Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

şimdilik kurallar tam belirlenmedi
ama daimi olup bildirim yapmanız (ne okuyorsunuz, kaçıncı sayfadasınız) şimdilik yeterli
sohbetlere de katılırsınız
hoşgeldiniz :KK25:
teşekkür ederim hoşbulduk :KK52:

ilk bildirimi yapayım o zaman
Bir Prense Aşık Oldum - Sabrina Jeffries
Dün başladım 332. sayfadayım :KK55:

Şahane Hatalar'a devam ediyorum ama kaçıncı sayfadayım bilemiyorum, bölümden bölüme atlıyorum, toplam 215 bölüm var ben daha 55 bölüm okumuşum. Tek tek karalıyorum okuduğum bölümleri yoksa unutup okumadığım olur, karıştırırım diye korkuyorum.

Yalnız kitabı pek sevdiğim söylenemez, çünkü her sayfada bir adamı görüyorum ve hoop yataktayım. :KK70:

Şahane Hatalar'a devam ediyorum ama kaçıncı sayfadayım bilemiyorum, bölümden bölüme atlıyorum, toplam 215 bölüm var ben daha 55 bölüm okumuşum. Tek tek karalıyorum okuduğum bölümleri yoksa unutup okumadığım olur, karıştırırım diye korkuyorum.

Yalnız kitabı pek sevdiğim söylenemez, çünkü her sayfada bir adamı görüyorum ve hoop yataktayım. :KK70:
Nefret ettiğim kitap. Hiç sevmemiştim etkilemek gibi olmasın:KK45:

Günaydın.
Gündüz fırsatım olmaz ama akşam yola çıkacağım uzun uzun kitabımı okuyabilirim. Benim Budalam neden bu kadar kısa hala kafamda deli sorular..:işsiz:

Puntosu küçüktür ve de önsöz kısmı daha az sayfadır bizimkilere göre, metinde sıkıntı yoktur yani.

Klasiklerde Can yayınlarının dilini severim. Ama önsözsüz kaldım diye buruk hissettim Kuzum:p
Avatar da şahane olmuş:KK200::KK200:
bizimkinin önsöz fotolarını yollarım ben sana
bitirince okursun eksik kalmazsın kuzum :KK200:

evet Pessoa'mı yaptım
şimdi korktum çıkıp avatarıma kadar kopyaladınız derler diye :KK53:

X