- 12 Aralık 2013
- 841
- 1.562
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.821
Geçen yıl da aynıydı sanırım hedefimiz
Işte şartları bilmeden yorum yapmak hoş olmuyor. Bazı meslekler çok yorucu ve kıymetli oluyor bir de okunan kıtabin kalitesi de çok önemli. Zaten arkadaşımız hepimize çok faydalı olan ufuklar açan kitaplar okuyor ve çok saygın bir mesleği icra ediyor .
Senin 3 te 1 'in kadar okudum kişisel tarihimin en az kitabı oldu pişman mıyım hayir okumadım mutluyum:) tv izledim bol bol
Ahaha özellikle branşın :))Mesela benim mesleğim pek kıymetli
Oluşur kuzum aşk dediğin bir anlık bir yükseliş sonra da dibe vuruş )Ben de manga okudum, anime izledim çokça. Bir de malum pc başında saatlerce makalelerle bakıştım. Aramızda bir aşk oluşmadı, platonik kaldık.
Yeni yıl nasıl olacak bakalım, çok merak ediyorum.
Keyifle oku kuzum.Uzun zamandır pek uğrayamıyorum buraya. Beklenen misafirimiz sonunda gelince hayatımız biraz değişti tabi :) şimdi o minikle yeni hayata adapte olmaya çalışıyorum
Son birkaç aydır sebepsiz yere pek kitap okuyamadım, bu sebeple de 2018 hedefimin çok çok gerisindeyim. Bu sene kızım vaktimin pek çoğunu alacaktır o yüzden hedefimi düşük tutmam en iyisi olacak. O yüzden ben de 30 diyenler arasına katılayım. Tek elle emzirmeyi öğrendim, yavaş yavaş okurum herhalde 30 kitabı da 1 senede :)
Yeniyılın ilk kitabına da şimdiden başlayayım. Sevgili M Mavisu27 ciğimin hediyesi “kirpinin zerafeti” kitap Paris’te geçiyormuş üstelik, çok ilgimi çekecek eminim:)
Bağlaç olan da/de ta/te şeklinde yazılmaz. :) "... olarak da 30 oluyorum." Maalesef hepimiz hata yapabiliyoruz doğrusunu biksek de.Ben de hedef belirleyeyim. 2019 'dan cok umutluyum. hedefim 30.
Liste yapacagim. Umarim 30u erken bitirip listede olmayan kitaplar arasinda ne okusam diye dusunurumyetmis iki okuyup bir şey kelimesini 'birşey' diye birlesik yazacak kadar ogrenemeyecek olmaktansa varsin 30 olsun. :)) yas olarak ta 30 oluyorum. Ne cok 30 demisim kisaca hedefim otuz =)
Bence cok kitap okuyan insanlarin anlatimi cok iyi ve yazim kurallarina uyma hassasligi daha fazla olmali. benim boyle bir iddiam olmadigi icin hatami kabul edilebilir goruyorum. Tesekkurler duzeltme icin :))Bağlaç olan da/de ta/te şeklinde yazılmaz. :) "... olarak da 30 oluyorum." Maalesef hepimiz hata yapabiliyoruz doğrusunu biksek de.
örgü cok severim ben. Ordugum hicbir seyi dogru duzgun kullanmadim ama orgu orme islemi bile keyifli bence. Tabi 6-7 yildir hicbir sey ormedim o ayri. Bence atmasin emek var sonucta, en iyisi o motifleri birlestirip battaniye yapin, benim de oyle bi projem var da :)))Bir sorunum var ne televizyon ne telefon ne de sosyal medya beni engelleyen bu aralar komik gelecek belki ama örgüye merak saldım bağımlı gibi.Her yer bu kare motiflerle doldu ki eşim çok sinir oluyor bu duruma ne yapacağımı bilmiyorum. Tiksinene kadar örsem mi yoksa eşim sen uyurken çöpe atayım diyor çok karışığım.
ben de dikkat etmeye calissam da hatali yazabiliyorum cogu kez. Cok okuyan ya da okur kimligiyle one cikan veya o kimligini one cikaran kisilerin daha cok dikkat etmesi gerektigi fikrine katiliyorum.Bence cok kitap okuyan insanlarin anlatimi cok iyi ve yazim kurallarina uyma hassasligi daha fazla olmali. benim boyle bir iddiam olmadigi icin hatami kabul edilebilir goruyorum. Tesekkurler duzeltme icin :))
Zevk aliyorsaniz bence devam etmelisiniz.Bir sorunum var ne televizyon ne telefon ne de sosyal medya beni engelleyen bu aralar komik gelecek belki ama örgüye merak saldım bağımlı gibi.Her yer bu kare motiflerle doldu ki eşim çok sinir oluyor bu duruma ne yapacağımı bilmiyorum. Tiksinene kadar örsem mi yoksa eşim sen uyurken çöpe atayım diyor çok karışığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?