Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Das dastakine mi?

Merhabalar kızlar
Kinyas ve Kayra syf. 40
Yazı puntoları çok küçük bu yüzden gözümü korkutuyor. Günlük sayfa hedefi koyarsam ancak bitirebilirim sanırım
Okurken beni çok zorlamıştı tekrar okuyasın var bi ara :) hakancigimi çok seviyorum

Kirpinin zerafeti bitti kendini okutturan akan bir kitaptı. Oblomova başladım. Oblomav akranım olduğu için hoşuma gitti :))
ben de okuyorum 10 gün olmuştur ben kitabı sevdim ama bi oturuşta en fazla 50 syf okuyorum neden öyle oluyor anlamadım

Selam hatunlar buara çok okuyamadım ama bir delinin hatıra defterini bitirdim. Akşam yeni bir kitaba başlayacağım ama hangi kitaba başlayacağımı bilmiyorum eve gidince kitaplarımdan seçeceğim
bir delinin hatıra defterini yarım bıraktım nasıldı tekrar başlamayı düşünüyorum kaldığım yeri ve geçmişi hatırlıyroum

tebrik ederim hızlı okumuşsun
Okuma alışkanlığımı biraz degistirdim son dönemde normalde sadece vaktim kalırsa yatmadan önce okuyordum o da dediğin gibi 40-50s. geçmiyor pek şimdi gün içinde de okuyorum azar azar sonra bakıyorum toplamda epey okumuş oluyorum ama benim işim belli olmaz istikrarım devam eder mi bilemeyeceğim :))

Yaaa ne zaman izledin?
Geçen yıl watergardendaydı. Gidemedim. Bu yıl metropole taşındı ve oralar hala inşaat salonun da güzel olduğunu düşünmüyorum o sebeple
Waterdayken gittim sahne süperdi 360 derece idi :) aynı düzeni kurmuşlardır diye düşünüyorum. Salonda sıkıntı yoktur sanmıyorum

Selamlar,

Yeraltindan Notlar kitabinda pek ilerleyemedim. Sakin kafayla okumak daha verimli olacak. Su siralar hayatimda sakinlik yakalamak pek mümkün görünmüyor, bu nedenle bu kitabi biraz beklemeye aldim.
Okumasi daha kolay, akici birkac kitaba yöneldim.

Rachel Joyce - Harold Fry`in Beklenmedik Yolculugu
Sayfa - 80

Jojo Moyes - Senden Sonra Ben
Sayfa - 72

Iyi haftasonlari diliyirum herkese.

zemberekkuşunun güncesi sy. 543 deyim. yaklaşık 200 sayfa kaldı. kitabın bütünlüğünü bozan kısımlar girdi araya ve önceki keyfi vermiyor artık. sanki murakami nin anlatmak istediği bir şeyi araya sokmak için kitaba yeni kahramanlar eklediği hissi uyandırdı bende. sırf bitsin diye okuyorum bu yüzden olsa gerek, vites düşürdüm.
3.bölümden itibaren...
tutunamayanlar da ise sy.60 a geldim.

Merhabalar, "the power of now" ingilizce kitap ariyorum, bulabilecegim bir yer biliyor musunuz? Maalesef sifir almak icin eoey oahali, Turkce cevirisi yapilmis olani da pek onerilmedi, ikinci el ariyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…