Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu arada siyaset ve din temasi konusulmayacak degil mi? Cunku cok polemige ve sozlu munakasaya musait konular?
2. Sorum da su okudugumuz kitaplari hangi topige yazcaz
Münakaşaya sebep olacak hiçbir konuya sebep olamak ana kuralımız. Yazılı olmasa da bilincimizde bu var hepimizin.

İyi geceler kızlar yeni topik hayırlı olsun.
Benim de hedefim 40.
O ilk sayfaya ben de asılmak istiyorum. Neye gore asiliyoruz yaa :KK43: yapayım hemen :)
Canim duzenlenir sanirim daha.
Devamlilik gosteren uyeleri asiyorlar diye biliyorum.
Bu sayfada bildirim yapilip sohbet edilecek bu arada :KK200::KK19::KK19:

Gunaydin bilgeler
Yeni sayfa yeni baslangiclar yeni arkadaslar her anlamda yenileri severim.. Eski konuda yazilanlari okudum da:KK14: bu arada budalaya basladim baya bir okudum surukleyici guzel kitap tutunamayanlar sefillerden sonra okumayi dusunmeyenler bence sans versin vakit ayrilirsa 1 hafta gibi kisa surede bitecegine inaniyorum...
kalinkaselin kalinkaselin sen mi duzenleyeceksin sayfayi..

Yeni sayfamızdan herkese günaydın kızlar :KK25:
Dün gece uzandım yatağa Tutunamayanlar'a devam edeyim dedim, yarım yamalak okumuşum onu fark ettim. Sonra geçtim en başa, başladım yeniden. Biraz uykusuz kaldım ama şuan sayfa 93'deyim. Haftaya daha iyi okuyabilirim. İnşallah Ocak bitmeden de bitiririm Tutunamayanlar'ı :KK53::KK53:
Tabi Yaşar Kemal kitabına da devam. Bugün bitirip hedefi tamamlayacağım :KK53:

günaydınlar
Sherlock Holmes Gibi Düşünmek kitabını dün bitirebildim
bugün Budalaya mı başlasam demiştim ama madem Sherlock Holmes Gibi Düşünmek kitabı okudum ve pazar günü de Sherlockçuğumun yeni bölümü var o sebeple Sherlockla devam dedim
Kayıp Hikayenin İzinde- Dörtlerin İmzasına başlayacağım bugün

Günaydın :KK68:
Kızımı gönderdim, şimdi dün gece bitiremediğim simyacı'yı bitireceğim inşallah
Yılın biten 43. ve son kitabı olur sanırım:KK6:

başkan yaptılar beni
Beni beni bihterini :KK45:
en birinci kankam başkan olunca ben ne oluyodum kız:KK45:
Dişinle tırnağınla hakaderek oldun kuzum, onlar yapmadı sen oldun, saf olma başkan:KK70:
Tebriklerimi sunar gül yanaklarından öperim:KK15:

Bu arada siyaset ve din temasi konusulmayacak degil mi? Cunku cok polemige ve sozlu munakasaya musait konular?
2. Sorum da su okudugumuz kitaplari hangi topige yazcaz
Bu topikte o tarz kurallar olsun istemiyoruz açıkçası, hepimiz aklı başında insanlarız okuduğumuz kitaptan da polemik çıkarmayız:KK66:
Yeni bildirim topiğini 1 ocak itibariyle açacak kalinkaselin kalinkaselin

Günaydın :KK68:
Kızımı gönderdim, şimdi dün gece bitiremediğim simyacı'yı bitireceğim inşallah
Yılın biten 43. ve son kitabı olur sanırım:KK6:

en birinci kankam başkan olunca ben ne oluyodum kız:KK45:
Dişinle tırnağınla hakaderek oldun kuzum, onlar yapmadı sen oldun, saf olma başkan:KK70:
Tebriklerimi sunar gül yanaklarından öperim:KK15:

Bu topikte o tarz kurallar olsun istemiyoruz açıkçası, hepimiz aklı başında insanlarız okuduğumuz kitaptan da polemik çıkarmayız:KK66:
Yeni bildirim topiğini 1 ocak itibariyle açacak kalinkaselin kalinkaselin
seni de başkan yardımcısı yaptım :KK53:
ben de seni öperim canım benim, eski topiğin kazandırdığı en birinci kankam :KK37:

X