Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk Suyuna Çorba Yeni Anne İçin... İnsanın çocuk doğurası geliyo ...
melekler ve şeytanlar
çatı(ve serisi sırnaşık şey)
boleyn kızı
daha aklıma gelmio ama
daa çok var:dance:
yıllar önce okuduğum mavi saçlı kız adlı kitabı hala unutamam.farklı türlerden hoşlanan arkadaşlarmızın bile zevkle okuyabileceğini düşünüyorum
ahmet ümitin birçok kitabını okudum, en son sis ve geceyle babı esrar ı aldım şimdi sis ve geceyi okuyorum ama diğerini çok merak ettim şimdiAhmet Ümit Bab ı Esrar
Dün bitirdim
Mükemmel Üstü Bir kitap
İnternetten araştırın
Okumalısınız.
genelde nermin bezmen ve ayşe kulin severler canan tanı önermiş
ilk iki yazarı hiç beğenmiyorum ben, anlatımları çok basit geliyor ve cinselliği özellikle nermin bezmen kullanıyor gibi geliyor bana
tutucu bir insan değilim ama bana gereksiz fazlalıkta geliyor, sır ve auroranın incilerini okudum, okumadan yorum yapmam zaten
ayşe kulinin de en son vedasını okudum, orda da abartılı bence (bir daha a. kulin okumam zaten, bana birşey verdiğini düşünmüyorum kitaplarının)
ben aslındacanan tan da bu tarz bir yazar mı onu soracaktım, uzattım
ayşe kulinciler bana kızmayın lütfen, kitap konunsnda acayip seçiciyim ben
ahmet ümitin birçok kitabını okudum, en son sis ve geceyle babı esrar ı aldım şimdi sis ve geceyi okuyorum ama diğerini çok merak ettim şimdi
buket uzunere bayılmam ama kumral ada mavi tuna romanını acayip sevmiştim tavsiye ederim
ince memed tekrar okurum harikadır mutlaka okuyun
nietzche ağladığında mükemmeldir
alamut ve alamuta dönüşü de tavsiye edebilirim, tarihi anlatımlı romanları sevenlere
zaman yolcusunun karısı-audrey niffenegger
gerçekten çok güzel bir kitap,hem anlatımı hem konusu çok farklı.en iyileriniz arasına girer kesin diye düşünüyorum kızlar,tavsiye ederim
evet canım, vedadaki cinsellik abartılı geldi bana daha doğrusu o romanda o kadar ayrıntılı tasvir edilmesini gerksiz buldum ben (cüretime bak ama bana gereksiz geldi)
dediğim gibi tutucu biri değilim ama orda bir dönemin zorlukları, ailenin yaşadıkları anlatılıyor, arada da iki sevgilinin kaçamak birliktelikleri ayrıntılı ayrıntılı anlatılıyor, bana zorlama geldi ama çok seveni var belki ben tuhafımdır:))
haklısın canım tamamen ilgi alanlarımızla alakalı sanırımyok canım estağfurullah :1hug: ilgi alanlarıyla, dikkat edilen bölümlerle ilgili bir şeydir. hepimiz aynı yazarı sevsek düşünsene ne olur yazarların hali :1no2:
benim büyük bir hayranı olmamın nedenlerinin başında; anlatımı ve benim yazma şeklimle çok uyumlu olması (ayşe kulin okumaya başlamadan önce yazmaya başlamıştım :1closedeyes: onu taklit etmiyorum yani kaydirigubbakcemile3) ama hepsinin ötesinde, istanbul'u anlatış şekli... orada adı geçen semtler benim çocukluğumu, annemden, anneannemden dinlediklerimi, dedelerimin yaşadıkları, çalıştıkları, top koşturdukları yerlerden örnekler... romanı okurken sık sık anneme "anne, ... neredeydi?" "aa, anne dedemin arkadaşı varmış hani orada di mi?" şeklinde ek bilgilenme ve kendi ailemin geçmişiyle ilgili bilgileri tazelememe olanak sağlıyor.
şimdi ben bu kadını sevmem de ne ederim Şeniz delikafadulden