• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cicoretti Cicoretti Canim beni de ekleyip
koyar mısın yapamadım ben. Hedefim 30.
ben yapana kadar C Calcifer eklemiş sagolsun :)
latiska latiska ---> 24 :oops:en düşük hedef bende sanırım... ammaaaa, ulaşacağım hedefi yazdım. aşarsam harika olur...

Cicoretti Cicoretti 80 , sermin1982 sermin1982 72 kitap!! muhteşem!!:nazar::nazar::nazar:
ben de biraz artırdım bu yıl ulasacagım hedefleri yazınca arada bosa vakit çok geçirdigimi farkettim. Motive eder belki bence 30 yap :))

Merhaba,

Bu sene hedefime ulaşamadım, son 2-3 haftadır da elime kitap almadım nerdeyse. Bu seneyi ne yazık ki 66 kitapla kapatıyorum, önümüzdeki yıl daha verimli olur benim için umarım.
Hedefimi düşünmedim henüz, minerva1988 minerva1988 'nın hedefini bekliyorum, her sene hedeflerimizi kapıştırırız kendisiyle, ulaşamıyoruz ama olsun. :confused:

Selam
Yıl sonu geliyor hHedefler dökülmüş yine :nazar:
2018 hedefim 36 kitaptı, Ağustos’a kadar yoğun tempoda Kpss’ ye hazırlandım, Kasım itibariyle yeniden başladım ve 37. kitabımı okuyorum
Bence gayet güzel okumuşum :KK14:
Bu sene yine aynı tempoda olacağım için hedefimde büyük bir değişiklik yapmak istemiyorum aslında aöa yerimde saymış olmamak adına 40 diyorum :spor:

internet, telefon başında geçen zaman örnekler çoğaltılabilir kitap okumada istikrar önemli ve okuma isteği ve bunu hergün yapabiliyor olmak
Peki söylediğiniz kişinin zamanını tv başında ya da iletişim araçları yüzünden kitap okuyamadığını nerden biliyorsunuz ki? Genel konuşsanız çok daha iyi olur

Back