- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.201
Görünce yazayim dedim.merhaba arkadaşlar size iki sorum olacak:
1-tavsiye edeceğiniz, yeri sizde farklı olan, sana en çok şey katan beş kitap nedir? (Bunu kendim için soruyorum ona göre alışveriş yapıcam)
İkinci sorum: Daha yeni girdiğim bir arkadaş grubunda hediye çekilişi yaptık birbirimize kitap alıcaz, bana çıkan kişiyle birebir hiç muhabbetim olmadı böyle birine hangi kitabı almamı tavsiye edersiniz?
1. Soruya cevabım;merhaba arkadaşlar size iki sorum olacak:
1-tavsiye edeceğiniz, yeri sizde farklı olan, sana en çok şey katan beş kitap nedir? (Bunu kendim için soruyorum ona göre alışveriş yapıcam)
İkinci sorum: Daha yeni girdiğim bir arkadaş grubunda hediye çekilişi yaptık birbirimize kitap alıcaz, bana çıkan kişiyle birebir hiç muhabbetim olmadı böyle birine hangi kitabı almamı tavsiye edersiniz?
Alper canıgüz, selçuk aydemir, murat menteş ve umut sarıkaya’ nın kitaplarıSelam kizlar soyle kafayi dagitacak moralsiz oldugum bu gunlerde.beni gulumsetecek bir kitaba ihtiyacim var tavsiyelerinizi benden esirgemeyin
Saatleri Ayarlama Enstitusu nasilsi genel anlamda ? Yani okumaya devam etmeli miyim , yarim birakmistim da.Saatleri Ayarlama Enstitüsü bittikten sonra Gölgesizler (Hasan Ali Toptaş) ve Cehennem (Dan Brown) kitaplarını bitirdim. Dante nin İlahi Komedya adlı eserine başladım
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Hayirli olsun.Merhaba arkadaşlar. ben 1 ay önce doğum yaptım. Hamilelikte tüm bebek bakım kitaplarını okumuştum hatta burada yazmıştım ama ne hikmetse hiçbirini hatırlayamadım:) hamilelik gerçekten çok farklı bir süreçmiş. şimdi emzirirken tekrar okuyorum iyi oluyor. bu arada Ahmet ümit'in son kitabı olan Aşkımız eski bir roman ve Yonca Eldener'in yedi uyananlar kitaplarını okudum emzirirken :)
. İŞten de ayrıldım .bu sene evdeyim. Günüm sadece bebek ile geçiyor. Ev işi yapacak zaman ve hal bile kalmıyor :) emzirirken de baktım saatlerce bu işi yapıyorum bari kitap okuyayım dedim .
1 aydır ilk kez girebildim foruma. böyle sürükleyici , dili hafif kitap önerileriniz varsa bekliyorum. teşekkürler herkese kolay gelsin
bu kitap roman mı ?Merhaba Kitapsever Kızlar :)
yeni kitabım: Kemal Sayar - Beni Sessiz de Sevebilir Misin?
Hepimize keyifli okumalar dilerim.
ahmet ümit ve sarah jio favori yazarlarım. tüm kitaplarını okudum canım :)Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Hayirli olsun.
Ahmet umitin kirlangic cigligi baya iyiydi. Bi de sarah jio kitaplari.
çok teşekkür ederim bu arada güzel dileklerin içinAllah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Hayirli olsun.
Ahmet umitin kirlangic cigligi baya iyiydi. Bi de sarah jio kitaplari.