Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Şuan yazarını hatırlamıyorum fakat geriye döner okuğum kitapları yazdığım mesajlara bakarım etkileneceğin bir kitapta Esir Şarkılar Vadisi.. oda birbirinden habersiz ikiz kardeşin hayat serüveni kendi ruhsal yolculukları ve birbirlerini ve gerçekleri bulmalarının yolculuğu.....
[/QUOTE
Öncelikle merhaba :) Kitabın yazarı Kimberley Freeman ve tüm kitaplarını çok beğenirim ben.

Ben geçmiş msjlara dönüp yazamadım falat senin söylemen güzel fikir olmuş teşekkür ederim arkadaşım ❤❤❤ diğer kitaplarını okumak daha nasip olmadı 😕😕 Adanada iken kütüphanede bulamadım şuan Kayserideyim yanımdaki kitapları okuyorum bitince bakalım son 2 kitap kaldı 9 kitaptann 😍😍😍😍😎😎😎

Ben geçmiş msjlara dönüp yazamadım falat senin söylemen güzel fikir olmuş teşekkür ederim arkadaşım ❤❤❤ diğer kitaplarını okumak daha nasip olmadı 😕😕 Adanada iken kütüphanede bulamadım şuan Kayserideyim yanımdaki kitapları okuyorum bitince bakalım son 2 kitap kaldı 9 kitaptann 😍😍😍😍😎😎😎
Rica ederim :) Keyifli okumalar dilerim.

Meraba arkadaşlar, John Steinbeck'in Gazap Üzümleri'ni bitirdim az önce. Kitaptan çok etkilendim, Büyük Ekonomik Bunalım dönemi sırasında insanların var olma mücadelesini işleyen bir roman. Roman boyunca kitabın kahramanlarıyla(Joad Ailesi) birlikte ben de o kamyonun üzerinde seyahat ettim adeta. Yaşadıkları sefaleti iliklerime kadar hissettim. Kesinlikle okunması gereken bir kitap.

Meraba arkadaşlar, John Steinbeck'in Gazap Üzümleri'ni bitirdim az önce. Kitaptan çok etkilendim, Büyük Ekonomik Bunalım dönemi sırasında insanların var olma mücadelesini işleyen bir roman. Roman boyunca kitabın kahramanlarıyla(Joad Ailesi) birlikte ben de o kamyonun üzerinde seyahat ettim adeta. Yaşadıkları sefaleti iliklerime kadar hissettim. Kesinlikle okunması gereken bir kitap.
Ben o güzel kitabi hiç değilse bi 5 senede bir okurum ve her okuduğumda çokk etkilenirim benim için best of listesindedir 😊

Kızlar bir şey sorucam. Dün bir kitaba başladım fakat bitmedi. Hergün şu sayfasındayım mı demem gerek.
İyi geceler önemli olan kitabın bitip bitm3mesi degil oan ne hangi kitabı okuyorsan adı yazarını ve sayfasını yazman yeterli. Önemli olan okumak ve birbirimize kitap için öneride bulunmuş olmak 😊😊

X