- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.681
Keyifli okumalar dilerimmmmMerhaba kızlar
Germinal bitti. Yeni kitabım Mürebbiye. Sevgili arkadaşım _Lavin_ yorumundan sonra merak ettiğim için onu okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyifli okumalar dilerimmmmMerhaba kızlar
Germinal bitti. Yeni kitabım Mürebbiye. Sevgili arkadaşım _Lavin_ yorumundan sonra merak ettiğim için onu okuyorum
Çok mutlu oldum çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar
Ben de epeydir okuyamıyordum ya da başladığım kitap yarım kalıyordu. Bu süreçte bir de bebeğimiz olacağını öğrendik, aklım iyice uçtu, hiç okuyamaz oldum. Neyse ki şimdi o dönemi atlattım. Geçen hafta Doğu'nun Limanları'nı bitirdim. Bu hafta da Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler? 'i okumaya başladım. Şu sıralar ilgimi çektiği için ansiklopedi gibi kitap akıp gidiyor. Hepinize sevgiler...
Teşekkür ederim Melinda inşallahÇok mutlu oldum çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahSelam kızlar
Ben de epeydir okuyamıyordum ya da başladığım kitap yarım kalıyordu. Bu süreçte bir de bebeğimiz olacağını öğrendik, aklım iyice uçtu, hiç okuyamaz oldum. Neyse ki şimdi o dönemi atlattım. Geçen hafta Doğu'nun Limanları'nı bitirdim. Bu hafta da Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler? 'i okumaya başladım. Şu sıralar ilgimi çektiği için ansiklopedi gibi kitap akıp gidiyor. Hepinize sevgiler...
Amin inşallah, teşekkür ederim ☺herkese merhaba , keyifli okumalar dilerim.
Zeynep Deniz Yüksel - Enerjini Keşfet
sayfa...166
Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Selam kızlar
Tebrikler bebeğiniz için. Ama o kitapta bazı saçma bilgiler olduğunu sizlerle paylaşmak isterim. Mesela Zeytinyağı zararlı margarin faydalı gibi süpersonik saçma bilgiler var içerisinde. Lütfen sorgulayarak okuyun. İyi okumalar. İyi akşamlar.Selam kızlar
Çok güzel distopik bir roman ancak Çevirisinden dolayı zor okunan bir kitap. Yeni basımları nasıl bilmiyorum ama eski basımı sıkıntılıydıSelam kızlar
Son okuduğum kitap olan Ray BRADBURY -Fahrenheit 451 i şiddetle tavsiye ederim .
akıcılığı ve olabiliritesi ile kendine kilitliyor. bilim kurgu ve distopya türünün en güzel kitabı diyebilirim
Montag ın kağıt , Faber in kalem markası ( okumaya başlamadan önce bir dipnot )
keyifli okumalar dilerim
Çok güzel distopik bir roman ancak Çevirisinden dolayı zor okunan bir kitap. Yeni basımları nasıl bilmiyorum ama eski basımı sıkıntılıydı