Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar,
Dün bir öğretmenin hesabını gördüm ig'da . Patnos da bir kız lisesinde çalışıyor ve okuldan çoğu zaman alınıp ya da rica minnetle okula gönderilen ve kaderi çoğunlukla evlilik olacak olan kız öğrencileri olduğunu belirtiyor, bu kızlar için bir kütüphane oluşturmak istiyor hocamız. Destek vermek isteyenler için hesabın adını özelden yazabilirim. Yanlız bu hocamıza çok meraklıysan sen oluştur kütüphane diyen, hakaret ve küfür eden insanlar olmuş canım sıkıldı. Her güzel girişime katılamayabiliriz ama mahvetmek zorunda mıyız? İnsan neden bu kadar yıkıcı??? Bunun için galiba Erich Fromm' dan İnsandaki Yıkıcılığın kökenleri' ni okumak gerek.
Sevgiler.

Mesela benim mesleğim pek kıymetli

Senin 3 te 1 'in kadar okudum kişisel tarihimin en az kitabı oldu pişman mıyım hayir okumadım mutluyum:) tv izledim bol bol

Ben de manga okudum, anime izledim çokça. Bir de malum pc başında saatlerce makalelerle bakıştım. Aramızda bir aşk oluşmadı, platonik kaldık.
Yeni yıl nasıl olacak bakalım, çok merak ediyorum.

Ben de manga okudum, anime izledim çokça. Bir de malum pc başında saatlerce makalelerle bakıştım. Aramızda bir aşk oluşmadı, platonik kaldık.
Yeni yıl nasıl olacak bakalım, çok merak ediyorum.
Oluşur kuzum aşk dediğin bir anlık bir yükseliş sonra da dibe vuruş )

C Calcifer --> 50
_bloom_ --> 30
Filozof__Prenses --> 50
I IRMAKK70 --> 50
sermin1982 -->72
-Pandora- --> 50
_meLinDa_ - 52
_Lavin_ --45
orkide1453 --40
simla0 --> 30
@teolog8579 --> 50
The Woman -->30
_Cassandra_ -->55
TUNA80 ...>40
Cicoretti ...>80
M Mavisu27 --> 30
latiska ---> 30
loliss —-> 40
kalinkaselin ---> 40
nickelanjelo ---> 50
S Sevda48 --->70
-Nane- ----> 30

2018 oldukça verimsizdi ama olsun yeni yıl yeni umutlar.. Hedefimi en azından az tutayım ulaşamama ihtimalim olmasın

Uzun zamandır pek uğrayamıyorum buraya. Beklenen misafirimiz sonunda gelince hayatımız biraz değişti tabi :) şimdi o minikle yeni hayata adapte olmaya çalışıyorum
Son birkaç aydır sebepsiz yere pek kitap okuyamadım, bu sebeple de 2018 hedefimin çok çok gerisindeyim. Bu sene kızım vaktimin pek çoğunu alacaktır o yüzden hedefimi düşük tutmam en iyisi olacak. O yüzden ben de 30 diyenler arasına katılayım. Tek elle emzirmeyi öğrendim, yavaş yavaş okurum herhalde 30 kitabı da 1 senede :)
Yeniyılın ilk kitabına da şimdiden başlayayım. Sevgili M Mavisu27 ciğimin hediyesi “kirpinin zerafeti” kitap Paris’te geçiyormuş üstelik, çok ilgimi çekecek eminim:)

Keyifle oku kuzum.
Öykü kitaplarla büyüyecek ne güzel

Bağlaç olan da/de ta/te şeklinde yazılmaz. :) "... olarak da 30 oluyorum." Maalesef hepimiz hata yapabiliyoruz doğrusunu biksek de.

Bir sorunum var ne televizyon ne telefon ne de sosyal medya beni engelleyen bu aralar komik gelecek belki ama örgüye merak saldım bağımlı gibi.Her yer bu kare motiflerle doldu ki eşim çok sinir oluyor bu duruma ne yapacağımı bilmiyorum. Tiksinene kadar örsem mi yoksa eşim sen uyurken çöpe atayım diyor çok karışığım.

Bağlaç olan da/de ta/te şeklinde yazılmaz. :) "... olarak da 30 oluyorum." Maalesef hepimiz hata yapabiliyoruz doğrusunu biksek de.
Bence cok kitap okuyan insanlarin anlatimi cok iyi ve yazim kurallarina uyma hassasligi daha fazla olmali. benim boyle bir iddiam olmadigi icin hatami kabul edilebilir goruyorum. Tesekkurler duzeltme icin :))

örgü cok severim ben. Ordugum hicbir seyi dogru duzgun kullanmadim ama orgu orme islemi bile keyifli bence. Tabi 6-7 yildir hicbir sey ormedim o ayri. Bence atmasin emek var sonucta, en iyisi o motifleri birlestirip battaniye yapin, benim de oyle bi projem var da :)))
Bir de şunu dusunuyorum okuyamiyorsak beyin baska kacis yollari ariyordur belki, cok miskinlesmemek kaydiyla bu tur molalara izin veriyorum kendimde.

Bence cok kitap okuyan insanlarin anlatimi cok iyi ve yazim kurallarina uyma hassasligi daha fazla olmali. benim boyle bir iddiam olmadigi icin hatami kabul edilebilir goruyorum. Tesekkurler duzeltme icin :))
ben de dikkat etmeye calissam da hatali yazabiliyorum cogu kez. Cok okuyan ya da okur kimligiyle one cikan veya o kimligini one cikaran kisilerin daha cok dikkat etmesi gerektigi fikrine katiliyorum.

Zevk aliyorsaniz bence devam etmelisiniz.
İnsanın kendini mutlu eden küçük uğraşlarının olması ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…