- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
- Konu Sahibi _asmunikal_
Hic birsey 2017 ye olan inancimi sarsamayacak. Izin vermeyecegim (
Vermeyelim bunu istiyorlar ;(
Bulasa ya basliyorum
Vermeyelim bunu istiyorlar ;(
Bulasa ya basliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır Azra yapacak cnm ben ocaktan başlayacağım:)Bizim aralık listemizi kalinkaselin mi yapacak şimdi?
Hayır Azra yapacak cnm ben ocaktan başlayacağım:)
Ben de 20 tl ye aldım. Nette 22 ydi evet. Ama pek satışı da yoktu zaten.Selam kizlar,
Budalayi aldim bugun. 28 tl. Cok pahali geldi bana. Internetten 22 felandi sanirim. Ben de diger kitaplari alirken neden onu da almadim sanki. Akıl akıl gel peşime takil
Ben 17,74 e almışım kitapyurdundanSelam kizlar,
Budalayi aldim bugun. 28 tl. Cok pahali geldi bana. Internetten 22 felandi sanirim. Ben de diger kitaplari alirken neden onu da almadim sanki. Akıl akıl gel peşime takil
Aslinda ben budalayi 1 ay once bi kitapcidan almistim ama orjinali kac sayfa hic bilmiyordum. Benim aldigim kisaltilmis versiyonmus. Neredeyse yari sayfasi kadar hem de. Sonra iste ogrenince bugun degistirmek ici goturdum. Aldigim yer kapaliydi. Ben de baska bi kitapciya girdim rastgele aldim. Cok üşümüstüm hic dolanacak halim yoktu. Yoksa bu fiyata almazdim ya. Degistiririm diye kitapyurdundan almadim. O da olmayinca simdi 2 budalam oldu :) Neyse ben de cevirileri karsilastiririm. Bugun aldigim yerdeki kitapciya gosterdim de rezil bir ceviri bu kitap dedi :))Ben 17,74 e almışım kitapyurdundan
Cidden nette çok fark ediyo sen d&r mağazadan mı aldın çünkü onlar direkt arka kapaktaki fiyata satıyorlar
merhaba hoşgeldin aramıza
Mimar mısın?
@cesmi_naz cığım da bizim mimarımız
Hoşgeldin canımBen de geleyim mi buraya?
Eski topikte 2017 icin hedef soylemistim ama aralik ayinda hic bildirim yapmadim, ocakta baslarim diye dusunmustum.
Ben gelene kadar neler neler olmus.
Burada yerimi alayim ben de en iyisi