- 10 Mayıs 2019
- 113
- 168
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.741
Aramıza Hoş geldin sefalar getirdin ozaman ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza Hoş geldin sefalar getirdin ozaman ❤❤
Kendi adıma hoşbuldum. Bende bugünlerde vakit olunca bol bol giriyorum yoksa nefes alacak vaktim yok. Hep uzaktan okuyup çıkıyordum arada. Bi kere yine okuyup okuyup çıkıyordum. Yıllar önce aldığım bir hesabım vardı. İlk yorumu estetk bi uygulama için yazayım artık bi tane dedim, hesaba bi daha giremedim. Atılmışım. Reklamcı sandılar galibaBu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. İnşallah kalıcı olursunuz. Biz eskisi kadar aktif olmasakta hep buralardayız
Birde niye okuyacağım biliyor musun? Şuan bazı eksikliğini duyduğum şeyleri belki önceden okuduğumda bana lazım değil diye laylom okuduğumu sanıyorum.Unuttuğum içinde hatırlamıyorum. Yaş ilerledi. Düşünceler, arayışlar değişti. Belki birşey kaparım diye. Ayrıca bir sindirme metodu. Kitaplarla vedalaşmak içinenerji_kusagi okuduğum kitabın tekrar okumam hatırlamasam da çünkü okunacak kitap çok zaman az. Kitap bağışlama konusunda ise artık okumayacağım türde kitaplar varsa onları veriyorum. Birazını okula birazını kitapsever arkadaşlarıma veriyorum
Mesela ben yeni geldim :)Herkese merhaba.Buraya gelemeyeli sanırım bir yıldan fazla oldu. Kimler var kimler yeni geldi hiç bilemiyorum.
Bildirim yapayım o zaman:)
Karamazov Kardeşler-752
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler-80
Bebeğin hayırlı olsun ❤❤Herkese merhaba.Buraya gelemeyeli sanırım bir yıldan fazla oldu. Kimler var kimler yeni geldi hiç bilemiyorum.
Bildirim yapayım o zaman:)
Karamazov Kardeşler-752
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler-80
Hoş buldum inşallah kalıcı olurum :)Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. İnşallah kalıcı olursunuz. Biz eskisi kadar aktif olmasakta hep buralardayız
Hoşgeldin:)Mesela ben yeni geldim :)
Bebeğin hayırlı olsun ❤❤
zülfü livaneli serenad 170. sayfadayım
Sabahattin Ali ya da Zülfü Livaneli olabilir. Kitapları hiç yarım bırakılası kitaplar değil. Biraz daha polisiye olsun dersen Ahmet Ümit olabilir. Yabancı yazarlarda Reşat Nuri gibi naif yazar kim vardır bilemedim. Dünya klasikleri okumayı seviyorum ben o tarzda.Arkadaşlar selam. Ben kişisel gelişim,pedagoji tarzı kitaplari ve romanları çok okurum ve cok severim. Yalniz son zamanlarda elime aldığım kitapları bitiremiyorum. Bana Reşat Nuri'nin tarzında yazar öneriniz olur mu? Bu aralar ihtiyacim olan o tarz romanlar galiba.Değişik değişik roman önerileri de olur ama tercihim bir yazarın tüm eserlerini okuyarak ilerlemek.Son 1 ayda Peyami Safa nin bazı kitaplarını çarçabuk okuyup bazılarını yarıya gelmeden bıraktım, Halide Edip Adıvar aynı şekilde.Diger okuduklarım da belli bir yazar değil de değişik değişik yazarlar oldu. Yabancı yazar da tavsiye edebilirsiniz.
Arkadaşlar selam. Ben kişisel gelişim,pedagoji tarzı kitaplari ve romanları çok okurum ve cok severim. Yalniz son zamanlarda elime aldığım kitapları bitiremiyorum. Bana Reşat Nuri'nin tarzında yazar öneriniz olur mu? Bu aralar ihtiyacim olan o tarz romanlar galiba.Değişik değişik roman önerileri de olur ama tercihim bir yazarın tüm eserlerini okuyarak ilerlemek.Son 1 ayda Peyami Safa nin bazı kitaplarını çarçabuk okuyup bazılarını yarıya gelmeden bıraktım, Halide Edip Adıvar aynı şekilde.Diger okuduklarım da belli bir yazar değil de değişik değişik yazarlar oldu. Yabancı yazar da tavsiye edebilirsiniz.