Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dün itibariyle yeni kitabıma başladım, kızlar.
Susanna Tamaro-Her Sözcük Bir Tohumdur
Kitabın türü deneme olarak geçiyor. İlk deneme okumam olduğu için bu yönde iyi kötü yorum yapamıyorum. Bu yazarla ilk 14 yaşımda tanıştım ve o zamandan beri sadece tek kitabını beğenmedim.

Günaydınnnnnnnn
Bu yılın okuduğum 84üncü kitabı olarak belki de çok bilinmeyen bir kitap seçtim kendime.
Sait Köşk / Herdem
Şimdilik 96ıncı sayfadayım. Manevi anlamda okuyana ciddi kıssadan hisseler sunan,kişinin iç sesi ile olan muhasebesini açık ve sade bir dille anlatan yazadın devam kitabı da Hemhal..

Herdem ve Hemhal ne demek buraya yazmayacağım,araştırdığınızda belki kitapları okumak için bahaneniz olur.

Bakın 92inci sayfada şöyle yazıyor:
“Lokumla tatlandırdığın acı kahvenin kırk yıllık hatırı var da şu her gün senin için doğan güneşin hiç mi hatırı yok?”

herkese merhaba
keyifli okumalar dilerim.

#SalıGünüKitapGünü instagramda bu etiket ile salı günleri okuduğunuz kitabın fotoğrafını gönderi veya hikaye olarak paylaşmanızı rica ederim. Zaten yapıyorsanız, ne mutlu! :)

Başlamayı düşündüğüm kitap:

Alexander WINTERMAN - Kendini İyi Hisset

kapağında şu yazıyor: " Kafdağı'nın ardına ulaştığında değil omzuna konan kelebeği fark edebildiğinde mutlu olursun!"

Herkese merhaba,
Bugün Namık Kemal-İntibah kitabını bitirip hemen Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi kitabına geçtim.
Var mı başka Livaneli kitabı tavsiye edilebilecek?

merhabalar... Kardeşimin hikayesi ni çok sevmemiştim de, Serenad güzel bir kitaptı. Mutluluk da fena değil okuduklarım içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…