- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.781
Yeni
C Calcifer --> 50
_bloom_ --> 30
Filozof__Prenses --> 50
I IRMAKK70 --> 50
sermin1982 -->72
-Pandora- --> 50
_meLinDa_ - 52
_Lavin_ --45
orkide1453 --40
simla0 --> 30
@teolog8579 --> 50
The Woman -->30
_Cassandra_ -->55
TUNA80 ...>40
Cicoretti ...>80
ben yapana kadar C Calcifer eklemiş sagolsun :)
ben de biraz artırdım bu yıl ulasacagım hedefleri yazınca arada bosa vakit çok geçirdigimi farkettim. Motive eder belki bence 30 yap :))latiska ---> 24 en düşük hedef bende sanırım... ammaaaa, ulaşacağım hedefi yazdım. aşarsam harika olur...
Cicoretti 80 , sermin1982 72 kitap!! muhteşem!!
Sadece tv mi buna engel? Ya da sizde mi tv engel oluyormerhabalar
televizyon başında geçen zamanı azaltılırsa çok rahat hedefe ulaşılır
internet, telefon başında geçen zaman örnekler çoğaltılabilir kitap okumada istikrar önemli ve okuma isteği ve bunu hergün yapabiliyor olmakSadece tv mi buna engel? Ya da sizde mi tv engel oluyor
Geçen yıl da aynıydı sanırım hedefimizMerhabalar benimde hedefim 40 kitap olsun. Geçen yıl çok az kitap okuyabildim. Umarım bu yıl hedefimi tutturabilirim. Şu an okuduğum kitap Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı -Stephen R.Covey.
Peki söylediğiniz kişinin zamanını tv başında ya da iletişim araçları yüzünden kitap okuyamadığını nerden biliyorsunuz ki? Genel konuşsanız çok daha iyi olurinternet, telefon başında geçen zaman örnekler çoğaltılabilir kitap okumada istikrar önemli ve okuma isteği ve bunu hergün yapabiliyor olmak
2 yıldır hedefi tutturamıyorum ama inatla 50 diyorumGeçen sene hedefim 60 kitaptı ama ben ne yaptım 41. Kitabımı okuyorum:) bu sene daha olabilir bir hedef koydum bakalım tutacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?