- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.021
Türk klasiklerinden beraber okuyalım demiştim ya bugün sipariş verdim, Sait Faik Abasıyanık'ın 3 kitabını, Yaşar Kemal'in 2 kitabını ve Namık Kemal'in 1 kitabını istedim. Çoğunlukla öykü ve de kısa kitaplar olduğu için hızlı okunur diye düşünüyorum. Ortak okuyalım dersen kitapların isimlerini de yazarım.Yarınki Yüzün çok yavaş ilerliyor. Çok fazla meşguliyetim çıktı bu dönem. Boş zamanımda da yorgunluktan okuyacak gücü zor buluyorum. Kitap da çok dolu bir kitap öyle olunca yavaş ilerliyordandik birşeyler okuyayım diyorum, bu ara çok kitap başlayıp bıraktım onu da yapasım gelmedi ufff...
olur tabi belki motive olurum, elimde Sait Faik' in Luzumsuz Adam' i var sadece ama :)Türk klasiklerinden beraber okuyalım demiştim ya bugün sipariş verdim, Sait Faik Abasıyanık'ın 3 kitabını, Yaşar Kemal'in 2 kitabını ve Namık Kemal'in 1 kitabını istedim. Çoğunlukla öykü ve de kısa kitaplar olduğu için hızlı okunur diye düşünüyorum. Ortak okuyalım dersen kitapların isimlerini de yazarım.
Ben Sait Faik'den Alemdağ'da Var Bir Yılan, Az Şekerli ve Mahalle Kahvesi'ni aldım.olur tabi belki motive olurum, elimde Sait Faik' in Luzumsuz Adam' i var sadece ama :)
Kızlar Harry Potter serisi nasıl gidiyor? Kitap yetişkinlere de hitap ediyor mu? Ben küçükken 1-2 filmini izlemiştim, kitabını hiç okumadım, merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?