- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.181
Benimki şimdilik yataga atınca kapatıyor gözleri gündüzleri az uyuyor birer saatlik kestirme şeklinde hep aralarda alıyorum kitabı eline. Doğumdan sonra bol bol kitap aldım hiç ara vermeden okuyasım var :)Benim de 6 aylık.. emerek uyuyo ben de o zaman okuyurum bi kolumda kızım bi kolumda kitabım
Yatırsam çabuk uyanır okuyamam diye kucağımda takılıyoruz gündüzleri
çok özendim şuan Maşaallah . Lisedeyken aşırı kitap okurdum tam bir kitap kurduydum ama üniversite sınavına hazırlanırken ara verdim veriş o veriş :) ipin ucu kaçtı şuan hafta 4 günüm boş ama pek okuyasım gelmiyor . Çoluk çocuğa karışsam hepten salarım herhalde :)rBenimki şimdilik yataga atınca kapatıyor gözleri gündüzleri az uyuyor birer saatlik kestirme şeklinde hep aralarda alıyorum kitabı eline. Doğumdan sonra bol bol kitap aldım hiç ara vermeden okuyasım var :)
batı klasiklerinden beğenerek okuduğum bir kitaptı vadide ki zambak benim zihin her okuduğunu tv izler gibi canlandırdığı için kitapların içeriğini unutmam da yazarıyla kitabın ismini unuttuğum çok olur kaç kere bir kitaptan bahsederken konusu neydi bir söylermisiniz dediğim olmuştur :)Herkese merhaba ,
"Vadideki Zambak"sayfa 190..Yavaş ilerlesemde yerimde saymıyorum en azından :)
Tudors serisini okuyan var mı aranızda,sadece Boleyn Kızını değilde tüm seriyi okumak istiyorum,okuyan varsa fikir verebilir mi ?
Canım ben okudum yıllar evvel, Artemis yayınlarından 7 kitabını. 2 si kuzenler savaşı serisinin, 5 i boleyn kızı serisi.Herkese merhaba ,
Tudors serisini okuyan var mı aranızda,sadece Boleyn Kızını değilde tüm seriyi okumak istiyorum,okuyan varsa fikir verebilir mi ?
Sefilleri okuyorum su an :)Lisedeyken nerdeyse tüm dünya klasiklerini okumuştum şimdi düşünüyorum da o zaman çok begendigim kitapların nerdeyse hiçbirini tam olarak hatırlayamıyorum o yüzden hepsini tekrar okuma planım var. Sadece Sefiller net aklımda onu da trt radyo tiyayrosu arkası yarın kuşağında dinlemiştim. Ilgilenenler varsa tavsiye ederim başka Türk, Dünya klasiklerinden, polisiye romanlardan epey bir seçenek mevcut :)
Lisedeyken nerdeyse tüm dünya klasiklerini okumuştum şimdi düşünüyorum da o zaman çok begendigim kitapların nerdeyse hiçbirini tam olarak hatırlayamıyorum o yüzden hepsini tekrar okuma planım var. Sadece Sefiller net aklımda onu da trt radyo tiyayrosu arkası yarın kuşağında dinlemiştim. Ilgilenenler varsa tavsiye ederim başka Türk, Dünya klasiklerinden, polisiye romanlardan epey bir seçenek mevcut :)
Herkese merhaba ,
Çok merak ediyorum o kitabı. Yorumunu merakla bekliyorum
Aylardır duruyor benim de kitaplığımda. Cinsel İstismar konulu bir seminerde tavsiye etmişlerdi, aldım ama bir türlü elim gidip de başlayamamıştım hamileyken.Bu kitabı aldım. Fakat okumaya cesaret edemiyorum.
:))))Hahaha dur yanlış kitabı söyledim şimdi farkettim. Benim dediğim kitap Kaçığın Kızı. Kafam nerdeyse artık gördüğümü yanlış okuyorum
radyo tiyatrosu cok seviyorum, benim araç üstünde bayagı bir vaktim geciyor o süreler için aslında telefona indirmeyi düsünüyorum ama hep unutuyorum :))Lisedeyken nerdeyse tüm dünya klasiklerini okumuştum şimdi düşünüyorum da o zaman çok begendigim kitapların nerdeyse hiçbirini tam olarak hatırlayamıyorum o yüzden hepsini tekrar okuma planım var. Sadece Sefiller net aklımda onu da trt radyo tiyayrosu arkası yarın kuşağında dinlemiştim. Ilgilenenler varsa tavsiye ederim başka Türk, Dünya klasiklerinden, polisiye romanlardan epey bir seçenek mevcut :)
kesinlikle katılıyorum. Ayrıca gecenlerde bir belgesel izledim rahibeler üzerinde yapılan çok uzun süreli bir çaılşmadan bahsediyordu. Manastıra girişten ölene dek süren bir çalışma. Düzenli aralıklarla rahibelere yazılar yazdırmıslar hayatları ile ilgili vs . Betimlemeleri daha detaylı olanların alzheimer ( yada beyin deformasyonu) 'na yakalanmadıgı gözlenmiş.latiska
Bu benim de canimi sikan bir durumdu, iyi bir okur degil miyim diye de sorgulamustim hatta. Ama ben suna inaniyorum, okuduklarimiz belki net bir sekilde hafizamizda kalmiyor olabilirler ama karakterimizde, dusunce yapimizda iz biraktiklari kesin. Bir de bir ara ufak yorumlar yazmaya baslamistim kendim icin , sadece uzerine dusunup yorum yazmak bile hafizayi pekistirdi diyebilirim. O yuzden kitap sitelerine, bu sayfaya ya da sadece kendimize yorum yazisi yazmak baya faydali. Insan unuttugunda gercekten uzuluyor cunku.
latiska
Bu benim de canimi sikan bir durumdu, iyi bir okur degil miyim diye de sorgulamustim hatta. Ama ben suna inaniyorum, okuduklarimiz belki net bir sekilde hafizamizda kalmiyor olabilirler ama karakterimizde, dusunce yapimizda iz biraktiklari kesin. Bir de bir ara ufak yorumlar yazmaya baslamistim kendim icin , sadece uzerine dusunup yorum yazmak bile hafizayi pekistirdi diyebilirim. O yuzden kitap sitelerine, bu sayfaya ya da sadece kendimize yorum yazisi yazmak baya faydali. Insan unuttugunda gercekten uzuluyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?