Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ya bende İki şehrin Hikayesini okumayı çok istiyorum ama hangi yayından okuyacağım onu bilemiyorum
Ben bulamadim guvenilir bir baski sen bulursan haber ver Melikecim bir de idefixdeki Can'in bu kitap icin olan baskinin yorumlarina bak kesin vazgecersin. Birisi direk birebir ingilizcesini yazip cevirideki karsiligiyla ornek vermis. Oyle berbat bi ceviriyi asla okumam.

hoşgeldinnn
aslında kimseye haber verilmedi yeni sayfa açıkması konuşuldu eski topikte, açıldı hoop geldik
artık burdayız Papatyacım 2017 hedefin ne?
selin liste yapacak da
Amannnn neler olmuş öyle.
Pardon o zaman gamzelim
40 olsun benim hedefim. Zor ama olsun bakalım

Kızlar nolmuş öyle, neredeyse yarım saatten fazladır okumaya çalışıyorum yazılanları (
(evet yarım saat ( hani enfeksiyon vardı ya kanımda, gözümde de arpacık çıktı, biri kapalı şuna :))) yazık banaaa )

niye hey heylenmiş ki konu sahibi

neyse hayırlısı, amaç tanıdıklarla paylaşmaksa ve tanıdıklar buradaysa ben de varım
ozamannn

MERHABA HERKESEEE :))))))

VE 2017 40 KİTAP OLSUN

Geçmiş olsun canım. Tez şifa olsun inşallah, yeniyılda tüm sağlık problemlerin geride kalmış olsun

çok geçmiş olsun canım..

C Calcifer bir garip oblomov kızlar teşekkürler pek tatlısınız
geçer elbet birgün
bağışıklığın mı düşük acaba meyve sebzenin otun çöpün faydasına pek inanmam ama soğuklarda beni koruyan tek şey limonlu sudur 3 senedir adam akıllı hastalandığımı bilmem bir kavanoz içine kabuğuyla birlikte yarım limonu 4e bölüp atarım hem suyu lezzetlendiriyor kışın su içmeme yardımcı oluyor hem c vitamini alıyorum soğuk algınlığına karşı

kuzum şöyle ki yıllardır ben de bilmem hastalandığımı grip olmuşluğum yok :))
lakin işim gereği sürekli köylerde çiftlik v.s. geziyorum yani tarım bakanlığına bağlı bir kurumda kontrol uzmanıyım
bu son gittiğim tesiste salgın vardı, ve bulunduğum il türkyenin en soğuk ili diye bilinir :))
daha napsın bu okyanus :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…