Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

sana gül bahçesi vaadetmedim çok sevdiğim bir kitaptı, siz nasıl buldunuz?
Piedra Irmağı'nın Kenarında Oturdum Ağladım ı okumuştum, ama konusunu bile hatırlamıyorum 🤔🙄😋
Şöyle söyleyeyim kütüphanesi çokk eski olan en büyük ablamdan aldim😊😊 cünkü suan başka sehirdeyim gelirken yanıma ablamdan kitaplardan alabildiğimi aldim _okuduklarımı ve okuyacagım 3 kitabı_
Piedra Irmagının Kıyısında Oturdum Ağladım ise.. yıllar önce iki cocukluk arkadasının tekrar karşılasması ve ruh esi kavramını ve bi Pilarin dine ve ilahi sevgiye kalbini acmak istemesini anlatıyor. Kitap güzel fakat Paulo Coelho nun bu kitabını ilk kez okudum fakat diğer kitaplari kadar tadı damagımda kaldi dersem yalan sölemis olurum.

Sera
serenad devam ediyor, sayfa 100 deyim... zülfü livanelinin 5-6 kitabını okumuştum, serenad hepsinden daha iyi görünüyor
Seranad kitabını bitirken bitirmeye yakın ağlamaya başlamıstım. Çokkk ama çokk güzel ve etkileyici bir kitap. Zülfü Livaneli'nin kaleminin güzelliği diyelim 😎😎

herkese merhaba
:KK54:
iyi haftalar dilerim.

Gabriel García Márquez - Yüzyıllık Yalnızlık
sayfa...78 :KK200:
Günaydınlar, iyi haftalar
LGS sınavı, bayram tatili, çocukların karne alması falan derken okumasız yoğun bir zaman bitti. Artık inşallah bol okumalı yaz günleri başlasın.
Emily Bronte - Uğultulu Tepeler sf 102 deyim.
Allah kolaylık versin. LGS sınavı nedir bilmiyorum (bu konulara çok uzağım. kuzenlerimden birisi lise birisi üniversite sınavına girdiler fakat LGS hangisi tam bilemiyorum :olamaz:) inşallah sınav sonuçları gönlünüze göre olsun dilerim. :KK68:

herkese merhaba

:KK54:

iyi haftalar dilerim.

sayfa...78 :KK200:

Allah kolaylık versin. LGS sınavı nedir bilmiyorum (bu konulara çok uzağım. kuzenlerimden birisi lise birisi üniversite sınavına girdiler fakat LGS hangisi tam bilemiyorum :olamaz:) inşallah sınav sonuçları gönlünüze göre olsun dilerim. :KK68:

Sağol canım :KK68:
LGS lise sınavı baya zor bir süreçti.İnşallah bakalım sonuçlar haftaya açıklanacak hala stresi bitmedi ama sınav bitince büyük bir rahatlama oldu hepimizde

merhaba kitapsever hatunlar :KK200:

sayfa...116
:KK200:
Sağol canım :KK68:
LGS lise sınavı baya zor bir süreçti.İnşallah bakalım sonuçlar haftaya açıklanacak hala stresi bitmedi ama sınav bitince büyük bir rahatlama oldu hepimizde
aa , o mu lgs? liseye giriş sınavı mı? kuzenim de girdi. sanırım 24 Haziran'da açıklanacak. Allah hepsinin emeklerinin karşılığını versin inşallah.

Merhaba kızceler gece gece Kahraman Tazeoğlu -Yaralı bitti çok güzel bi kitaptı aslında gündemde olan bir kitap olduğu için bukadar güzel olacağı konusunda biraz şüphelerim vardı fakat yanıldım 😀😀 Yaralar bazen sardıkça kanar.. bu sözü aldım kabul ettim.
Yeni kitabım Ayla Kutlu-Kaçış 1977 basım canım ablam nasıl nerden bulmuş fakat suan 56. Sayfadayım baya güzel ilerliyor. Şu aralar içsel yolculuk kitapları denk geliyor çokta iyi oluyor şifalanmam için ❤❤ Ablamdan Kayseriye gelirken aldığım kitapların bitmesine 2 kitap kaldı bana kütüphane yolları gözüküyor 😀😀Bide Kayseri Kütüphanesinden okuyalım şifalanalım 💞💞💞👑👑

Bende senelerdir okuyup biriktirdiğim tüm kitapları bir kere daha en baştan okuyağım. Okuduğumun çoğunu unuttum. Birde yaş ilerledikçe fikirler de değişti. Şuanki düşüncelerimle okuyunca galiba daha farklı şeylerde bulurum okuduklarımda. Hem onca kitabı evde süs gibi tutmaya gerek yok. Bittiğinde hepsini sağa sola dağıtıp, bağışlayacağım.

(Kitaplarıda çok seviyorum, kıyamıyorum ama.... Kütüphanede görünce bile mutlu oluyorum. Vermek en doğrusu galiba)

Emin ol okuduğun her kitabın sana her yaşında her yaşadığın hayat yolundaki olaylardan sonra sana katacağı hisler bakış açıları her daim değişik olacaktır. Bencede kitaplar ara ara yıllar sonra tekrarlanmalı.
Ve düşüncen çok hoşuma gitti kitaplar okuyup her yaşamda her ruhta her bedende hayat bulması içindir saklamanın yada tabiri caizse sırf aa kütüphanem var deyip boş boş durması için değil. Bence güzel kitaplarını ayırıp ilerde evlatlarına saklarsan bi hatıra bi anı kalır 😊😊 sevdiklerine verebilir yada kütüphane için kitap toplayan yerlere bağışta bulunabilirsin. Hayatta en çok istediğim şeyden biride kütüphanemin olması inşaallah oda nasip olur olurda evlenir bi yuvam olursa 💞💞❤❤ şuan ev imkanım ona imkan vermiyo 😕😕 Ruhun kalbin hayatın kitaplarla şen kalsın arkadaşım ❤❤

Emin ol okuduğun her kitabın sana her yaşında her yaşadığın hayat yolundaki olaylardan sonra sana katacağı hisler bakış açıları her daim değişik olacaktır. Bencede kitaplar ara ara yıllar sonra tekrarlanmalı.
Ve düşüncen çok hoşuma gitti kitaplar okuyup her yaşamda her ruhta her bedende hayat bulması içindir saklamanın yada tabiri caizse sırf aa kütüphanem var deyip boş boş durması için değil. Bence güzel kitaplarını ayırıp ilerde evlatlarına saklarsan bi hatıra bi anı kalır 😊😊 sevdiklerine verebilir yada kütüphane için kitap toplayan yerlere bağışta bulunabilirsin. Hayatta en çok istediğim şeyden biride kütüphanemin olması inşaallah oda nasip olur olurda evlenir bi yuvam olursa 💞💞❤❤ şuan ev imkanım ona imkan vermiyo 😕😕 Ruhun kalbin hayatın kitaplarla şen kalsın arkadaşım ❤❤
Aynen. İnşaallah aklına ruhuna uyan hoş bir adamla evlenirsin. Ve güzel bir eviniz olur :)

enerji_kusagi enerji_kusagi dediğin gibi bende önceden okuduğum kitapları tekrar okumayı düşünüyorum bakalım aynı şeyimi hissedeceğim :)

@kitapkahvehuzur
Ne güzel anlatmışsın.
Ben bu aralar biraz uzaklaştım kitaplardan,
bu topiği görünce kitap okuma şevkim yeniden geldi :KK36:

Aramıza Hoş geldin sefalar getirdin ozaman ❤❤💞💞😊😊

X