- 31 Ağustos 2012
- 22.059
- 35.266
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.001
Yaa o kadar bekliyor musun ben 5 aylikken çıkarmışım ilk dişimi belki oğlum bana benzer de fazla beklemem :)Benim minnoş 8 aylık oldu, yaklaşık 5 aydan beri diş belirtileri gösteriyo ortada diş yok
Çıksa da rahatlasalar
O yumruklar epey bir ağızda geziyor :) Geç çıkması daha iyi benimkiler 9. ayda çıkarmışlardı.Benim minnoş 8 aylık oldu, yaklaşık 5 aydan beri diş belirtileri gösteriyo ortada diş yok
Çıksa da rahatlasalar
Epub istersen ben de var. Yandiskte kayıtlı. Benim okuyucu pdf açmıyor o sebeple epub arşivi var bende.Günaydın arkadaşlar pdf formatında kitap lazım bana fikri olan kindle amazonda kullanacağım maalesef Türkçe kitap yok storunda. Kirpinin zerafetine ve Kasvetli eve başladım bu arada.
Sağ ol canım arkadaş gönderdi şimdilik pdfye dönüştürmem gerekiyor onları bendeki de pdf açıyor sadece :)Epub istersen ben de var. Yandiskte kayıtlı. Benim okuyucu pdf açmıyor o sebeple epub arşivi var bende.
Günaydın .
Oğlum bitirdi seriyi anne ne zaman okuyacaksın deyip duruyordu sizlerle birlikte bende başlayayım
Merhabalar iyi haftalar
Dokunmadan bitti çok beğenerek okuduğum bir Nermin Yıldırım kitabı daha
Oğlum bitirdi seriyi anne ne zaman okuyacaksın deyip duruyordu sizlerle birlikte bende başlayayım
Ben katılmak isterim de kendime güvenmiyorum. Bu ara hiç verimli değilim.
PudracığımMerhaba,
Harry Potter'da ben de varım gençler :))
Northanger manastırı sayfa 135.
Bende de var ama sizin başlayacağınız zamana göre katılabilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?