Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Haç'i genel anlamd nasil degerlendirirsin?
Tavsiye edwr misin
Canım kesinlikle tavsiye ederim ama sıkıcı ve gereksiz gördüğüm yerleride oldu yani farklı bir dinin hac yolculugundaki rituellerini çok fazla ayrıntılı işlenmesi özellikle sonuna doğru çok sıktı.açıkça son 15 sayfayı çok zor okudum .çok abartılı din ritueli vardı .yazar kendi hissettiklerini yazmış oyuzden mistik hava ve abartı ilk ve son sayfalarda fazlaydı .Ama bana kattıklarını düşününce gerçekten güzel ve bazı yerleri hariç surukleyiciydi.insanın kendi içindeki savaşına ve kendini bulmaya çalışmasına yardımcı olur diye düşünüyorum.şahsen benim bu yaşta ve dönemde ihtiyacım olan birşeydi.tabii kitabı farklı din anlatıyor diye ele almamak lazım,İyi insan olmaya çalışmakla ilgili olduğunu düşünmek lazım.Son olarak ;İlk on sayfa civarı zor başlıyor sonra akıcı ..umarım bu uykusuz halimle anlatmayı becerebilmisimdir:))

Heather Mcelhatton__Şahane Hatalar bitti.

Kitabı almamdaki sebep belirli sayfalarda 2 seçenek verilmesi ve sizin seçiminize göre hikayenin devam etmesiydi. Hayatınızı siz belirliyorsunuz ve bir sona ulaşıyorsunuz, çok sürmüyor zaten sonra tekrardan başa dönüp devam ediyorsunuz. Bana ilginç gelmişti ve o yüzden de merakla okumaya başladım.

Ne yazıkki hevesim kursağımda kaldı. Kendini çok tekrar etmiş, bazen okudum mu ben bu bölümü diye çok kontrol ettim. Ayrıca çok basitti, şöyle ki bir adam görüyorum ve hop yataktayım, sürekli cinsellik vardı, çok açık anlatılmamış olmasına rağmen beni sürekli tekrarlamasından dolayı rahatsız etti. Uyuşturucu-cinsellik hep var, başka yaşam şekli yokmuş gibi aynı şeyleri söyleyip durmuş. Sonumda zaten nerde alakasız ölüm şekli var onu yazmış, tamam aykırılık iyidir de arada ayakların yere de bassın.

Benim tarzıma gitmedi, hoşlanmadım. Benden önce okuyan arkadaşım çok beğenmişti. O yüzden kimseyi de etkilemek istemem. Susayım en iyisi.

Mutlu yıllar bu arada herkese, her şey gönlünüze göre olsun canlar. Bol kitap dolu bir yıl olsun.

Eveeett yılın son kitabini da biraz önce bitirdim. Iskender Pala - Od bitti. Muazzam bi kitapti. Okurken yer yer aglamakli oldum. Cok içe işleyen satirlar var. Yarin daha ayrintili yazarim kitap hakkinda. Bugun cok yoruldum bu kitabi bitireyim de Ocağa sarkmasin diye :) Bu gecenin son mesaji sanirim benim. Hepinizi öpüyorum kizlar. Pazartesi Inşallah ben de Budala'ya başlayacagim.

Günaydın arkadaşlar
Yeni yıl yeni umutlar dedik ama maalesef sabaha kötü uyandık.
Bu son olsun demekten yorulduk artık

Herkese güzel sabahlar diliyorum

Budala 118. Sayfadayım. Yavaş ilerliyor kitap. 10 dk da 15 sayfa okuyorsam mesela (rakamlar uydurma) başka kitap olsa belki iki katı sayfa okurdum.
Sizde de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…