Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bağışıklığın mı düşük acaba :KK51: meyve sebzenin otun çöpün faydasına pek inanmam ama soğuklarda beni koruyan tek şey limonlu suduro_O 3 senedir adam akıllı hastalandığımı bilmem bir kavanoz içine kabuğuyla birlikte yarım limonu 4e bölüp atarım hem suyu lezzetlendiriyor kışın su içmeme yardımcı oluyor hem c vitamini alıyorum soğuk algınlığına karşı:KK52:
ay bende çok seviyorum limonlu su ama tembelliğimden:işsiz: yapmıyorum belki yapsam bende bu kadar hastalanmazdım

bağışıklığın mı düşük acaba :KK51: meyve sebzenin otun çöpün faydasına pek inanmam ama soğuklarda beni koruyan tek şey limonlu suduro_O 3 senedir adam akıllı hastalandığımı bilmem bir kavanoz içine kabuğuyla birlikte yarım limonu 4e bölüp atarım hem suyu lezzetlendiriyor kışın su içmeme yardımcı oluyor hem c vitamini alıyorum soğuk algınlığına karşı:KK52:
Oblomov sen solitarywomen misin? ? Şimdi konularına baktım da ben bir ara Çeyiz topik lerine çok tkiliyodum evlilik hazırlıkları sanki ordan animsiyorum...

kuzum şöyle ki yıllardır ben de bilmem hastalandığımı grip olmuşluğum yok :))
lakin işim gereği sürekli köylerde çiftlik v.s. geziyorum yani tarım bakanlığına bağlı bir kurumda kontrol uzmanıyım
bu son gittiğim tesiste salgın vardı, ve bulunduğum il türkyenin en soğuk ili diye bilinir :))
daha napsın bu okyanus :))))

ay haklısın sende vücut nasıl dayansın o kadar soğuğa Allah yardımcın olsun.. gerçi ben hastalanmamamın bir sebebini de evimizde ısıtma olarak minicik bir elektrikli sobamız olmasına bağlıyorum:KK48: eşimle ortak kararımız soğuğa karşı diencimizi arttırdı.. normalde eskilerden bilenler bilir idrar yolu enfeksiyonundan çok çekerdim kronik olarak ama 3 senedir enfeksiyonun adı geçmez oldu:KK49:ama tabi kar içinde koşuşturursam ben de dayanamazdım:KK43:

ay bende çok seviyorum limonlu su ama tembelliğimden:işsiz: yapmıyorum belki yapsam bende bu kadar hastalanmazdım
ben limonu hiç sevmem ama su sayesinde seviyorum.. tavsiye ederim yap canım

Oblomov sen solitarywomen misin? ? Şimdi konularına baktım da ben bir ara Çeyiz topik lerine çok tkiliyodum evlilik hazırlıkları sanki ordan animsiyorum...
evet canım bir çoğunuzu tanıyorum :KK48: evlendikten sonra nick değiştirecektim artık yalnız olmadığım için:KK70:ama yeni kısmet oldu 2-3 ay anca oluyor değiştireli:KK66:

ay haklısın sende vücut nasıl dayansın o kadar soğuğa Allah yardımcın olsun.. gerçi ben hastalanmamamın bir sebebini de evimizde ısıtma olarak minicik bir elektrikli sobamız olmasına bağlıyorum:KK48: eşimle ortak kararımız soğuğa karşı diencimizi arttırdı.. normalde eskilerden bilenler bilir idrar yolu enfeksiyonundan çok çekerdim kronik olarak ama 3 senedir enfeksiyonun adı geçmez oldu:KK49:ama tabi kar içinde koşuşturursam ben de dayanamazdım:KK43:

ben limonu hiç sevmem ama su sayesinde seviyorum.. tavsiye ederim yap canım
Oyyy idrar yolları :KK43:((( çok iyi anlıyorum seni. ne diyim canım Allah yardımcımız olsun

Kızlar bu baykuşcuklar burada sürekli yazanlar için mi :))
pek sevimliler, kimin fikri,
beyin kıvrımlarınızdan öpüyorum sizleri

hay allah yeni farkettim benimki de mavi olmuş :))) pek sevindimmmm
mavinin her türüne aşığım, :KK66:
evet daimi olan, bildirim yapan, iyi okurlar için canım
yeni gelen arkadaşların da duruma bakılacak ona göre eklenecek

Okyanusyacim konuya sürekli yazanlar için çünkü arada gelip giden çok oluyör gerek takip gerek ilk sayfa açısından zor oluyo jer geleni eklemek

Zaten kurallar belirlenmesi daha hirlikte belirleyeceği ben diyorumki en az 3 ay burada bildirimini düzenli yapanı konuya katılanlar Baykuş olsun :)

Selam kızlar
Küçük Ağa sayfa 420 bugün bitireceğim, gece çok uykum geldi 50 sayfa daha dayanamadım :)
kitabı çok beğendim, çok etkiledi beni.

OKYANUSYAA OKYANUSYAA çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer İnşallah
Teşekkür ederim canım inşallah :))
evet daimi olan, bildirim yapan, iyi okurlar için canım
yeni gelen arkadaşların da duruma bakılacak ona göre eklenecek
ama sen de 1. olmuşsun kiii :):) tü tü tüüüü maaşallah, daim olsun inşallahhh
ayrıca çok dadlı minnaklar :KK66:

Okyanusyacim konuya sürekli yazanlar için çünkü arada gelip giden çok oluyör gerek takip gerek ilk sayfa açısından zor oluyo jer geleni eklemek

Zaten kurallar belirlenmesi daha hirlikte belirleyeceği ben diyorumki en az 3 ay burada bildirimini düzenli yapanı konuya katılanlar Baykuş olsun :)
ellerinize sağlık canım :) daim olsun inşallah

hayırlı cumalar kızlar
yeni topikten yazmak istedim.Sur le çok polemiğe girmeye gerek yok bence. zamanında gerçekten çok emek verdi topiğe .nedense bir ara topiği kapattı haber vermeden gitti. sonrasında kazene söyleyip konu sahibini değiştirdik topiğe sahip çıktık. Sonra geri döndü tekrar gitti vs. bayagı olaylar yaşadık.biraz eserli bir arkadaş ama ben onu çok severim.
geçmiş geçmişte kaldı en güzel kararı verdik.benim ricam kurallara mutlaka uymaya çalısalım süreklilik saglayalım.tabi bahanesi olanlar özelden benim sınavım var vs bahanesini söylesin çünkü liste yapan arkadasa zor oluyor.

yeni yıl yenilikler güzellikler getirsin hepimize

X