- 4 Şubat 2013
- 1.714
- 3.555
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.881
Sizin severek okuduğunuz polisiyeler hangileri acaba ?John Verdon -Şeytanı uyandırma okumaya başladım çok yavaş ilerliyor ama
Doğu Ekspresinde Cinayet / Agatha ChristieSizin severek okuduğunuz polisiyeler hangileri acaba ?
Doğu Ekspresinde Cinayet /On Küçük Zenci/ Agatha Christie
Akıl Oyunlarının Gölgesinde – Sherlock Holmes
Ejderha Dövmeli Kız – Stieg Larsson
Çırak – Tess Gerritsen
Hepsini tavsiye ederim
TeşekkürlerDoğu Ekspresinde Cinayet / Agatha Christie
Akıl Oyunlarının Gölgesinde – Sherlock Holmes
Ejderha Dövmeli Kız – Stieg Larsson
Çırak – Tess Gerritsen
Hepsini tavsiye ederim
Bana sorulmamış ama cevap vermek istedim. çünkü eniştemin tavsiyesi ile okuduğum polisiye kitapları çok beğendim.Sizin severek okuduğunuz polisiyeler hangileri acaba ?
Herkese Merhaba Kitapsever Hatun Milleti
yeni kitabım : Kimberley Freeman - Kır Çiçeği Tepesi
Bana sorulmamış ama cevap vermek istedim. çünkü eniştemin tavsiyesi ile okuduğum polisiye kitapları çok beğendim.
***Tess Gerritsen in yazdığı kitaplar bence polisiye alanında gayet başarılı.
Khaled Hosseini'nin "Uçurtma Avcısı" adlı kitabına başladım... sayfa 20 deyim...sürükleyici olduğunu söyleyebilirim...
ben o kitabı bitirdiğimde 2 hafta psikolojim düzelmedi. Çok etkilenmemeye çalış
Bende merak ettim şimdi okumak istiyorumben de bu tür yorumları çok okudum, ama her şeyi göze alıyorum
Bende daha dün bu yazarın bin muhteşem güneş adlı kitabını okudum guzel bir kitap ağladım resmenben o kitabı bitirdiğimde 2 hafta psikolojim düzelmedi. Çok etkilenmemeye çalış
Tatlım harika bir kitap ...oneririmYavaş ilerliyor demişsiniz. Sıkıcı bir kitap mı betimlememi çok yapmış.
Tavsiye eder misiniz?
Selçuk Şirin-Yetişin Çocuklar bitmek üzere. Beyaz zambaklar ülkesi yarım kaldı ona devam edicem
Anne olmadan önce de okurdum çünkü mesleğim çocuklar üzerine:) ama anne olunca daha da özümseyerek okuduğumu itiraf edebilirimKitap okuyan 'anneler' görünce çok mutlu ve umutlu oluyorum.