• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

arkadaşlar size şimdi iki kitap tavsiye edicem ve resmen çoğunuz aaa evet doğru ya aynen ben diyeceksiniz daha önce tavsiye edilmişmiydi bilmiyorum ama
erdal demirkıran.........adam dediğin benim gibi olur
erdal demirkıran...........sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git

ama önce ilk kitabı okumuştum ben size de ilk onu okumanızı öneririm ve bu adamın bütün kitaplarını okudum ben süper ötesiii okursanız fikirlerinizi almak isterimmmm

bende 3 kitap tavsiye edebilirim
canan tan=piraye
elif şafak=baba ve piç
hande altaylı=aşka şeytan karışır

arkadaşlar,bende çok seviyorum kitap okumayı
tabiki tavsiye olarak,
ayşe kulin'in bütün romanlarını(şu anda umut adlı romanı okuyorum çok güzel)
nermin bezmen'in bütün kitapları(favori :kurt seyt&shura , sır)
canan tan bütün kitapları

kitapseverlerin dikkatine,şöyle güzel bir aşk romanı okumak isterseniz Nermin Bezmen'in Kurt Seyit&Shura'sını okuyun.diyebilirimki okuduğum en iyi romanlardan biri.gerçekten yaşanmışaşk hikayesi ve batı klasikleri tarzında ama onlardan cok üstün ve sürükleyici bir dille yazılmış.lütfen önerimi dikkate alın...romanseverlerin elinden bırakamayacağı bir kitap.

bende canan tan piraye adlı kitabını yeni bitirdim daha dogrusu 5 saatte okudum hoş bir kitap.

Kişisel gelişim meraklılarına "Muhammed Bozdağ-Ruhsal Zeka (SQ)" kitabını öneririm. Akıcı farklı ve etkili bir kitap bence.

ayşe kulin umut dün gece bitirdim güzeldi a.s
vedanın devamı
nefes nefeseninde başlangıcı gibi geldi bana a.s

Kryon: Yuvaya Yolculuk. En azından konusunu okumanızı öneririm. Okurken o kadar huzur verdi ki çok mutlu olmuştum her satırında...

canan tan ın iki kitabnı tavsiye ediyorum sizlere piraye sürükleyici bir aşk ve kültür farkını ortaya koyan harika bir roman ...diğeri eroinle dans tek kelimeyle muhteşem süper bir kitap özellikle ailelerin ve gençlerin okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum...okuyun pişman olmıycaksınız....

Stephany Meyer yazdigi kitap "Twilight" ve o kitabin devamlari simdiye kadar okudugum en güzel kitaplar.
Almanyada yasadigim icin almanca versiyonlari okudum ve o yüzden türkce isimlerini bilmiyorum...

kitapseverlerin dikkatine,şöyle güzel bir aşk romanı okumak isterseniz Nermin Bezmen'in Kurt Seyit&Shura'sını okuyun.diyebilirimki okuduğum en iyi romanlardan biri.gerçekten yaşanmışaşk hikayesi ve batı klasikleri tarzında ama onlardan cok üstün ve sürükleyici bir dille yazılmış.lütfen önerimi dikkate alın...romanseverlerin elinden bırakamayacağı bir kitap.

evet kesinlikle katılıyorum
ve bunların devamı yine aynı yazar auranın inciler ve sır
tekrar tekrar okuyacağım kitaplar arasında

Tavuk Suyuna Çorba Yeni Anne İçin... İnsanın çocuk doğurası geliyo ...

Nietzsche Ağladığında...Irvın Yalom müthiş bi kitap biraz ağır gelebilir ama anlaşılmicak kdr deil..özellikle felsefe sewerlerin okumaktan hoşnut kalacağı bir kitap...
ayrıca Amin maalouf un kitaplarını..
kişisel gelişim için Mumin sekman ın kitaplarını...
we eğer edebiyat-bilim-felsefe-psikoloji konularında ortalama bi genel kültüre sahip olmak istiyorsanız eğlenceli bi şekilde insanı sıkmadan anlatılmış carpe diem yayınlarından Kolay-Kısa-Keyifli Edebiyat(Bilim,Felsefe,Psikoloji) kitaplarını şiddetle öneririm!!!!
ama klasiklerimi sorarsanız türk klasiklerinden bebeğim ÇALIKUŞU
dünya klasiklerinden bebeğim ise SUÇ VE CEZA dır

erdal demirkıran-iflas etmenin yolları(süperr)
dostoyevski-uysal kız
ahmet günbay yıldız-boşluk
şule yuksel senler-huzur sokağı
mehmet rauf-eylul

Back