- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Mesai saati bitmeden Yeni yıl dileklerimi paylaşayım.
@azra2004 = Kızın inşallah TEOG sınavına bomba gibi hazırlanır ve çokkk başarılı olur.
@cesmi_naz = Evliliğinin en güzel yılını geçirirsin umarım. Ve yeni yılda bir bebiş haberi alırsın
@__giz__ = Bu yıl seni bembeyaz gelinlikli resimlerini görürürüz inşallahve Facabookta İşe başladı etiketini görmek dileğiyle
@_Lavin_ = Yuvandaki mutluluk kat kat artsın. Kızın sağlıkla büyüsün inşallah
_meLinDa_ = Evin miss gibi süt kokusu dolsun inşallah. Melindanın bu yıl gelmesi dileğiyle
@melikeeee = Ailendeki mutlulukk katt katt artsın. Kalbindeki tüm dilekler gerçekleşsin
@kalinkaselin = Bence senin bebişin yanına bir kardeş getirmeli 2017 . Gönlündeki tüm dileklerin olması dileğiyle..
@N-A-R = 2017de senide bembeyaz gelinlikler içinde görmek dileğiyle.
@loliss = 4 kişilik çekirdek ailenle mutluluğunuz kat kat artsın, en güzel kahkahalar sizin evinizden yükselsin inşallah.
minerva1988 = O bembeyaz gelinliklerin bir taneside senin üzerine konsun bu yıl, umarım karşına çok iyi kalpli bir yol arkadaşı çıkar.
@kitap_asigi = Kalbindeki tüm dilekler gerçekleşir umarım bu yılda
@_ezelneva_ = Mutlu ailenle beraber en güzel yılınız olsun 2017
DonukPudra = O minicik bebişinle çok mutlu olun. Ve mutluluğunuz kat kat artsın
Skosnob = İstediğin tüm dilekler gerçekleşsin bu yılda. En güzel yılın olsun 2017
@Filozof_Prenses = Bembeyaz bir gelinlikte sen giymelisin bence 2017 de. Karşına senin gibi iyi yürekli bir eş çıkar umarım
@srpcnrdnz = 2 tane meleğinle beraber yuvandan mutluluk kahkahaları çıkması dileğiyle
@moonserose = Yeni işinde çokk mutlu olup yükselmen dileğiyle.
@erdemaysenur31 = Minik fıstığınla çok mutlu olun. Yeni yıl size mutluluk getirsin
@KarKralicesi = En güzel yeni yıl hediyesini sen kaptın köftee. Çokkçokk mutlu ol 2017de
@z_e_l_i_s = 2017 en güzel yılın olsun canım benimm
Merhaba
Otobüslerde okumak için yanıma başka kitap almaya karar verdim. Budala yı taşıyamam her yere.
Ne okusam ama onu seçmedim.
Bu arada yarın iş görüşmesine gitcem
Hayırlısı olsun canım
Ben de hedefimi 40 olarak belirtmiştim ama eklendi mi acaba listeye? Kacirdim mi yoksa bilemedim.Hoşgeldin canım
Hedefin nedir 2017 için? Ekleyelim listeye
Hoşgeldin canım
Yok gözden kaçmıştırBende hedefimi söylemiştim ama etiketlenen listede yokum.Niye ki.yeni oldugumdan mi ?
Çok severim kolay ama zor bir kitap.
bitirdim gerçekten çok güzeldi .Güzel tam olarak anlatmaz belki anlamlı desek daha doğru olabilir .kurulu düzeni hayvanlara aktaran bu denli doğru kitap olamazdı.Kaç yıl önce yazılmış ama halen sistemler değişmemiş vay be dedim sanırım İnsan ve egosu ,hırsı değişmeden İnsan olmadan değişmeyecek sanirimCok kolay okunan ama cok anlamli bugune yarina ışık tutan bi kitap
Yok gözden kaçmıştır
Son listeyi bulup sizleri de eklemeye çalışçam
Ya ne incesin kimseleri unutmamis tek tek yazmissin herkes icin bir seyler. Cok tesekkur ederim canimdaha yeni goruyorum. Bizler icin dilediklerin sana da gelsin, mutluluk getirsin insallahMesai saati bitmeden Yeni yıl dileklerimi paylaşayım.
@azra2004 = Kızın inşallah TEOG sınavına bomba gibi hazırlanır ve çokkk başarılı olur.
@cesmi_naz = Evliliğinin en güzel yılını geçirirsin umarım. Ve yeni yılda bir bebiş haberi alırsın
@__giz__ = Bu yıl seni bembeyaz gelinlikli resimlerini görürürüz inşallahve Facabookta İşe başladı etiketini görmek dileğiyle
@_Lavin_ = Yuvandaki mutluluk kat kat artsın. Kızın sağlıkla büyüsün inşallah
_meLinDa_ = Evin miss gibi süt kokusu dolsun inşallah. Melindanın bu yıl gelmesi dileğiyle
@melikeeee = Ailendeki mutlulukk katt katt artsın. Kalbindeki tüm dilekler gerçekleşsin
@kalinkaselin = Bence senin bebişin yanına bir kardeş getirmeli 2017 . Gönlündeki tüm dileklerin olması dileğiyle..
@N-A-R = 2017de senide bembeyaz gelinlikler içinde görmek dileğiyle.
@loliss = 4 kişilik çekirdek ailenle mutluluğunuz kat kat artsın, en güzel kahkahalar sizin evinizden yükselsin inşallah.
minerva1988 = O bembeyaz gelinliklerin bir taneside senin üzerine konsun bu yıl, umarım karşına çok iyi kalpli bir yol arkadaşı çıkar.
@kitap_asigi = Kalbindeki tüm dilekler gerçekleşir umarım bu yılda
@_ezelneva_ = Mutlu ailenle beraber en güzel yılınız olsun 2017
DonukPudra = O minicik bebişinle çok mutlu olun. Ve mutluluğunuz kat kat artsın
Skosnob = İstediğin tüm dilekler gerçekleşsin bu yılda. En güzel yılın olsun 2017
@Filozof_Prenses = Bembeyaz bir gelinlikte sen giymelisin bence 2017 de. Karşına senin gibi iyi yürekli bir eş çıkar umarım
@srpcnrdnz = 2 tane meleğinle beraber yuvandan mutluluk kahkahaları çıkması dileğiyle
@moonserose = Yeni işinde çokk mutlu olup yükselmen dileğiyle.
@erdemaysenur31 = Minik fıstığınla çok mutlu olun. Yeni yıl size mutluluk getirsin
@KarKralicesi = En güzel yeni yıl hediyesini sen kaptın köftee. Çokkçokk mutlu ol 2017de
@z_e_l_i_s = 2017 en güzel yılın olsun canım benimm
Hosbuldum canim tesekkurlerHoşgeldin canım
elenaferrante seni kendimle özdeşleştirmiştim. Evde kızıma bakıyorum ben de. İşe mi başlayacaksın, hayırlısı olsun hakkında
M.Kemal Ataturk'un zamaninda okullarda okutulmasini istedigi eser.Karar verdim .beyaz zambaklar ülkesinde _grigoriy petrov başladım .finlandiyayi dolaşan yazar ülke ve hakkında görüşlerini yazmış onsozunde .yazar petrovda Fin halkının nasıl kalkındıgını yazmış .