Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba
Haluk Tatar'ın Zafer Sızlanarak Kazanılmaz eserini okudum, çokça istifade ettim.
Nihat Atsız 'ın Bozkurtlar kitabını okumaya başlıyorum bugün.
Ayda en az 5 kitap okuyorum sabit.
Nihat değil Nihal 🙈. Ruh adam kitabını da tavsiye ederim çok severek okumuştum

Arkadaşlar aranızda Siddhartha'yı okuyan var mı? Kitabın akıcılığında mı sıkıntı var yoksa bende mi odaklanma sorunu var çözemedim. Başlayalı kaç gün oldu daha 53.sayfasındayım. Ve okumak için kendimi zorlamam gerekiyor. 10 dakika boyunca okumakta bile zorlanıyorum, sıkılıyorum. Burada bu kitabı okuyup da benim gibi düşünen var mı merak ediyorum?

Arkadaşlar aranızda Siddhartha'yı okuyan var mı? Kitabın akıcılığında mı sıkıntı var yoksa bende mi odaklanma sorunu var çözemedim. Başlayalı kaç gün oldu daha 53.sayfasındayım. Ve okumak için kendimi zorlamam gerekiyor. 10 dakika boyunca okumakta bile zorlanıyorum, sıkılıyorum. Burada bu kitabı okuyup da benim gibi düşünen var mı merak ediyorum?
Hermann hessenin baska bir kitabini okumustum narziss ve goldmund, Ben de dilini sevmemistim. Ama yillar oldu belki de o zaman bana hitap etmiyordu bilemiyorum.

selam gece kuşları...
ne kadar uzun olmuş gelmeyeli buraya...
jack london-martin eden adlı kitabı-pdf haliyle okudum... aylardır bitirmeye çalışıyordum sanırım.
kitabı çok beğendim... okumayanlara öneririm....
ama pdf okumak bana göre değil sanırım... güya daha çabuk bitirecektim...peh..
gerçi işlerim çok yoğundu bu aralar...
şimdi neye başlasam???

ucundan sapiens e başlamıştım, ona mı devam etsem

Bana akıcı gelmişti. Belki de sevdiğiniz tarz değildir, o zaman da kitap ilerlemiyor gibi geliyor...

selam gece kuşları...
ne kadar uzun olmuş gelmeyeli buraya...
jack london-martin eden adlı kitabı-pdf haliyle okudum... aylardır bitirmeye çalışıyordum sanırım.
kitabı çok beğendim... okumayanlara öneririm....
ama pdf okumak bana göre değil sanırım... güya daha çabuk bitirecektim...peh..
gerçi işlerim çok yoğundu bu aralar...
şimdi neye başlasam???

ucundan sapiens e başlamıştım, ona mı devam etsem
Saphiens uzun zamandır okumayı sürekli ertelediğim kıymetli kitaplarım arasında. O kadar çok methini duydum ki, okuyup bitirmek istemiyorum. Bir köşede bakışıyoruz:) Ben de artık başlamayı düşünüyorum.

Saphiens uzun zamandır okumayı sürekli ertelediğim kıymetli kitaplarım arasında. O kadar çok methini duydum ki, okuyup bitirmek istemiyorum. Bir köşede bakışıyoruz:) Ben de artık başlamayı düşünüyorum.

ben şöyle bi 10-15 sayfa okumuştum... hayli ilgimi çekti.
iş yoğunluğum sebebi ile ara verdim çünkü kafamda başka işler yokken ve zaman ayırarak okumam gereken bir kitap gibi. roman değil sonuçta. bu nedenle yazlığa götürüp orada keyfini çıkaracağım ben de... umarım hayal kırıklığı yaşamayız, olumlu kadar olumsuz eleştiri de okudum hakkında...

Ahmet Ümit Patasana adlı kitabına başladım 2 gün önce. Bu okuduğum 5. Ahmet Ümit kitabı. gayet sürükleyici görünüyor. 150. sayfadayım...

patasana bitti.
10 üzerinden 6,5. sürükleyiciydi...
elimde bi dolu kitap var. hangisiyle devam etsem...

yaşar kemal in ortadirek adlı kitabından 15 sayfa okudum. içimden devam etmek gelmiyor... keyif alamıyorum konusu itibari ile. şu aralar ezilmiş insanların dünyasına girip yüreğimi dağlayamam, yaşar kemal okuyucuyu kahramanların dünyasına çok fena sürüklüyor çünkü...

serenad nasıl bir seçenek?
veya saklı seçilmişler?

patasana bitti.
10 üzerinden 6,5. sürükleyiciydi...
elimde bi dolu kitap var. hangisiyle devam etsem...

yaşar kemal in ortadirek adlı kitabından 15 sayfa okudum. içimden devam etmek gelmiyor... keyif alamıyorum konusu itibari ile. şu aralar ezilmiş insanların dünyasına girip yüreğimi dağlayamam, yaşar kemal okuyucuyu kahramanların dünyasına çok fena sürüklüyor çünkü...

serenad nasıl bir seçenek?
veya saklı seçilmişler?
Seranad +1

Herkese mutlu geceler 🌙
Mutlu hafta sonları dilerim. ❤

Gabriel García Márquez - Yüzyıllık Yalnızlık sayfa 62 👓

Çok güzel bir kitap. En sevdiğim kitaplarda ilk 5tedir. Şu an hiç okumamış olmayı ve okumayı dilerdim. Şanslısınız. ☺
Öyle mi? Ne mutlu bana o halde. 😊 Teşekkürler ☺

Merhaba sevgili KK üyeleri uzun zamandır yoktum umarım hepinizin hayatında her şey yolundadır 💞💞💞
Arkadaşlar bayram haftasından biten kitaptan sonra-son msjdan bu yana-okuduğum kitapları topluca yazayım.
Ahmet Hamdi Tanpınar-Huzur
Joanne Greenberg-Sana Gül Bahçesi Vaadetmedim
Paulo Coelho-Piedra Irmağı'nın Kenarında Oturdum Ağladım
Hande Altaylı-Delice
Dün gecede Kahraman Tazeoğlu-Yaralı kitabına başladım şuanda 103. Sayfadayım.😊😊
Hepiniz güzel bi hafta sonu keyifli vakitler ve okuyarak iyileşmeler diliyorum ❤❤❤ Allaha emanet olun💞💞💞💋

Merhaba sevgili KK üyeleri uzun zamandır yoktum umarım hepinizin hayatında her şey yolundadır 💞💞💞
Arkadaşlar bayram haftasından biten kitaptan sonra-son msjdan bu yana-okuduğum kitapları topluca yazayım.
Ahmet Hamdi Tanpınar-Huzur
Joanne Greenberg-Sana Gül Bahçesi Vaadetmedim
Paulo Coelho-Piedra Irmağı'nın Kenarında Oturdum Ağladım
Hande Altaylı-Delice
Dün gecede Kahraman Tazeoğlu-Yaralı kitabına başladım şuanda 103. Sayfadayım.😊😊
Hepiniz güzel bi hafta sonu keyifli vakitler ve okuyarak iyileşmeler diliyorum ❤❤❤ Allaha emanet olun💞💞💞💋

sana gül bahçesi vaadetmedim çok sevdiğim bir kitaptı, siz nasıl buldunuz?
Piedra Irmağı'nın Kenarında Oturdum Ağladım ı okumuştum, ama konusunu bile hatırlamıyorum 🤔🙄😋

X