Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

2017 Hedefleri :
@Ruhimucerret --- 40
@N-A-R ------ 50
xyzt-5544 ------40
_meLinDa_ --- 70
yezdaasya --- 40
__giz__ --- 100
bir garip oblomov --- 30
COLIN --- 40
_Cassandra_ --- 85
kalinkaselin --- 80
M mambur ---40
loliss ---50
_Lavin_ --30
minerva1988 --- 40
@gurudaguruda ---25
Cicoretti ---36
@_ezelneva_ -40
aurora_st - 40
@Filozof_Prenses - 50
OKYANUSYAA - 40
M maviduvar1 - 40
@her03sey01 - 40
-Kristal- - 30
@kitap_asigi - 60

Benim bulabildigim son liste bu oldu ama dogru listeyi mi aldim bilemedim. Yine de buralarda dursun dedim belki bi faydam olur.

Pinuccia yapiyordu cnm ben cok katilmak istedim ama o zamanlar boyle okumuyordum onun icin katilmadim zaten pinar simdi youtube da video cekiyo sanirim boylesi daha kolayina geliyo... Cunku o senlikler artik cigrindan cikmisti katilimci sayisi bakimindan yani hem okuyacak hem calisacak hemde o senlikle ugradacak cok zor bir isti ama cok degisik kategoriler vardi...

Aynen oyle canim ben cok seviyordum kategorileri. Degisik degisik okuyordum. Sonradan baskasina devretti iste. O kisi de yapamayacagini devralmak isteyenin olup olmadigini soruyordu. Biri talip olmadiysa tamamen bitti. Uzuldum acikcasi.
Kizlar yeni yilda listeyi ben yapacagim ya size 3 ayda bir geri bildirim yapimmi hedefinden geridesin ilermen lazim yada hedefinden 3 kitap ileridesin diye... İstermisiniz???
Yaa ne guzel fikir. Seni cok zorlamazsa bence cok iyi olur. Gaza getirir :)

Bu arada kamelyali kadinin tam yarisina geldim syf:110
Cok begendim cok guzel... Baslarken kamelyali kadinin biraz oynak oldugunu tahmin etmistim adi ustunde kamelyali ... Nana ya benzettim ben biraz ikisi de fransiz kulturu zaten ama bu kitapta beni etkileyen cok baska birsey var sebebini bilmiyorum:) henuz cozemedim...

Cok zorlayacagini sanmiyorum zaten tas catlasa 30 kisi olcaz listede yapiyor olacagim icin biraz dürtüklerim:)

Ama.amaaa
Nerden.nerden
Pdf mi.okuyorsun

PDF okuyorum canım, eğlenceli bi kitap. İş yerinde böyle kitaplar okuyacağım. Diğerlerini ziyan etmiş gibi hissediyorum çünkü
Çok sevdiğim çok eeğlenceli bir kitap Keyifli ookumalar canım

Teşekkür ederim canım

Mimar mısın?
xyzt-5544 cığım da bizim mimarımız

Mimar adayıyım :) Aaa cesmi_naz memnun oldum meslektaşım :)

Aaaa meslektaşım gelmiş
Kaçıncı sınıftasın? İnşallah çookk başarılı bir mimar olursun
Kizlar yeni yilda listeyi ben yapacagim ya size 3 ayda bir geri bildirim yapimmi hedefinden geridesin ilermen lazim yada hedefinden 3 kitap ileridesin diye... İstermisiniz???

Benim ayda 3.6 kitap okumam lazımmış. Eşşek değilim okurum herhalde diye düşünüyorum ama sen yine de hatırlat kuzu

Kızlar herkese günaydın ve iyi seneler (her ne kadar seneye kötü başlamış olsak da)
Maalesef evde hiç kitap okuyamadım. Cumartesi zaten arkadaş doğum yaptı onun ziyareti, sonra eve gel hazırlık yap derken geçti gitti. Dün de aşırı keyifsizdim, eşim de hastaydı bütün gün yattık. Tutunamaynlarda bu hafta ciddi ilerleme yapmak istiyorum inşallah
İşlerimi toparlayayım da sır tutabilir misin e de devam edeceğim

Günaydın kızlar, iyi bit hafta iyi bir yıl diledik umarım gerçekten öyle olur...

Üç Anadolu Efsanesi 93-Karacaoğlan

Köroğlu Efsanesi'ni okurken hep Cüneyt Arkın-Fatma Girik ikilisi canlandı gözümde, üstelik Cüneyt abi iki roldeydi
Allahtan Karacaoğlan filmini izlemedim izlediysem de unuttum

Merhaba
Otobüslerde okumak için yanıma başka kitap almaya karar verdim. Budala yı taşıyamam her yere.
Ne okusam ama onu seçmedim.

Bu arada yarın iş görüşmesine gitcem
hakkında hayırlısı canım, haber ver bize sonucu
@Ruhimucerret seni kendimle özdeşleştirmiştim. Evde kızıma bakıyorum ben de. İşe mi başlayacaksın, hayırlısı olsun hakkında
aaa aşk olsun, bizde çocuklu okur biter mi
Bundan sonra benimle özdeşleştir kendini
sana zor olmazsa bence güzel olur canım

harikasın
listede adım yok diyen arkadaş olursa da ekleriz

Günaydınlar bilgelerim kızçelerim
Budala 27. sayfa, sanırsam bugün okurum (rahat bırakırlarsa)

Gelecek planlarımda hep Rusya ya gitmek vardı, şunları okudukça daha daha çok merak ediyorum oraları
Karsta rus yapıları çoktur, hep dikkatimi çekerdi o ülke :))

kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…