Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ablanızın platformunu link olarak atabilmeniz mümkünse ziyaret etmek isterim
link olarak var mı bilmiyorum BİL-SAM ablam malatya da ki kadın platformun da , onunla ilgi alanlarımız tamamen farklı o edebiyat felsefe sosyoloji alanlara ilgili hem de baya baya ilgili ben psikoloji , kişisel gelişim metafizik :))

aynen... psikolojiye benim de ilgim var...

Merhaba,

Yeni gelenler olmuş, umarım uzun soluklu, keyifli kitap paylaşımları olur.

Ben hala Sodom ve Gomorra okuyorum. DonukPudra ile aynı yerdeymişiz, sayfa 412. Ben ufaktan biraz daha ilerliyorum, gelişme olursa seni rahatsız ederim mutlaka.

Cicoretti anneciğine çok geçmiş olsun canım, bir daha da hastalık uğramasın hiç.

Herkese keyifli okumalar.

Herkese Merhaba...
Yeni gelenler hoş gelmişler
DonukPudra arkadaşımın çağrısını yineliyorum.
Sayfa ve bildirim düzeni hakkında 1.sayfadaki bildirimi okumanızı rica ederiz.

Herkese keyifli ve kaliteli paylaşımlar dilerim.
Hoşgeldiniz ,
Sayfa ve bildirim düzeni hakkında 1.sayfadaki bildirimi okumanıZı rica ediyorum..

Herkese keyifli ve kaliteli paylaşımlar diliyorum.

Bu aksam tekrarini okuduğum kitabi ozan beedle in hikayelerini bitirdim siradakini secip baslayacagm okudugumuz kitabi diger topigemi bildrm ypiyorz arkadaslar her iki tarafadami?
Merhaba , bitirdiğiniz kitapları diğer tarafa yazıyorsunuz.
Burada da kitap hakkında konuşuyoruz.
Virginia Woolf okuyanınız var mı?
pas
Cicoretti annene geçmiş olsun. Allah şifa versin dilerim.
John Verdon’un merakla beklediğim son kitabını okuyacağım.. Yeni aldım..
“Fırtınada Yanacaksın”
PufPuff , seni hatırlatım burçdaşım. bir ara senin konunda yazışıyorduk. hoş geldin. Nasılsın?
Oğlun olmuştu sanırım o ara ama şimdi 3 - 4 yaşında olmalı.

bildirim de yapayım;

İnce Memet 3. cilde başlamayı düşünüyorum.

Hanımlar,
lütfen tartışma olmasın, yeni katılanlar kurallarınızı bilmiyor olabilir, özelden uyarabilirsiniz veya alıntılayıp kurallarınızı aktarırsınız, yeni katılanları kitap topiklerini amacı biz kurduk hoşçakalın deyip yollamak yerine kazanmak, kitap okumaya özendirmek olmalı bence.

Biz ilgili arkadaş ile özelden konuşup anlaştık sevgili Mune
Sıkıntı yok

Son düzenleme:
Cicoretti annecigine geçmiş olsun. Nasıl şimdi ...

Ben de gelmişken bildirim yapayım Sodom ve Gomorra sayfa 412.

Teşekkürler kızlar annemin durum iyi bir sıkıntı yok simdilik.

Çok merak ediyorum o kitabı. Yorumunu merakla bekliyorum
o kitabı sinirlerim kaldırmayacagından dolayı okuyamayacagım sanırım

Eşimin kardeşi o seriyi okumuş ısrarla okumamı istiyor yorumunu takip ediyorum :) benim elimde de Doktor Moreau'nun Adası var bitmek üzere sanırım bağlantılıymış

Seri mi? Benimki tek kitap George Orwell' in ama aynı isimde bir seri mi var acaba?
Hahaha dur yanlış kitabı söyledim şimdi farkettim. Benim dediğim kitap Kaçığın Kızı . Kafam nerdeyse artık gördüğümü yanlış okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…