Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hava değişiminden mi bilmiyorum, içimde durduramadığım bir okuma aşkı var:) Sizde durumlar nasıl? Uzun zaman önce yarım bıraktığım 2 kitabı dün gece arka arkaya bitirdim:

Dramsız Disiplin
ve
Bağırmayan Anne Baba olmak.

Annelere tavsiyemdir. Yarım bırakma sebebim, çocuk gelişim kitaplarının genel olarak bir ana fikir üzerinde tekrar tekrar örnekler vermesi. Devam ederken sanki bahsi geçen ana fikri anladığımı, diğer kitaplardaki bilgilerden mahrum kaldığımı düşünüyor, diğerlerine geçiyorum. Romanları kolay kolay yarım bırakmam, sevmesem bile sabırla okurum Sıkılıp bırakma durumu değil. Görüşlerinizi merak ediyorum. Sevgiler.

merhaba arkadaşlar size iki sorum olacak:
1-tavsiye edeceğiniz, yeri sizde farklı olan, sana en çok şey katan beş kitap nedir? (Bunu kendim için soruyorum ona göre alışveriş yapıcam)
İkinci sorum: Daha yeni girdiğim bir arkadaş grubunda hediye çekilişi yaptık birbirimize kitap alıcaz, bana çıkan kişiyle birebir hiç muhabbetim olmadı böyle birine hangi kitabı almamı tavsiye edersiniz?

Görünce yazayim dedim.
Harry Potter Serisi, Bin Muhteşem Güneş, Uçurtma Avcısı, Kürk Mantolu Madonna, Kocamın Kenarı

Bence Kürk Mantolu Madonna alınabilir

1. Soruya cevabım;
-martin eden
-suç ve ceza
-ihsan oktay anar’ ın bütün kitapları
-peyami safa yalnızız
-albert camus’ dan düşüş kitabı( en kötü zamanımda okumuştum belki de o yüzden sevdim, ağır gelebilir)

2. Soruya cevabım;
Kesinlikle martin eden

Merhaba arkadaşlar. ben 1 ay önce doğum yaptım. Hamilelikte tüm bebek bakım kitaplarını okumuştum hatta burada yazmıştım ama ne hikmetse hiçbirini hatırlayamadım:) hamilelik gerçekten çok farklı bir süreçmiş. şimdi emzirirken tekrar okuyorum iyi oluyor. bu arada Ahmet ümit'in son kitabı olan Aşkımız eski bir roman ve Yonca Eldener'in yedi uyananlar kitaplarını okudum emzirirken :)
. İŞten de ayrıldım .bu sene evdeyim. Günüm sadece bebek ile geçiyor. Ev işi yapacak zaman ve hal bile kalmıyor :) emzirirken de baktım saatlerce bu işi yapıyorum bari kitap okuyayım dedim .
1 aydır ilk kez girebildim foruma. böyle sürükleyici , dili hafif kitap önerileriniz varsa bekliyorum. teşekkürler herkese kolay gelsin

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Hayirli olsun.
Ahmet umitin kirlangic cigligi baya iyiydi. Bi de sarah jio kitaplari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…