- 24 Mart 2010
- 452
- 2.297
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.221
Sağlıkla büyütün bebeğiniziMerhaba arkadaşlar. ben 1 ay önce doğum yaptım. Hamilelikte tüm bebek bakım kitaplarını okumuştum hatta burada yazmıştım ama ne hikmetse hiçbirini hatırlayamadım:) hamilelik gerçekten çok farklı bir süreçmiş. şimdi emzirirken tekrar okuyorum iyi oluyor. bu arada Ahmet ümit'in son kitabı olan Aşkımız eski bir roman ve Yonca Eldener'in yedi uyananlar kitaplarını okudum emzirirken :)
. İŞten de ayrıldım .bu sene evdeyim. Günüm sadece bebek ile geçiyor. Ev işi yapacak zaman ve hal bile kalmıyor :) emzirirken de baktım saatlerce bu işi yapıyorum bari kitap okuyayım dedim .
1 aydır ilk kez girebildim foruma. böyle sürükleyici , dili hafif kitap önerileriniz varsa bekliyorum. teşekkürler herkese kolay gelsin
Saatleri Ayarlama Enstitusu nasilsi genel anlamda ? Yani okumaya devam etmeli miyim , yarim birakmistim da.
Osho'nun ilk hikayesini duyduğumda liseydim ve çok etkilenmiştim. Etkileyici bir yazarı tercih etmişsiniz.Merhaba Kitapsever Kızlar...
OSHO - Ruh Eczanesi
sayfa 108
Herkese keyifli okumalar dilerim.
Kızlar Tess gerritsen'in kitaplarını okurken bir şey fark ettim son almış olduğum 'kayıp kızlar' ve ' ruhundaki zehirle yüzleş' adlı kitaplarının konusu aynı biri 245 sayfa biri 350 sayfa kitaplar arasındaki fark en sonuna yeni kitabından üç bölüm eklenmiş olması. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
İlk sayfalarında bende yüz sayfaya kadar zorla okuyorum. Sonrasında olaya girip merakımdan okuyorum. Fakat Michael Connely kadar sürükleyici değil.ben de kan gölü kitabını okudum. ama söylendiği kadar sürükleyici bir yazar değil bence
Mark Wolynn-Seninle Başlamadı
50 sayfa kadar okudum ve aşırı ilgimi çekti.
Okumalısınız
Osho'ya ait bir bilgim yok. kendisini ilk kez okudum. ilginize teşekkür ederim. :) sevgiler...Osho'nun ilk hikayesini duyduğumda liseydim ve çok etkilenmiştim. Etkileyici bir yazarı tercih etmişsiniz.
Okumadım ama hamileyken okuduğum kitapları yazayımTomris'in Emzirme Notlari kitabini okuyan var mi ? ☺ yorumlara ihtiyacim var. Ise yarar mi?
Evet, şahane gidiyor.Merhaba Kitapsever Kızlar,
Ayşe KULİN - Her Yerde Kan Var
sayfa...50
~~~Ayşe Kulin'in kalemini seviyorum. Kitap şahane başladı.Şahane devam edeceğini ümit ediyorum.
Dante'nin İlahi Komedya kitabına devam ediyorum
Ursula K. Le Guin Her yerden çok uzakta kitabını okudum, gayet güzeldi
Şu an Gothe'nin Genç Werther'in Acıları'na da başladım. Kitabın yarısındayım, Can Yayınları tarafından basılan versiyon elimdeki, ama tanrım! bir çeviri bu kadar mı kötü olur... Bir editör bu çeviriyi nasıl basar? Kalın bir kitap olsa asla devam etmezdim, ama bir ara gençler arasında intiharlara neden olan bu kitabı merak ediyorum, sırf bu yüzden bitecek...