- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.861
GerminalMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum 2019hedefim 55 kitap
Bir yerde okumuştum okuyacağınız bazı kitapları başkalarının tavsiyesi üzerine alın diye yani ilgi alanınız dışında da okuyun diye. 2018yılında en beğenerek okuduğunuz üç kitabı yazar mı herkes, birbirimize fikir olur. Benimkiler: masal terapisi, saklı seçilmişler, taş devri diyeti
Canım tebrik ediyorum seni. Başganlığın hakkını veriyorsunMerhabalar arkadaşlar
Bu sene 50 olan hedefimi 51 kitapla noktaladım, 7.5 aylık kızıma rağmen
Öncelikle kendimi tebrik etmek istiyorum daha sonra da kitaplarıma teşekkür etmek istiyorum
Zor süreçler yaşadım özellikle ilk zamanlarda ama kitap okumak beni hep daha iyi hissettirdi, kopmadım hayattan bu sayede
Çoğunlukla kızım kucağımda uyurken okudum
Ben her sene o senenin en sevdiğim 10 kitabını seçerim, seçtim ve burada da paylaşayım (sıralama karışık)
Germinal
Kirpinin Zarafeti
Unutma Beni Apartmanı
Çalıkuşu
Araf
22/11/63
Hakkari’de Bir Mevsim
Savaş ve Barış
Gülün Adı
Antabus
Herkese mutlu, bol kitaplı seneler
Benim için okuduğum kayıp zamanın izinde serisinin kitaplarıMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum 2019hedefim 55 kitap
Bir yerde okumuştum okuyacağınız bazı kitapları başkalarının tavsiyesi üzerine alın diye yani ilgi alanınız dışında da okuyun diye. 2018yılında en beğenerek okuduğunuz üç kitabı yazar mı herkes, birbirimize fikir olur. Benimkiler: masal terapisi, saklı seçilmişler, taş devri diyeti
Benim hedef 55C Calcifer --> 50
_bloom_ --> 30
Filozof__Prenses --> 50
I IRMAKK70 --> 50
sermin1982 -->72
-Pandora- --> 50
_meLinDa_ - 52
_Lavin_ --45
orkide1453 --40
simla0 --> 30
@teolog8579 --> 50
The Woman -->30
_Cassandra_ -->55
TUNA80 ...>40
Cicoretti ...>80
M Mavisu27 --> 30
latiska ---> 30
loliss —-> 40
kalinkaselin ---> 40
nickelanjelo ---> 50
S Sevda48 --->70
-Nane- ----> 30
Safransari --->40
Başınız sağolsun..Merhabalar kızlar
1 haftadır memlekete gittik, cenazemiz vardı, ondan bildirim yapamadım.
Dün geldik evimize
2018 de Ağustos ayına kadar 42 kitap okudum. Sonrasını yazmadım. Bir depresyon dönemim oldu ancak 10 kitap okuyabilirsimdir 50 kitapla yılı kapattım sanıyorum.
2019 hedef 50 kitap.
Evde olan 2018 den kalan 9 kitap, geçen hafta aldığım 8 kitap var şu anda stoğumda. Öncelikle onları okuyacagim inşallah.
Teşekkür ederim cokBaşınız sağolsun..
Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabir versin.Teşekkür ederim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?