• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar, "the power of now" ingilizce kitap ariyorum, bulabilecegim bir yer biliyor musunuz? Maalesef sifir almak icin eoey oahali, Turkce cevirisi yapilmis olani da pek onerilmedi, ikinci el ariyorum.
Ne kadar fiyatı? Bilemedim amazon ve ebay UK de var 6.85 pounda kadar bulunuyor ama işte sana ulaştırmak sorun.

Epeydir okuduğum şiir kitabım bitti Turgut Uyar Büyük Saat 724s. Güzeldi elbet ama bazen anlaması da güç Turgut Uyar'ı çok yoğun imgeler ve doruklarda bir hayal gücü. Yine de akılda kalan bir sürü şiir oluyor. "Denge, Aķçaburgazlı Yekta, Ölü Yıkayıcılar, Ölüme dair konuşmalar" en begendiklerimdi. Kasvetli Eve devam guzel ilerliyor akıcı bir dil sayısız karakter, guzel bir hikayesi var.

Waterdayken gittim sahne süperdi 360 derece idi :) aynı düzeni kurmuşlardır diye düşünüyorum. Salonda sıkıntı yoktur sanmıyorum

Bugün gittim evet salon aynı. Daha önce mert fıratı moda sahnesinde de izlemiştim aynı tarz salondu. Kitabı okudum bitirdim bu hafta. O kitaba bu oyun biraz basit kaçmış. Eşimle gittik o kitabı okumamıştı anafikri çözemedi :)
Mahkeme sahnesi hiç yoktu. Delirme kısmı tek sahneydi. Ne bileyim fazla güldürmeli. Hele şu hıyar sahnesi var mıydı bilmiyorum sende de ama gereksizdi çok. Belaltı esprilerle çözmeye çalışmışlar olayı.

Son düzenleme:
Bugün gittim evet salon aynı. Daha önce mert fıratı moda sahnesinde de izlemiştim aynı tarz salondu. Kitabı okudum bitirdim bu hafta. O kitaba bu oyun biraz basit kaçmış. Eşimle gittik o kitabı okumamıştı anafikri çözemedi :)
Mahkeme sahnesi hiç yoktu. Delirme kısmı tek sahneydi. Ne bileyim fazla güldürmeli. Hele şu hıyar sahnesi var mıydı bilmiyorum sende de ama gereksizdi çok. Belaltı esprilerle çözmeye çalışmışlar olayı.
Ben kitabı okumamıştım . Oyunla ilgili objektif yorum yapamıyorum mert fırat hayranligim geçen yıl üst seviyedeydi:)

Benim minnoş 8 aylık oldu, yaklaşık 5 aydan beri diş belirtileri gösteriyo ortada diş yok :olamaz:
Çıksa da rahatlasalar

Yaa o kadar bekliyor musun ben 5 aylikken çıkarmışım ilk dişimi belki oğlum bana benzer de fazla beklemem :)
Benim kızında 4 aylıktan sonra her huysuzluguna, ateşini, işgalini dişe bağladım.
14 aylıkken çıkardı :)

merhaba , kitap okumak neydi? kitap kapağı ne taraftan açılırdı?
migren sayesinde unuttum da... :kusmuk:
"bu kitabı bu ay sonuna kadar bitiririm inşallah, yeter ki sağlık olsun" dediğimin ertesi gününden başlayan ağrı muhtelif aralıklarla hâlâ devam etmekte olup burnum da yanmaya başladı.
hoş geldin grip / nezle / soğuk algınlığı :KK11: adın her neyse!!!

durum bildiriminden sonra kitap bildirimi de yapayım bari. :KK51: ince memed üçüncü cilt ha da gayret bitti :olamaz:

herkese mutlu bir hafta ve sağlıklı günler dilerim. :KK200:

Çok şükür kitabı yarıladım. Bu hafta doğum iznine ayrılacağımdan kalan kısmını daha hızlı okuyabilirim gibi geliyor.
Sonraki kitap için sabırsızlanıyorum. Doğru bildiğim ne çok konuşurken hatalı ve yanlış anlaşılabilecek hatalar yapıyormuşum.:110:

merhaba , kitap okumak neydi? kitap kapağı ne taraftan açılırdı?
migren sayesinde unuttum da... :kusmuk:
"bu kitabı bu ay sonuna kadar bitiririm inşallah, yeter ki sağlık olsun" dediğimin ertesi gününden başlayan ağrı muhtelif aralıklarla hâlâ devam etmekte olup burnum da yanmaya başladı.
hoş geldin grip / nezle / soğuk algınlığı :KK11: adın her neyse!!!

durum bildiriminden sonra kitap bildirimi de yapayım bari. :KK51: ince memed üçüncü cilt ha da gayret bitti :olamaz:

herkese mutlu bir hafta ve sağlıklı günler dilerim. :KK200:
Geçmiş olsun
Bu sene ki hastalık 1 aydan önce maalesef ki iyileşmiyor.

Geçmiş olsun
Bu sene ki hastalık 1 aydan önce maalesef ki iyileşmiyor.
teşekkür ederim. öyle diyorlar!!! :KK11: virüsler çok dirençli imiş. doğal gıdalar ile kendimi korumaya alıp hasta olmamaya çalışıyorum. inşallah belirtiler hastalığa gitmez!!!
………………………………….

Bu arada ince memed dördüncü cilde başladım. En Büyük TÜRKİYE

87 sayfalık Kör Baykuş u 5 günde zor bitirdim. Ne kadar zor bir kitapmış, ne anladın derseniz muhtemelen yazarın anlatmak istediklerini değil :)
Kitabın kahramanı geçmişe saplantılı, psikolojik sorunları olan, belki şizofren belki de pedofili eğilimleri olan birisi. Belki de yazarın kendi hayatından bir kesit. Tam olarak anlamak için birkaç defa okumak gerekebilir, en azından benim için öyle.
Ama bu kitabı ikinci kez okumak yerine dönüp dönüp Anayurt Oteli ya da Aylak Adam okumayı tercih ederim. Bu iki kitap da benim için ara sıra ele alınıp tekrar okunası kitaplardan .
Şu an evimde değilim, 1 haftalığına.
Bu sürede dergi vs okumayı düşünüyorum, eve geçince kitaba devam

Evet ve Kasvetli evi bitirdim önsözünü okuyup 3-4 gün ara vermiştim elime alınca 4 günde bitirdim ama başım ağrıyor şu an 992s. Çok beğendim çok fazla karakter vardı. Dickens'ın dönemin yani victoria dönemi oluyor Ingilteresini sistemini özellikle hukuk sistemini eleştirdiği tabii ki kibarca va olaylar üzerinden ele almış guzel bir kitaptı. Dizisi de varmış izlemeyi düşünüyorum. Ben de Kinyas ve Kayra ya başladım az okudum başından dikkat cekici gibi duruyor bakalım nasıl gidecek.

Back