- 6 Mart 2018
- 1.572
- 3.138
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #27.841
Bilinçli bebek syf 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın belki bir kaçış arıyorum sadece hayal ettiğim ve gerçekte olan şeyler birbirinden çok uzaklaşınca biraz rahatsız oldum. İzinliyken hedefim yoğun çalışma günlerinde okuyamadığım kadar çok okumaktı. Aynen o battaniyeler süper.:) Big Bang Theory dizisinde birtane vardı Amy ve Sheldon'ın evinde ilham kaynağım :)örgü cok severim ben. Ordugum hicbir seyi dogru duzgun kullanmadim ama orgu orme islemi bile keyifli bence. Tabi 6-7 yildir hicbir sey ormedim o ayri. Bence atmasin emek var sonucta, en iyisi o motifleri birlestirip battaniye yapin, benim de oyle bi projem var da :)))
Bir de şunu dusunuyorum okuyamiyorsak beyin baska kacis yollari ariyordur belki, cok miskinlesmemek kaydiyla bu tur molalara izin veriyorum kendimde.
ben de dikkat etmeye calissam da hatali yazabiliyorum cogu kez. Cok okuyan ya da okur kimligiyle one cikan veya o kimligini one cikaran kisilerin daha cok dikkat etmesi gerektigi fikrine katiliyorum.
Ben avukatımYazdıklarimı okursanız arkadaşa hakaret etmedim sadece tv internet veya telefon gibi oŕnekler verdim sadeceokumaya engel olan bundan nasıl böyle sonuçlar çıkardınız şaşırdım kırılacak üzülecek hiçbirşey söylemedim konuyu farklı bir yöne çekmişsiniz mesleğine birşey söylemedimSmmm+öğretmenlik+avukatlık yapan biri olarak her meslegi kutsal ve yorucu sayarım
Çoook severim o kitabı : )Nazan Bekiroğlu nar apacına başlaıdm
günaydınlar
yeni kitabım bir ada hikayesi serisinden
Karıncanın Su İçtiği /Yaşar Kemal
@Geveze_kelebek --> 50
_bloom_ --> 30
Filozof__Prenses --> 50
I IRMAKK70 --> 50
sermin1982 -->72
-Pandora- --> 50
_meLinDa_ - 52
_Lavin_ --45
@orkide1453 --40
simla0 --> 30
@teolog8579 --> 50
The Woman -->30
@_Cassandra_ -->55
@TUNA80 ...>40
Cicoretti ...>80
@Mavisu27 --> 30
@latiska ---> 30
@loliss —-> 40
@kalinkaselin---> 40
@nickelanjelo ---> 50
@Sevda48 --->70
@-Nane- ----> 30
2018 oldukça verimsizdi ama olsun yeni yıl yeni umutlar.. Hedefimi en azından az tutayım ulaşamama ihtimalim olmasın