- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
şimdilik kurallar tam belirlenmedigünaydın ben de katılmak istiyorum ne yapmam lazım
teşekkür ederim hoşbuldukşimdilik kurallar tam belirlenmedi
ama daimi olup bildirim yapmanız (ne okuyorsunuz, kaçıncı sayfadasınız) şimdilik yeterli
sohbetlere de katılırsınız
hoşgeldiniz
teşekkür ederim hoşbulduk
ilk bildirimi yapayım o zaman
Bir Prense Aşık Oldum - Sabrina Jeffries
Dün başladım 332. sayfadayım
Nefret ettiğim kitap. Hiç sevmemiştim etkilemek gibi olmasınŞahane Hatalar'a devam ediyorum ama kaçıncı sayfadayım bilemiyorum, bölümden bölüme atlıyorum, toplam 215 bölüm var ben daha 55 bölüm okumuşum. Tek tek karalıyorum okuduğum bölümleri yoksa unutup okumadığım olur, karıştırırım diye korkuyorum.
Yalnız kitabı pek sevdiğim söylenemez, çünkü her sayfada bir adamı görüyorum ve hoop yataktayım.
canım o puntoyla alakalıdırGünaydın.
Gündüz fırsatım olmaz ama akşam yola çıkacağım uzun uzun kitabımı okuyabilirim. Benim Budalam neden bu kadar kısa hala kafamda deli sorular..
hoşgeldinteşekkür ederim hoşbulduk
Günaydın.
Gündüz fırsatım olmaz ama akşam yola çıkacağım uzun uzun kitabımı okuyabilirim. Benim Budalam neden bu kadar kısa hala kafamda deli sorular..
Nefret ettiğim kitap. Hiç sevmemiştim etkilemek gibi olmasın
canım o puntoyla alakalıdır
Puntosu küçüktür ve de önsöz kısmı daha az sayfadır bizimkilere göre, metinde sıkıntı yoktur yani.
can yayınları da gayet iyi klasik konusunda, için rahat olsun benceGünaydın.
Hoşgeldinnn
hoşgeldin
Ucuyorsun ciddenteşekkür ederim hoşbulduk
Önsöz yok zaten
Can yayınları yapmış yapacağını
canım zaten iş bankasında da önsöz yok ilk sayfada birşeyler yazıyo ama o önsöz sayılmaz heraldeÖnsöz yok zaten
Can yayınları yapmış yapacağını
Klasiklerde Can yayınlarının dilini severim. Ama önsözsüz kaldım diye buruk hissettim Kuzumcan yayınları da gayet iyi klasik konusunda, için rahat olsun bence
bizimkinin önsöz fotolarını yollarım ben sanaKlasiklerde Can yayınlarının dilini severim. Ama önsözsüz kaldım diye buruk hissettim Kuzum