- Konu Sahibi _asmunikal_
35.sayfadayim çok beğendim.çocuklarda okutucam.Keşke bizde basimizdakilerden böyle söylemler duysak diye diye okuyorum:))M.Kemal Ataturk'un zamaninda okullarda okutulmasini istedigi eser.
Ben cok begenmistim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35.sayfadayim çok beğendim.çocuklarda okutucam.Keşke bizde basimizdakilerden böyle söylemler duysak diye diye okuyorum:))M.Kemal Ataturk'un zamaninda okullarda okutulmasini istedigi eser.
Ben cok begenmistim.
Pinuccia yapiyordu cnm ben cok katilmak istedim ama o zamanlar boyle okumuyordum onun icin katilmadim zaten pinar simdi youtube da video cekiyo sanirim boylesi daha kolayina geliyo... Cunku o senlikler artik cigrindan cikmisti katilimci sayisi bakimindan yani hem okuyacak hem calisacak hemde o senlikle ugradacak cok zor bir isti ama cok degisik kategoriler vardi...Okuma senlikleri diye bir etkinlik duzenleniyordu. Once duzenleyen kisi devretti baskasina. Sonra da tamamen bitti sanirim. Son durum belli degil. Belirli puanlarla kategoriler veriliyordu, oraya gore kitaplarimi secip okuyordum. Bitecek gibi olunca kendimi boslukta hissediyorum su an. Kitap secemiyorum okumak icin.
Aynen oyle canim ben cok seviyordum kategorileri. Degisik degisik okuyordum. Sonradan baskasina devretti iste. O kisi de yapamayacagini devralmak isteyenin olup olmadigini soruyordu. Biri talip olmadiysa tamamen bitti. Uzuldum acikcasi.Pinuccia yapiyordu cnm ben cok katilmak istedim ama o zamanlar boyle okumuyordum onun icin katilmadim zaten pinar simdi youtube da video cekiyo sanirim boylesi daha kolayina geliyo... Cunku o senlikler artik cigrindan cikmisti katilimci sayisi bakimindan yani hem okuyacak hem calisacak hemde o senlikle ugradacak cok zor bir isti ama cok degisik kategoriler vardi...
Yaa ne guzel fikir. Seni cok zorlamazsa bence cok iyi olur. Gaza getirir :)Kizlar yeni yilda listeyi ben yapacagim ya size 3 ayda bir geri bildirim yapimmi hedefinden geridesin ilermen lazim yada hedefinden 3 kitap ileridesin diye... İstermisiniz???
Cok zorlayacagini sanmiyorum zaten tas catlasa 30 kisi olcaz listede yapiyor olacagim icin biraz dürtüklerim:)Aynen oyle canim ben cok seviyordum kategorileri. Degisik degisik okuyordum. Sonradan baskasina devretti iste. O kisi de yapamayacagini devralmak isteyenin olup olmadigini soruyordu. Biri talip olmadiysa tamamen bitti. Uzuldum acikcasi.
Yaa ne guzel fikir. Seni cok zorlamazsa bence cok iyi olur. Gaza getirir :)
Benim durtuklenmeye ihtiyacim olacak diye dusunuyorumCok zorlayacagini sanmiyorum zaten tas catlasa 30 kisi olcaz listede yapiyor olacagim icin biraz dürtüklerim:)
Ama.amaaa
Nerden.nerden
Pdf mi.okuyorsun
Çok sevdiğim çok eeğlenceli bir kitap Keyifli ookumalar canım
Mimar adayıyım :) Aaa cesmi_naz memnun oldum meslektaşım :)
Kizlar yeni yilda listeyi ben yapacagim ya size 3 ayda bir geri bildirim yapimmi hedefinden geridesin ilermen lazim yada hedefinden 3 kitap ileridesin diye... İstermisiniz???
hakkında hayırlısı canım, haber ver bize sonucuMerhaba
Otobüslerde okumak için yanıma başka kitap almaya karar verdim. Budala yı taşıyamam her yere.
Ne okusam ama onu seçmedim.
Bu arada yarın iş görüşmesine gitcem
aaa aşk olsun, bizde çocuklu okur biter mi@Ruhimucerret seni kendimle özdeşleştirmiştim. Evde kızıma bakıyorum ben de. İşe mi başlayacaksın, hayırlısı olsun hakkında
sana zor olmazsa bence güzel olur canımKizlar yeni yilda listeyi ben yapacagim ya size 3 ayda bir geri bildirim yapimmi hedefinden geridesin ilermen lazim yada hedefinden 3 kitap ileridesin diye... İstermisiniz???
2017 Hedefleri :
@Ruhimucerret --- 40
@N-A-R ------ 50
xyzt-5544 ------40
_meLinDa_ --- 70
yezdaasya --- 40
__giz__ --- 100
bir garip oblomov --- 30
COLIN --- 40
_Cassandra_ --- 85
kalinkaselin --- 80
M mambur ---40
loliss ---50
_Lavin_ --30
minerva1988 --- 40
@gurudaguruda ---25
Cicoretti ---36
@_ezelneva_ -40
aurora_st - 40
@Filozof_Prenses - 50
OKYANUSYAA - 40
M maviduvar1 - 40
@her03sey01 - 40
-Kristal- - 30
@kitap_asigi - 60
Benim bulabildigim son liste bu oldu ama dogru listeyi mi aldim bilemedim. Yine de buralarda dursun dedim belki bi faydam olur.
ben isterim kuzumKizlar yeni yilda listeyi ben yapacagim ya size 3 ayda bir geri bildirim yapimmi hedefinden geridesin ilermen lazim yada hedefinden 3 kitap ileridesin diye... İstermisiniz???