- 12 Aralık 2013
- 841
- 1.562
- Konu Sahibi _asmunikal_
harikasın
listede adım yok diyen arkadaş olursa da ekleriz
Günaydın lar. Listede benim adım yok. Hedefim 36. Eklerseniz sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın
merak ettiğim bir kitap benim deGunaydin,
Yeni yil yeni kitap Stanislaw LEM... 'SOLARIS' e basliyorum bugun.
Herkese guzel bir gun diliyorum.
Herkes budala yi okuyor galiba
Ben Taht oyunları serisinin 4. kitabını okuyorum. Budalayı yeni sipariş ettim gelmedi hala
Çok iyi olur canım sana zor olmazsa .bebekli ve çocuklu olunca farketmiyoruz zaman çabuk geçiyor ,Sen iteklemis olursun:)Kizlar yeni yilda listeyi ben yapacagim ya size 3 ayda bir geri bildirim yapimmi hedefinden geridesin ilermen lazim yada hedefinden 3 kitap ileridesin diye... İstermisiniz???
Bende budala yoktu oyuzden beyaz zambaklar ülkesinde yi okuyorumHerkes budala yi okuyor galiba
bizim ortak okuma etkinliğimiz var http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-etkinligi-2017.970146/page-37#post-49536743Herkes budala yi okuyor galiba
harikasın
Hakkında hayırlısı olsun.Merhaba
Otobüslerde okumak için yanıma başka kitap almaya karar verdim. Budala yı taşıyamam her yere.
Ne okusam ama onu seçmedim.
Bu arada yarın iş görüşmesine gitcem
Kizlar yeni yilda listeyi ben yapacagim ya size 3 ayda bir geri bildirim yapimmi hedefinden geridesin ilermen lazim yada hedefinden 3 kitap ileridesin diye... İstermisiniz???
Kalinka , ben de bugün KAMELYALI KADIN'a başlamayı düşünüyorum.Bu arada kamelyali kadinin tam yarisina geldim syf:110
Cok begendim cok guzel... Baslarken kamelyali kadinin biraz oynak oldugunu tahmin etmistim adi ustunde kamelyali ... Nana ya benzettim ben biraz ikisi de fransiz kulturu zaten ama bu kitapta beni etkileyen cok baska birsey var sebebini bilmiyorum:) henuz cozemedim...