Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi akşamlar
Dün 22/11/63 bitirdim.Nasıl aktı gitti anlamadım bile.
Zamana yolculuk adına çok güzel bir kitaptı. King'ten bekledigim gibi gerilim, bilim kurgu ,heyecan, merak vardı ... Ama ya duygusallık ...bu kadar dibe cokecegimi tahmin etmezdim.
Karakterler sanki tanıdığınız sizden biriymiş gibi oluyor kitap bitince...
2011 yılından 50lerin 60ların Amerikasına tavşan deliğinden geçerek giden kahramanımızın yaşadıkları anlatiliyor kitapta. Asıl amacı JFK suikastını önlemek ama yaşadıkları harmanlaniyor , kalbine söz geçirmeyi önleyebildi mi?
O döneme dair hit müzikler ,yaşam tarzı ,giyim kuşam herşeyi ile o zamanda siz de yolculuk yapıyorsunuz ...
Geçişlerde herşeyin sıfırlanması ve benzerlikleri tekrar yaşamak bir yerde kelebek etkisi olması . paralel evren olayları...
Çok etkileyiciydi kesinlikle.
Hele bir de okurken kitapta sıkça geçen iki hit parçayı da dinlerseniz fonda tadından yenmez.
That's Amore ve In The Mood...
Keyifli okumalar .

hoşgeldin canımmm
Hemen okuma listeme ekleyeyim.

Konusunun böyle olduğunu bilmiyordum. Burdan yola çıkarak Kıyamet Kitabı'nı da seveceğini düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar
Damızlık kızın öyküsü bitti, çok korkutucu bir dünya gerçekten. Bebek sahibi olmanın, hatta sağlıklı bir bebek sahibi olmanın zor olduğu bir dünyada neslin devamını sağlamak için çok çirkin bir yönteme başvuruluyor. Kitapta değişen düzenle birlikte ana karakterin aklından geçenler ele alınmış daha çok.
Kitap bitince dizisini izlemeye başladım. İlk defa görsel olarak izlediğim bir şeyi kitabından daha çok sevdim. Senaryo için yazardan destek almışlar. Dizi de tüm olaylar daha açık anlatılıyor.

Selamün .ben 4 sene önce okuduğum bir kitabı ariyirum fakat adı ve yazari hatırlamıyorum.fantastik bir kitapti. Aragonda geçen meleklerin hikayesni anlatiyirdu Lucifer vardı kapak ince kapak beyaz di siyah resimli bir kapakti.1 ve 2 si vardi okuyan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Merhabalar
Aras Güngör Öteki Erkekler kitabına başladım
Trans erkekler ile söyleşiler yapılmış, bu süreçteki duygu dünyaları, yaşadıkları zorluklar, önyargılar, ameliyat süreci, hukuki süreç vs ele alınmış
Trans kadınlara yönelik çok daha fazla kaynak var ama trans erkeklere yönelik pek bir şey okumamıştım

herkese merhaba ,
ince memed 3. cilt devam ediyorum.

pek okuyamıyorum.

Ben de aranıza katılabilir miyim arkadaşlar?
hoş geldiniz.
hoş geldiniz.
bu tarz okumuyorum. benden PAS!

Normalde kitabını okuduğumda kitap daha çok tat bırakır bende. Damızlık kızın öyküsünde diziyi daha çok sevdim.

Benim de listemde
Beraber okuyalım ilerde alırsak
Yasasın! ortak okumalarca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…