- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
hoşbuldum ya kitap okumayı gerçekten çok seviyorum geçen gece başladığım 400 sayfalık kitabı gece üçte bitirdim uyuyamadım kitabın sonunu görmedenUcuyorsun ciddenhosgeldin
Selam kızlar
Ayy baykuşlarımız nede güzelmişşş
Ben bugün gözlerimi dinlendireyim diyorum. 4 gündür maraton için deli gibi okuyorumkalinkaselin duymasında toplam 1029 sayfa okumuşum saat 15te son kızlar okuduğunuz sayfaları gönderin.
Sen yenisin sanırım. Pek denk gelemedik tanıyamadım seni. 1 ay dolduktan sonra kaynaşma sınırını başarıyla geçince ev sahibi oluyoruz baykuşta@_asmunikal_ beni eklememiş
Hoşgeldinhoşbuldum ya kitap okumayı gerçekten çok seviyorum geçen gece başladığım 400 sayfalık kitabı gece üçte bitirdim uyuyamadım kitabın sonunu görmeden
Ha haytttSiziSeviyorumDemismiydim bizde de önsöz yokmuş, üzülme kuzum. Bir haber olduğum ortaya çıktı şu an utandım.
hoşbuldukkkSen yenisin sanırım. Pek denk gelemedik tanıyamadım seni. 1 ay dolduktan sonra kaynaşma sınırını başarıyla geçince ev sahibi oluyoruz baykuşta
Hoşgeldin
Ha hayttt
O vakit puntom küçük tamam sıkıntı yok
Ben Can'in klasiklerini hic okumadim hep Is bank. Hasan Ali Yucel serisini tercih ettim. Iki Sehrin Hikayesi cevirisi de cok kotuymus diye duydum Can'in. O yuzden onyargiliyim.canım zaten iş bankasında da önsöz yok ilk sayfada birşeyler yazıyo ama o önsöz sayılmaz heralde
beni eklememiş
Ha hayttt
O vakit puntom küçük tamam sıkıntı yok
Ben Can'in klasiklerini hic okumadim hep Is bank. Hasan Ali Yucel serisini tercih ettim. Iki Sehrin Hikayesi cevirisi de cok kotuymus diye duydum Can'in. O yuzden onyargiliyim.
BEN NİÇİN YOKUM :s2017 hedefleri
@DonukPudra ---60
@Ruhimucerret --- 40
SiziSeviyorumDemismiydim ------ 50
xyzt-5544 ------40
_meLinDa_ --- 70
@yezdaasya --- 40
__giz__ --- 100
bir garip oblomov --- 30
@COLIN --- 40
@melikeeee --- 85
kalinkaselin --- 80