- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.041
Das dastakine mi?Ocak ayım pek verimli başlmadı. Elime alabildiğim ilk kitap Franz Kafka Dava hal elimde sürünüyor. Daha 50. Sayfadayım. Bu akşam ilerledim ilerledim haftaiçi bitik oluyorum. Pdf ini buldum serviste okumaya çalışıcam.
Bu arada haftaya oyununa bilet almıştım. Gitmeden kitabı okuyayım dedim aylar önceden. Son dakikaya bıraktım yine :)
Okurken beni çok zorlamıştı tekrar okuyasın var bi ara :) hakancigimi çok seviyorumMerhabalar kızlar
Kinyas ve Kayra syf. 40
Yazı puntoları çok küçük bu yüzden gözümü korkutuyor. Günlük sayfa hedefi koyarsam ancak bitirebilirim sanırım
Yorumunu merak ediyorum kitap çok karşıma çıkıyorSeninle başlamadı kitabına başladım
ben de okuyorum 10 gün olmuştur ben kitabı sevdim ama bi oturuşta en fazla 50 syf okuyorum neden öyle oluyor anlamadımKirpinin zerafeti bitti kendini okutturan akan bir kitaptı. Oblomova başladım. Oblomav akranım olduğu için hoşuma gitti :))
bir delinin hatıra defterini yarım bıraktım nasıldı tekrar başlamayı düşünüyorum kaldığım yeri ve geçmişi hatırlıyroumSelam hatunlar buara çok okuyamadım ama bir delinin hatıra defterini bitirdim. Akşam yeni bir kitaba başlayacağım ama hangi kitaba başlayacağımı bilmiyorum eve gidince kitaplarımdan seçeceğim
tebrik ederim hızlı okumuşsunOblomov bitti. Bu aralar iyi okudum. Şimdi Kasvetli Eve devam edeceğim ama niyeyse pek içimden gelmiyor bakalım saracak mı. Okumaya hazır 9-10 kitap var elimde belki 2. bir kitaba da başlarım.
Çok beğenmiştim ben bu kitabıGünaydınlar. Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı sayfa 230.
Ben de sıkılmıştım o kitaptan yarım bıraktım ve sonsuza kadar okumayı düşünmüyorumbir delinin hatıra defterini yarım bıraktım nasıldı tekrar başlamayı düşünüyorum kaldığım yeri ve geçmişi hatırlıyroum
Ben de sıraya koydum okuyacağım Hakan'ı olumlu yorumlar duydum hep geçen bir türlü aklıma gelmedi ismi senin mesajlardan buldum :))Okurken beni çok zorlamıştı tekrar okuyasın var bi ara :) hakancigimi çok seviyorum
Okuma alışkanlığımı biraz degistirdim son dönemde normalde sadece vaktim kalırsa yatmadan önce okuyordum o da dediğin gibi 40-50s. geçmiyor pek şimdi gün içinde de okuyorum azar azar sonra bakıyorum toplamda epey okumuş oluyorum ama benim işim belli olmaz istikrarım devam eder mi bilemeyeceğim :))tebrik ederim hızlı okumuşsun
Das dastakine mi?
Das dastakini izlemiştim:)Evet pazar gideceğim yorumlarımı paylaşırım :)
Yaaa ne zaman izledin?Das dastakini izlemiştim:)
Waterdayken gittim sahne süperdi 360 derece idi :) aynı düzeni kurmuşlardır diye düşünüyorum. Salonda sıkıntı yoktur sanmıyorumYaaa ne zaman izledin?
Geçen yıl watergardendaydı. Gidemedim. Bu yıl metropole taşındı ve oralar hala inşaat salonun da güzel olduğunu düşünmüyorum o sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?