Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhabalar
televizyon başında geçen zamanı azaltılırsa çok rahat hedefe ulaşılır
Tv hice yakin izliyorum diyebilirim kumandanin yerini bilmiyorum pek, telefonda biraz vakit harciyorum genelde evde elime telefon almamaya calisiyorum ama bir sekilde anlamsiz bir sekilde ölü bir vakit gecmis olabiliyor. Ben kendi hedefimi artirarak bunun ustesinden gelmeye calisacagim. Yorumunuz tanimadiginiz birisi icin biraz onyargili ya da biraz nahos olmus. Ama genelleme yaptiginizi tahmin ediyorum. Sevgiler.
30 yapayım, seni mi kıracağım... motivasyon var zaten de fazla zaman yok...
6 kitap fazla sadece soyle dusun 2 ayda fazladan 1 kitap yaparsin. Topikten kopma ama :))

Peki söylediğiniz kişinin zamanını tv başında ya da iletişim araçları yüzünden kitap okuyamadığını nerden biliyorsunuz ki? Genel konuşsanız çok daha iyi olur
ben genel konuşuyorum ilk akla gelenleri örnek verdim her kitap okuyamayan bu nedenlerden dolayı okumuyordur demedim .Herkesin okuma şartları aynı deyil evli çocuklu olan ve çalışanların kişilerin öncelikleri farklı
veya çok yoğun çalışanların(günde 12 saat)
Okumanın yemek yemek su içmek gibi hergün yapılması gereken birşey olduğunu anlatmak istemiştim o yüzden istikrar önemli demiştim

Senin 3 te 1 'in kadar okudum kişisel tarihimin en az kitabı oldu pişman mıyım hayir okumadım mutluyum:) tv izledim bol bol

Işte şartları bilmeden yorum yapmak hoş olmuyor. Bazı meslekler çok yorucu ve kıymetli oluyor bir de okunan kıtabin kalitesi de çok önemli. Zaten arkadaşımız hepimize çok faydalı olan ufuklar açan kitaplar okuyor ve çok saygın bir mesleği icra ediyor .

Yazdıklarimı okursanız arkadaşa hakaret etmedim sadece tv internet veya telefon gibi oŕnekler verdim sadeceokumaya engel olan bundan nasıl böyle sonuçlar çıkardınız şaşırdım kırılacak üzülecek hiçbirşey söylemedim konuyu farklı bir yöne çekmişsiniz mesleğine birşey söylemedimSmmm+öğretmenlik+avukatlık yapan biri olarak her meslegi kutsal ve yorucu sayarım

sevgili arkadasim cok tesekkur ederim. Beni utandirdin acikcasi :)

ben de bircok meslegi degerli sayiyorum. Soyleminize ne kirildim ne de uzuldum sadece biraz nahos kacti onyargili bir anlam tasidigi icin cunku benim hakkimda bir fikriniz oldugunu sanmiyorum, siz de mesajiniza empati kurarak yaklasamiyorsunuz. Konuyu burada kapatalim isterim. Iyi aksamlar.

uzatma niyetinde deyilim siz sormuştunuz bende empati yaparak kendimden örnek vererek cevapladım
ben söylediklerimden sorumluyum ,anladıklarınizdan deyil

bu tv izleme vb muhabbetinin çıkış noktası ben mi oldum anlayamadım...

benim işim çoğu zaman evde de mesai yapmamı gerektiriyor... bazan gece 3 4 lere kadar... istenirse kitaba daha çok zaman elbette ayırabilir insan ama elinde çay film izlemek de keyifli... ben hedefi 30 yaptım. listeyi güncelliyorum...

telefonda yazarken dilbilgisi kurallarını gözetmek çok zor oluyor, bunu da unutmayalım...

Övünülen bir durum yok
Tepki alacağınız bir durum yok
Teşekkür ederim hatayı düzeltiğiniz için
Umarım her yorum için bu özel ilgiyi gösterirsiniz

Son düzenleme:
bosverin kapandi gitti :) siz 6 ben 5 kitap fazladan okuyacagiz kardayiz :)))

@
S Sevda48 -----)70
Merhabalar
Yeni üyeyim 2019 hedefim 70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…