- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #29.241
Uzun süreden sonra merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyidir ve hayatında her sey yolundadır ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldiniz o halde :)selam gençler, tam benlik bir yer burası..
şu aralar okuduğum kitap .
ANNE SOHBETLERİ- Ayşegül uysal
Kitabı çok beğendim, çok doğal yazılmış, gerçek anne duyguları üzerine gerçekçi bir yaklaşım olarak buldum kitabı..
MerhabaUzun süreden sonra merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyidir ve hayatında her sey yolundadır ❤
merhaba ben çok iyiyim . bebeğim 2 aylık oldu ama bu 2 aylık süreçte bile okumaya devam ettim :) siz nasılsınızUzun süreden sonra merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyidir ve hayatında her sey yolundadır ❤
Allah daha iyi etsin Allah analı babalı büyütsün nice güzel günlerini göresin evladının ❤❤❤❤merhaba ben çok iyiyim . bebeğim 2 aylık oldu ama bu 2 aylık süreçte bile okumaya devam ettim :) siz nasılsınız
Almanyaya kaçırılan Bergama eserlerini mi anlatıyorHayırlı cumalar Kitapsever Kızlar :)
Necip HABLEMİTOĞLU - Alman Vakıfları ve Bergama Dosyası isimli kitaba başladım. 55. sayfadayım.
Hoş geldiniz o halde :)
Merhaba
Bu kitabı ilk okuduğumda çok beğenmiştim ve en sevdiğim yazar olmuştu. Dediğin gibi bazı kitapların çevirisini bir çok yayın farklı kişilere yaptırıyor ve dünya klasiklerini en gerçeğine yakın çeviren yayın evi bende bilmiyorum. Artık çocuklar için adı altında özetin özeti bile basılıyor.Genç Werther'in Acıları'nı okumak isteyenler İsmail Acarkan'ın (İstanbul: Salon Yayınları 2015) çevirisini okuyabilirler. Ruhu tırmalamayan, anlaşılabilir bir çeviri... online okuyacağım sanırım devamını...
Bu kitabı ilk okuduğumda çok beğenmiştim ve en sevdiğim yazar olmuştu. Dediğin gibi bazı kitapların çevirisini bir çok yayın farklı kişilere yaptırıyor ve dünya klasiklerini en gerçeğine yakın çeviren yayın evi bende bilmiyorum. Artık çocuklar için adı altında özetin özeti bile basılıyor.
Ben planıma uyamadım. Okumak istediğim 5 kitap 2020 yılında biticek olan ilk kitaplar arasına girdi.2019da kitap okuma hedeflerini tutturduk mu kızlar?
2020 hedeflerini belirlediniz mi peki?
Ben planıma uyamadım. Okumak istediğim 5 kitap 2020 yılında biticek olan ilk kitaplar arasına girdi.
2020 hedefim 50 ve üstü.
Aynen canım. Ben de haftada bir mantığı kurdum.Ben 2019 da 30 kitap hedeflemiştim, 32 kitap bitirdim ama bir kaç kitabı kızımla okudum (küçük kara balık- charlie'nin çikolata fabrikası- bir şeftali, bin şeftali.) Hedefimi tutturdum diyebilirim. Bu yıl hedefimi 40 yapmayı düşünüyordum, 40 ın üzerine çıkabilir miyim bilmiyorum, aslında her haftaya 1 kitap düşünsek, 50 kitap da olabilir... karar verilmiştir, hedef 50...