Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba arkadaşlar. ben 1 ay önce doğum yaptım. Hamilelikte tüm bebek bakım kitaplarını okumuştum hatta burada yazmıştım ama ne hikmetse hiçbirini hatırlayamadım:) hamilelik gerçekten çok farklı bir süreçmiş. şimdi emzirirken tekrar okuyorum iyi oluyor. bu arada Ahmet ümit'in son kitabı olan Aşkımız eski bir roman ve Yonca Eldener'in yedi uyananlar kitaplarını okudum emzirirken :)
. İŞten de ayrıldım .bu sene evdeyim. Günüm sadece bebek ile geçiyor. Ev işi yapacak zaman ve hal bile kalmıyor :) emzirirken de baktım saatlerce bu işi yapıyorum bari kitap okuyayım dedim .
1 aydır ilk kez girebildim foruma. böyle sürükleyici , dili hafif kitap önerileriniz varsa bekliyorum. teşekkürler herkese kolay gelsin
Sağlıkla büyütün bebeğinizi 😊 emzirirken kitap okuma işi bana da çok iyi gelmişti. Yalnız satırların altını çizme olayı zor oluyor biraz :) Geçenlerde yazmıştım, Elif Şafak-Havva’nın üç kızı son zamanlarda en hızlı bitirdiğim kitap oldu. Okumadıysanız taze taze onu önerebilirim.

Kızlar Tess gerritsen'in kitaplarını okurken bir şey fark ettim son almış olduğum 'kayıp kızlar' ve ' ruhundaki zehirle yüzleş' adlı kitaplarının konusu aynı biri 245 sayfa biri 350 sayfa kitaplar arasındaki fark en sonuna yeni kitabından üç bölüm eklenmiş olması. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Kızlar Tess gerritsen'in kitaplarını okurken bir şey fark ettim son almış olduğum 'kayıp kızlar' ve ' ruhundaki zehirle yüzleş' adlı kitaplarının konusu aynı biri 245 sayfa biri 350 sayfa kitaplar arasındaki fark en sonuna yeni kitabından üç bölüm eklenmiş olması. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

ben de kan gölü kitabını okudum. ama söylendiği kadar sürükleyici bir yazar değil bence

Dante'nin İlahi Komedya kitabına devam ediyorum
Ursula K. Le Guin Her yerden çok uzakta kitabını okudum, gayet güzeldi
Şu an Gothe'nin Genç Werther'in Acıları'na da başladım. Kitabın yarısındayım, Can Yayınları tarafından basılan versiyon elimdeki, ama tanrım! bir çeviri bu kadar mı kötü olur... Bir editör bu çeviriyi nasıl basar? Kalın bir kitap olsa asla devam etmezdim, ama bir ara gençler arasında intiharlara neden olan bu kitabı merak ediyorum, sırf bu yüzden bitecek...

selam gençler, tam benlik bir yer burası..
şu aralar okuduğum kitap .
ANNE SOHBETLERİ- Ayşegül uysal
Kitabı çok beğendim, çok doğal yazılmış, gerçek anne duyguları üzerine gerçekçi bir yaklaşım olarak buldum kitabı..

Dante'nin İlahi Komedya kitabına devam ediyorum
Ursula K. Le Guin Her yerden çok uzakta kitabını okudum, gayet güzeldi
Şu an Gothe'nin Genç Werther'in Acıları'na da başladım. Kitabın yarısındayım, Can Yayınları tarafından basılan versiyon elimdeki, ama tanrım! bir çeviri bu kadar mı kötü olur... Bir editör bu çeviriyi nasıl basar? Kalın bir kitap olsa asla devam etmezdim, ama bir ara gençler arasında intiharlara neden olan bu kitabı merak ediyorum, sırf bu yüzden bitecek...

Genç Werther'in Acıları'nı okumak isteyenler İsmail Acarkan'ın (İstanbul: Salon Yayınları 2015) çevirisini okuyabilirler. Ruhu tırmalamayan, anlaşılabilir bir çeviri... online okuyacağım sanırım devamını...

X