- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.061
Ne kadar fiyatı? Bilemedim amazon ve ebay UK de var 6.85 pounda kadar bulunuyor ama işte sana ulaştırmak sorun.Merhabalar, "the power of now" ingilizce kitap ariyorum, bulabilecegim bir yer biliyor musunuz? Maalesef sifir almak icin eoey oahali, Turkce cevirisi yapilmis olani da pek onerilmedi, ikinci el ariyorum.
Günaydın ,
Harry potter ve sırlar odası bitti.
Seriye, araya kitap alarak biraz ara vereceğim. Keyifli hafta sonları
Ben de çok beğenerek izliyorum .hayal gücünün ucu bucağı yok.bunu bilmek ve nerelere ulaşılacağını görmek çok güzel.ben de okumuştum seriyi. çok keyifli bulurum. kurgusu da hoşuma gider, filmleri de. oldum olası fantastik kitap ve filmleri beğenirim.
Waterdayken gittim sahne süperdi 360 derece idi :) aynı düzeni kurmuşlardır diye düşünüyorum. Salonda sıkıntı yoktur sanmıyorum
Ben kitabı okumamıştım . Oyunla ilgili objektif yorum yapamıyorum mert fırat hayranligim geçen yıl üst seviyedeydi:)Bugün gittim evet salon aynı. Daha önce mert fıratı moda sahnesinde de izlemiştim aynı tarz salondu. Kitabı okudum bitirdim bu hafta. O kitaba bu oyun biraz basit kaçmış. Eşimle gittik o kitabı okumamıştı anafikri çözemedi :)
Mahkeme sahnesi hiç yoktu. Delirme kısmı tek sahneydi. Ne bileyim fazla güldürmeli. Hele şu hıyar sahnesi var mıydı bilmiyorum sende de ama gereksizdi çok. Belaltı esprilerle çözmeye çalışmışlar olayı.
Benim minnoş 8 aylık oldu, yaklaşık 5 aydan beri diş belirtileri gösteriyo ortada diş yok
Çıksa da rahatlasalar
Benim kızında 4 aylıktan sonra her huysuzluguna, ateşini, işgalini dişe bağladım.Yaa o kadar bekliyor musun ben 5 aylikken çıkarmışım ilk dişimi belki oğlum bana benzer de fazla beklemem :)
Ay o kadar yorucu ki bu sıra huysuz iyice kendime vakit zor ayırıyorumBenim kızında 4 aylıktan sonra her huysuzluguna, ateşini, işgalini dişe bağladım.
14 aylıkken çıkardı :)
Geçmiş olsunmerhaba , kitap okumak neydi? kitap kapağı ne taraftan açılırdı?
migren sayesinde unuttum da...
"bu kitabı bu ay sonuna kadar bitiririm inşallah, yeter ki sağlık olsun" dediğimin ertesi gününden başlayan ağrı muhtelif aralıklarla hâlâ devam etmekte olup burnum da yanmaya başladı.
hoş geldin grip / nezle / soğuk algınlığıadın her neyse!!!
durum bildiriminden sonra kitap bildirimi de yapayım bari.ince memed üçüncü cilt ha da gayret bitti
herkese mutlu bir hafta ve sağlıklı günler dilerim.
teşekkür ederim. öyle diyorlar!!!Geçmiş olsun
Bu sene ki hastalık 1 aydan önce maalesef ki iyileşmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?