Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar. Ben kendi kutuphanesi ve okuma alani olan ve kitap okumayi sizler gibi cok seven bir kitap severim 😊 Araniza beni de kabul ederseniz sevinirim.

Su ara hamilelikten oturu yavas ilerlesem de 2 kitap okuyorum. Ilki Liane Moriarty - What Alice Forgot (orijinal dilinde) digeri de dogumla ilgili Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi. Herkese iyi okumalar 🤗
Hoş geldiniz. Ahh okuma alanı hep hayalim benim de. Nasip olur inşallah bir gün :KK200:

Merhabalar. Ben kendi kutuphanesi ve okuma alani olan ve kitap okumayi sizler gibi cok seven bir kitap severim 😊 Araniza beni de kabul ederseniz sevinirim.

Su ara hamilelikten oturu yavas ilerlesem de 2 kitap okuyorum. Ilki Liane Moriarty - What Alice Forgot (orijinal dilinde) digeri de dogumla ilgili Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi. Herkese iyi okumalar 🤗
Hoş geldiniz safalar getirdiniz 💞💞💫💫

O kadar çok bilgi var ki bunları tazelemek ve olayı daha iyi anlayabilmek için kitabı bir süre sonra tekrar okumak iyi bir fikir kesinlikle.
Ben bir liste yaptım bazen bazı kitapları bikaç sene sonra tekrar okurum. Çünkü insanın her yasta ve bazı zaman dilimlerinde her okudugunda daha farklı tatlar alır. Misal Sofianın Dünyası ortaokuldan beri dön dön 5 yıl arayla okuduklarım arasında Gazap Üzümleri Sefiller.. daha biçok kitap.. çünkü emin olun bazen öle bi yerden bi kelime çıkıyorki karsiniza oan hayatımzda yada duygularınzda olan bişey olabiliyo..

Evet kızlar merhabalar uzun zamandır girmiyordum. Azra Kohen-Gör Beni kitabının 375 Sayfa 5.Bölüme geldim. Buram buram tarih kokan yüzleşme kokan birazda gerçek aşk kokan bir kitap tavsiye ederim. Kitap 593 sayfa..
Bukez biraz yavaş ilerliyorumm tadını dahada çıkara çıkara... Kadınlar Klübüne takıla takıla :kahve::KK53::skandal:
Ben de aynı kitabı okuyorum sf 180 civarındayım. Yazarın okuduğum ilk kitabı baya şaşırttı beni çok beğendim.

Beyhan Budak - Kendine İyi Davran Güzel İnsan 'ı okuyorum;
Yazar zaten psikolog ve kitap harika.
O kadının bütün kitapları güzel hemde okuduğun kitap baş ucu kitabı okacak canın nezaman sıkılsa üzülsen bi açsan ferahlatacak cinsten 💞💞💞 ahh ahhh bi kütüphanemm olsa Yarabbimmmm 💫💫💫💫

Merhaba herkese :KK49:
Uzun uzun zaman oldu. Sitenin değişmesi yeni hâline uyum sağlayamamam, 1000k derken eeee bir de yaz geldi. İyice koptum.

Nasılsınız?

Şuan okuduğum kitap Decameron sayfa 265.
Herkese keyifli günler diliyorum. Sevgiler , :KK200::KK200:
Yeniden aramıza hoş geldin sefalar getirdin 😍😍😍 iyiyiz kitaplarla buluşuyoruz ruhumuzu hayatımızı düşüncelerimizi besliyoruz 😊😊 hayat mesgalesi yuvarlanıp gidiyorum kendi çapımca sen nasılsın

merhaba
nihayet kitap paylaşımı olan bir yer buldum :) yeni üyeyim . Ben de şu an Irvin Yalom'un Spinoza problemini okuyorum. Nietzsche ağladığında en sevdiğim kitaplardan biridir. Şİmdi de Spinpoza'yı bitiriyorum. Felsefe ve psikoloji seviyorsanız ve içsel yolculuk yapmaktan hoşlanıyorsanız, kendinizi ve dünyayı anlamlandırmak istiyorsanız Irvın Yalom tavsiyemdir.

X