- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 43
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Bikac gun once bitirdim beni acayip sarmisti kitap uykusuz kala kala okudum :)günaydın kızlar hepinize kitabımı bitirdim bugün yeni kitaba başladım. beni de ekleyin listeye
empati - adam fawer
ya bende İki şehrin Hikayesini okumayı çok istiyorum ama hangi yayından okuyacağım onu bilemiyorumBen Can'in klasiklerini hic okumadim hep Is bank. Hasan Ali Yucel serisini tercih ettim. Iki Sehrin Hikayesi cevirisi de cok kotuymus diye duydum Can'in. O yuzden onyargiliyim.
Hayir hayirBEN NİÇİN YOKUM :s
neler oldu anlamıyorum, tartışma falan mı şaşkınım
çıkarıldım mı yahu :)
hoşgeldinnnAmaaaaa yaaaaaa
Bak buraya gelmişsiniz de kimsecikler haber vermiyor....
teşekkür ederim etiket için. yaa ben katıldım topik dağıldı yaa. ne uğursuz ayağım varmış
Ben bulamadim guvenilir bir baski sen bulursan haber ver Melikecim bir de idefixdeki Can'in bu kitap icin olan baskinin yorumlarina bak kesin vazgecersin. Birisi direk birebir ingilizcesini yazip cevirideki karsiligiyla ornek vermis. Oyle berbat bi ceviriyi asla okumam.ya bende İki şehrin Hikayesini okumayı çok istiyorum ama hangi yayından okuyacağım onu bilemiyorum
Amannnn neler olmuş öyle.hoşgeldinnn
aslında kimseye haber verilmedi yeni sayfa açıkması konuşuldu eski topikte, açıldı hoop geldik
artık burdayız Papatyacım2017 hedefin ne?
selin liste yapacak da
günaydın kızlar hepinize kitabımı bitirdim bugün yeni kitaba başladım. beni de ekleyin listeye
empati - adam fawer
niyeeeeeeesen naptın yaaageçen hafta okudum öldümmm öldümmm
kim miyim? koskoca 1 aydır burdayımsen kimsin kiBaykuş olmak kolay mı öyle
Kızlar nolmuş öyle, neredeyse yarım saatten fazladır okumaya çalışıyorum yazılanları(
(evet yarım saat( hani enfeksiyon vardı ya kanımda, gözümde de arpacık çıktı, biri kapalı şuna :))) yazık banaaa )
niye hey heylenmiş ki konu sahibi
neyse hayırlısı, amaç tanıdıklarla paylaşmaksa ve tanıdıklar buradaysa ben de varım
ozamannn
MERHABA HERKESEEE :))))))
VE 2017 40 KİTAP OLSUN
Evet evet lütfen öyle olsunn bittim vallahiGeçmiş olsun canım. Tez şifa olsun inşallah, yeniyılda tüm sağlık problemlerin geride kalmış olsun
çok geçmiş olsun canım..Kızlar nolmuş öyle, neredeyse yarım saatten fazladır okumaya çalışıyorum yazılanları(
(evet yarım saat( hani enfeksiyon vardı ya kanımda, gözümde de arpacık çıktı, biri kapalı şuna :))) yazık banaaa )
niye hey heylenmiş ki konu sahibi
neyse hayırlısı, amaç tanıdıklarla paylaşmaksa ve tanıdıklar buradaysa ben de varım
ozamannn
MERHABA HERKESEEE :))))))
VE 2017 40 KİTAP OLSUN
bağışıklığın mı düşük acaba
kuzum şöyle ki yıllardır ben de bilmem hastalandığımı grip olmuşluğum yok :))bağışıklığın mı düşük acabameyve sebzenin otun çöpün faydasına pek inanmam ama soğuklarda beni koruyan tek şey limonlu sudur 3 senedir adam akıllı hastalandığımı bilmem bir kavanoz içine kabuğuyla birlikte yarım limonu 4e bölüp atarım hem suyu lezzetlendiriyor kışın su içmeme yardımcı oluyor hem c vitamini alıyorum soğuk algınlığına karşı