Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

'Senden once ben'
Tam da su anda bitti. Gozlerim kizardi aglamaktan, hala burnumu cekiyorum. Ne guzel kitapti. Okumamis olan varsa, siddetle tavsiye ederim.

Simdi baslayacagim kitabim da Ahmet Umitten 'Kirlangic Cigligi'.

Herkese keyifli okumalar.

Ahmet Ümit Ninetta'nın Bileziği de güzeldir. Şiirsel anlatımı, 2 saatte bitecek ama etkisi uzun sürecek bir kitap...

'Senden once ben'
Tam da su anda bitti. Gozlerim kizardi aglamaktan, hala burnumu cekiyorum. Ne guzel kitapti. Okumamis olan varsa, siddetle tavsiye ederim.

ben de çok ağlamıştım :)

ahmet ümitin sondan önceki kitabı.şimdi yenisini çıkarmış

Sapiens adlı kitaba başlamıştım, onu okumaya devam ediyorum
bir yandan da 3 farklı kitabı bitirdim
Amok Koşucusu- Stefan Zweig
İnsan ne ile yaşar-Tolstoy
Düş Kırgınları-Mehmet Eroğlu

Nar Ağacı na başladım (sy.50), Sapiense devam ediyorum (sy. 61)
kayıp denklemler adlı bir kitaba da başlamıştım, ama aksiyon filmi tadında bir kitap
bana hiç bir şey katmayacak.
en az 100 sayfa okudum ama zaman kaybı olduğuna karar verdim ve bıraktım...
sürükleyici olduğunu da belirtmem lazım

sapiens bir başyapıt. ben ondan sonra şimdi homo deusu okuyorum. ama bu kitabı okurken başka kitaplar da okunabilir sizin gibi. amok koşucusu da etkileyici bir aşkı anlatıyor

'Senden once ben'

Kırlangıç çığlığı efsane bir kitap, ben 1 hafta içinde onu, şeytan ayrıntıda gizlidir, sis vgeceyi okudum inanılmaz bir keyifle şuan elinde kar havası var ama kitap gitmiyor bir türlü, yiğitliğe zeval gelmesin diye bırakamıyorum da :KK43:

Adana İl Hakk Kütüphanesinde hala kitap ve eser bulma konusunda sıkıntı çekmeye devam ediyorum 😕😕 Hala çok kitap eksiği var yada olan kitaplar özellikle en çok okunan ve her daim okunacak kitapların sayısı en fazla 3 tane oda rafta yok :KK12::KK12: Artık kütüphanelerimizin her konuda daha çok eserle buluşmasını ve biz kitapseverleri daha çok kitapla buluşturmasını temenni ediyorum. Keşke kütüphane yapabilme şansım olsa evde kütüphanesi olmayan ve kitapları sevenleri kitapsız bırakmasanız mutlu olacam artık. Bugun 1 saatten fazla rafları dolandım 😢😢😢

Sapiens adlı kitaba başlamıştım, onu okumaya devam ediyorum
bir yandan da 3 farklı kitabı bitirdim
Amok Koşucusu- Stefan Zweig
İnsan ne ile yaşar-Tolstoy
Düş Kırgınları-Mehmet Eroğlu

Nar Ağacı na başladım (sy.50), Sapiense devam ediyorum (sy. 61)
kayıp denklemler adlı bir kitaba da başlamıştım, ama aksiyon filmi tadında bir kitap
bana hiç bir şey katmayacak.
en az 100 sayfa okudum ama zaman kaybı olduğuna karar verdim ve bıraktım...
sürükleyici olduğunu da belirtmem lazım

Diğer kitapları okumadım fakat Nar Ağacı güzeldir okumanızı tavsiye ederim.

sarah jio uzun zamandir almak istediğim kitap..
nasıl acaba?

çok güzel kesinlikle tavsiye ederim, önce 1 kitabından başlayın eğer severseniz devamını alırsınız. Olay örgüleri birbirlerine çok benziyor hepsinin bi geçmişten bi gelecekten sonra bir şekilde bağlanıyor ama şok oluyorsunuz hepsinde sizi şaşırtmayı başarıyor. Bence okumalısınız, Böğürtlen kışı ile başlayın derimm :KK68:

çok güzel kesinlikle tavsiye ederim, önce 1 kitabından başlayın eğer severseniz devamını alırsınız. Olay örgüleri birbirlerine çok benziyor hepsinin bi geçmişten bi gelecekten sonra bir şekilde bağlanıyor ama şok oluyorsunuz hepsinde sizi şaşırtmayı başarıyor. Bence okumalısınız, Böğürtlen kışı ile başlayın derimm :KK68:
nette toptan almayi düşünüyorum. tavsiyeniz için çok teşekkür ederim:)

nette toptan almayi düşünüyorum. tavsiyeniz için çok teşekkür ederim:)

eskiden arkadya yayınları basıyordu, şimdi pena yayınlarına geçti sanırım tüm kitaplarını tek tek çıkarıyor pena yayınları bende kütüphanem olduğu için 1 yazarın kitaplarının hepsi aynı yayıncılıktan olsun gibi takıntım var :KK16:
penanın kapakları daha güzel birde bence :KK68:

X