Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sarı paşam kitabını da okuma listeme eklemeyi şuan çok istedim. Paylaşım için teşekkürler.

Güzel liste, sadece Irvin D. Yalom - Nietzsche Ağladığında kitabını okumuşum bu listeden, okuduğum ilk Yalom kitabıydı ve çok beğenmiştim, 1998'in son günü bitirmiştim.... Listeni göz önünde bulundurursak, sevebileceğiniz bir kitap olduğunu düşünüyorum... keyifli okumalar...

Heba -Hasan Ali Toptaş
Az-Hakan Günday

Bu iki kitabı da bitirdim. Hasan Ali Toptaş'ın 2., Hakan Günday'ın okuduğum ilk kitabı. Her iki kitabı da çok beğendim, sanırım Heba bir tık daha iyiydi bana göre... tavsiye ederim..

Şu an Puslu Kıtalar Atlası adlı kitabı okuyorum. 55. sayfadayım, ne bileyim, çok da keyif almıyorum şimdilik...belki devamında sarar beni...

O tarihlerde annemde okumuştu ve çok sevdiğini söylemişti. O zamanlar Sofi'nin Dünyası çok değerli bir eserdi. Bana da onu almıştı ama bana ağır gelmişti okuyamamıştım.
Tesekkur ederim.

O tarihlerde annemde okumuştu ve çok sevdiğini söylemişti. O zamanlar Sofi'nin Dünyası çok değerli bir eserdi. Bana da onu almıştı ama bana ağır gelmişti okuyamamıştım.
Tesekkur ederim.

Sofinin dünyasını o dönemlerde ben de almıştım, ağır değil de sanki biraz sıkıcı gelmişti, ve ben de bitirmemiştim, ama kafamın bir köşesinde bitirmem konusunda hatırlatıcı bir sinyal yanıp sönüyor...

merhaba ben çok iyiyim . bebeğim 2 aylık oldu ama bu 2 aylık süreçte bile okumaya devam ettim :) siz nasılsınız

sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun bebeğinizin... her anından keyif alacağınız ve tabi çok yorulacağınız ve ayrıca hiç bitmeyecek bir sürece -anneliğe başlamış oluyorsunuz... kolay gelsin size de :)

Bu sinyal bende de var hatta geçen gün elime aldım geri bıraktım.
Şuan İlber Ortaylı'nın eserine başladım fakat hala aklımda başka kitaplar var.

Puslu kıtalar atlası bitti..10 üzerinden 7 veriyorum kitaba... anlatıldığı kadar beğenmedim kitabı, muhtemelen yüksek beklentiyle okudum.

Azra Kohen-Gör Beni 160. sayfadayım... çok keyifli bir kitap. Kohen'in okuduğum 5. kitabı, Kitapların basım sırası: Fi_Pi-Çi üçlemesi, Aeden ve Gör Beni, her kitap bir öncekinden daha iyi...

Benim en çok sevdiğim kitaplar arasında kendisi. Otuzlu yaşların başında okumak nasip oldu. Kitap bittiğinde daha önce tanışmamış olmama ciddi ciddi üzülmüştüm.

Son düzenleme:
Puslu Kıtalar Atlası'nı ben de beğenmedim. Haftalardır elime almadım. Bir an önce bitirip yeni bir şe okumak istiyorum

Benim en çok sevdiğim kitaplar arasında kendisi. Otuzlu yaşların başında okumak nasip oldu. Kitap bittiğinde daha önce tanışmamış olmama ciddi ciddi üzülmüştüm.

bence ideal bir yaşta okumuşsunuz... kitabın içeriğini kavramak için belli bir birikim gerektiren bir kitap bence... ben 30lu yaşlarımı çoktaaan geride bıraktım... ve kitabı yarım bıraktığımda 20li yaşlarımdaydım... baştan başlamam gerekebilir...

Azra Kohen’in Gör Beni adlı kitabını bitirdim. Kitap sürükleyici ama çok daha iyi olabilirdi kitap. Bazı şeyleri dönderip tekrar tekrar yazmış, kimi kısımlar havada kalmış, son —önceki 4 kitabında olduğu gibi— aceleyle bitirilmiş... yine de 8/10 puan veriyorum.
Şu an Yerdeniz serisine başladım. Ursula K.Le Guin’in 6 kitaplık bu serisinin ilk kitabını yıllar önce okumuştum. Ama sonraki kitaplarda bütünlük bozulmasın diye tekrar okuyorum. Anladığım o ki, kitap bende iz bırakmış. Çoğu yerleri hatırlıyormuşum. Örneğin Simyacı’yı da 15 yıl aradan sonra tekrar okuduğumda, sadece bir paragrafı hatırladığımı fark ettim. İlginç bir tespit oldu benim için. Sanırım Ursula Le K. Guin farkı bu...

Bu yılki kitap listeme Stieg Larsson’ın 3 kitabını koymuştum. Ejderha dövmeli kız ile başladım, 30 sayfa okuduktan, ileride ara ara bir kaç sayfaya gözattıktan sonra benim için zaman kaybı olacak bir kitap olduğuna karar verdim.

Herkese iyi akşamlar iyi okumalar. 3 gündür Ayşe Kulin'in Kanadı Kırık Kuşlar adlı eserini okuyorum. Hem sürükleyici hem etkileyici... Ailenin 4 kuşak kadınlarının 1930 yıllarından süre gelen hikayesini anlatıyor. 3 günde çok okumadığım halde 205. sayfadayım ♡

yerdeniz serisi ilk 2 kitabı bitti (yerdeniz büyücüsü, atuan mezarları) bitti, 3.kitap en uzak sahil ortalarındayım. çok keyifli....

Yerdeniz serisi 3. kitabı (en uzak sahil) bitti, 4.kitap Tehanu az kaldı
Arada Yusuf Atılgan'ın Canistan adlı kitabını okudum...

İyi Hissetmek kitabini okuyorum, psikiyatrist David Burns'ün.
Psikolojik danisman olmama ragmen kitaptan oldukca sıkıldım. Sanirim taa 280 sayfaan sonra fayda görmeye başladım, benim işime yarar seyler soylemeye anca başladı.
Bu bitsin diye hizli okumaya calisiyorum, polisiye bir kitaba ve duygu dolu bir kitaba gecis yapacagim kafa dağıtmak için.

Hemmen şuraya yerleşeyim
Eline sağlık baykuşu çok sevdim
sayfayı daha çok sevdim
hadi bakalım hayırlı olsun sayfamız
Hayırlı ugurlu olsun:)
Benim hedefim 100
Daha da arttıramam kusuruma bakmayın, zaten çok yükseklerde uçuyorum.
Aşkolsun @_asmunikal_ bi etkiketleseydin bari
Sizi hayınlar beni unutup taşınmışsınız
Allahtan adresi aldıydım
Haydi bismillah, hayırlı olsun yeni sayfamız

Nerelerdesiniz? Merak ettim doğrusu. Buraları terk edip gittiniz mi yoksa?
Grubun ilk sayfalarından başlayarak birçoğunuzu eklemeye çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…