Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Aa bu kitaplar uzun süredir kitaplığımda ama hala okumadım. Yorumlarınızı çok merak ediyorum

Zehir çok güzeldi gerçekten, tavsiye ederim. Güzel kurgulanmış bir roman. Ben ilk defa okudum bu yazarı, hoşuma gitti. Çok yaratıcı konusu da.
Yılan fobiniz varsa biraz kötü olabilirsiniz, ben fotoğraflarına bile bakamıyorum o yuzden bazı kısımları çok etkiledi :)

kurbana yeni başladım onu yorumlamayayim simdi :)

Hepinize hayırlı nurlu dualarınız hayra guzele dönüserek kabul olduğu bir Cumalar diliyorum ❤❤❤
Kitaplar bitti 😊
Bugün yıllar sonra tekrardan Anna Karenina_Lev Tolstoy 💫💫💫 başlanır.1.Cilt 38.sayfa

ben kütüphaneden aldığım çeviriyi beğenmedim Anna Karerinanın. Hem anlatım bozukluğu hem yazım yanlışı. 130.sayfada bıraktım.Siz hangi yayın ve çeviri okuyorsunuz

Dün Jose Saramago'nun İsa'ya göre İncil kitabını okuyorum. Yazar bu kitapla nobel ödülü almış ancak ülkesinden kaçmak zorunda kalmış. Körlük kitabını da okumak istiyorum ama kütüphanede yoktu .
Doğuma 2 ay kaldı. son demlerim artık.sonrasında bir süre kitap okuyamayacağım :)
şimdi bile kitap okumakta zorlanıyorum. çünkü uzun süreli oturamıyorum. sırt üstü yatmak zararlı olduğu için yan yatarak da okumak zor oluyor .

Buket uzuner'in Kumral ada mavi tuna kitabını okuyorum. Çok sürükleyici ve konu da çok güzel. Tavsiye ederim.
lisede okumuştum. sonra yıllar sonra tekrar okudum. gerçekten güzel bir hikaye. buket uzuner'in ve ayşe kulin'in tüm kitaplarını okudum. sevdiğim yazarlardır

Bugün Platon- Mektuplar kitabına başladım. Polisiye bir romandan felsefi bir kitaba geçiş yapınca ne kadar çok yeni kelime desemde şuan için bu kitaptan çok memnunum.

Dr Bahar Tezcan-İmkansız İlişkilerden Mümkün İlişkilere başladım

Dedikleri kadar güzel mi gerçekten merak ediyorum :)

ben okumadım ama bizim öğrenciler tiyatrosunu yapmıştı. çok etkiliyeici idi. yazar hayvanlar üzerinden toplumsal yapı eleştirisi yapmış. ben bu yazarın 1984 kitabını okudum sonra filmini izledim. bazen yaşadıklarımızı o kitaptakilerle bağdaştırıyorum. 1984 romanını da tavsiye ederim

X