Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın arkadaşlar pdf formatında kitap lazım bana fikri olan kindle amazonda kullanacağım maalesef Türkçe kitap yok storunda. Kirpinin zerafetine ve Kasvetli eve başladım bu arada.
Epub istersen ben de var. Yandiskte kayıtlı. Benim okuyucu pdf açmıyor o sebeple epub arşivi var bende.

Merhaba,
Yaşar Kemal , Dağın Öte Yüzü/2 bugün bitti. Üçüncüsü için biraz bekleyeceğim sanırım.
Çok fazla Yaşar Kemal okudum diyemem ama okuduğum diğer kitaplarına bakarak yine tarz aynı. Buram buram dil ağıyor insanın içine. Ama oldukça uzun süren betimlemeler bir yerden sonra bu tarz yazıları sevmeyenleri sıkabilir.
Üçlemenin birinci kitabında daha fazla olay vardı sanki, bu daha çok durum romanı gibi. Okuduklarımı uzun uzun anlatma becerim yok, ama şunu diyebilirim ki kimi yerlerinden oldukça zevk alırken kimi yerlerini de fazlaca uzatılmış buldum, okurken ara ara sıkıldım.
Yine de Yaşar Kemal okumaya devam edeceğim:)
Yeni kitabımı yarın seçerim artık

Ocak ayım pek verimli başlmadı. Elime alabildiğim ilk kitap Franz Kafka Dava hal elimde sürünüyor. Daha 50. Sayfadayım. Bu akşam ilerledim ilerledim haftaiçi bitik oluyorum. Pdf ini buldum serviste okumaya çalışıcam.

Bu arada haftaya oyununa bilet almıştım. Gitmeden kitabı okuyayım dedim aylar önceden. Son dakikaya bıraktım yine :)

Merhaba arkadaşlar;
Her yıl başında niyet edip bir türlü kitap okuyamayanlardan olan ben bu sene hızlı bir giriş yaptım.
Kalp Zekası_ İsabelle Filliozat kitabı bitti. Şimdi Tongue Fu- Sözlü Dövüş Sanatı - Sam Horn kitabına başladım. Geçen seneyi 2 kitapla bitiren ben bu sene hem İngilizce hemde kitap konusunda daha çok emek harcamaya karar verdim bakalım istikrarım ne kadar devam edecek.

Yarınki Yüzün çok yavaş ilerliyor. Çok fazla meşguliyetim çıktı bu dönem. Boş zamanımda da yorgunluktan okuyacak gücü zor buluyorum. Kitap da çok dolu bir kitap öyle olunca yavaş ilerliyor dandik birşeyler okuyayım diyorum, bu ara çok kitap başlayıp bıraktım onu da yapasım gelmedi ufff...

Merhabalar iyi haftalar
Dokunmadan bitti çok beğenerek okuduğum bir Nermin Yıldırım kitabı daha

günaydın arkadaşlar.
Harry Pother'e ben ve _meLinDa_ cığımdan başka kimse katılmayacak mı?
Oğlum bitirdi seriyi anne ne zaman okuyacaksın deyip duruyordu sizlerle birlikte bende başlayayım

Selam nezaman başlıyorsunuz ilk kitaptan mı? Ben katılırım seve seve :) _meLinDa_ _asmunikal_

Merhabalar iyi haftalar
Dokunmadan bitti çok beğenerek okuduğum bir Nermin Yıldırım kitabı daha

Oğlum bitirdi seriyi anne ne zaman okuyacaksın deyip duruyordu sizlerle birlikte bende başlayayım

15 Ocakta başlıyoruz kızlar. Ben biraz erken başladım. sömestr tatilinde okuyamayacağım için.

Ben katılmak isterim de kendime güvenmiyorum. Bu ara hiç verimli değilim.

Birlikte okursak verimli olur diye düşünüyorum.
Merhaba,
Harry Potter'da ben de varım gençler :))

Northanger manastırı sayfa 135.
Pudracığım

Bende de var ama sizin başlayacağınız zamana göre katılabilirim belki

Yarın başlıyoruz. Daha sonrada katılabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…