- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.161
link olarak var mı bilmiyorum BİL-SAM ablam malatya da ki kadın platformun da , onunla ilgi alanlarımız tamamen farklı o edebiyat felsefe sosyoloji alanlara ilgili hem de baya baya ilgili ben psikoloji , kişisel gelişim metafizik :))ablanızın platformunu link olarak atabilmeniz mümkünse ziyaret etmek isterim
link olarak var mı bilmiyorum BİL-SAM ablam malatya da ki kadın platformun da , onunla ilgi alanlarımız tamamen farklı o edebiyat felsefe sosyoloji alanlara ilgili hem de baya baya ilgili ben psikoloji , kişisel gelişim metafizik :))
:))))ben de kimya
:))))
ilgi alanları farklı oldu mu konuşmaya başlayınca belli yerden sonrası ablamı anlamıyorum postmodern yazarlar yazılar valla benim aklımı karıştırıyor ilgi alanı aynı olan kişilerle sohbet de, konu gitti mi gidiyor yol açık :)
Hoşgeldiniz ,
Sayfa ve bildirim düzeni hakkında 1.sayfadaki bildirimi okumanıZı rica ediyorum..
Herkese keyifli ve kaliteli paylaşımlar diliyorum.
Merhaba , bitirdiğiniz kitapları diğer tarafa yazıyorsunuz.Bu aksam tekrarini okuduğum kitabi ozan beedle in hikayelerini bitirdim siradakini secip baslayacagm okudugumuz kitabi diger topigemi bildrm ypiyorz arkadaslar her iki tarafadami?
pasVirginia Woolf okuyanınız var mı?
Cicoretti annene geçmiş olsun.Herkese günaydın,
Papazın Kızı syf 136dayım çok aktif okuyamadım bu ara annem bir operasyon geçirmişti onunla ilgilendim. Kalan zamanımın çoğunda da alışveriş sitelerine girdim aslında :))) herşey ne kadar pahalı, bayadır birşey almıyordum bir kazak olmuş 250 tl, indirimle oluyor 150 tl tam alasım gelmişken 150 tlye en az 6-7 kitap alırım diyip vazgeçiriyorum kendimi. :)
PufPuff , seni hatırlatım burçdaşım.John Verdon’un merakla beklediğim son kitabını okuyacağım.. Yeni aldım..
“Fırtınada Yanacaksın”
Benim de 6 aylık.. emerek uyuyo ben de o zaman okuyurum bi kolumda kızım bi kolumda kitabımBende 3 aylık bir bebek var onu uyutunca kitaba sarılıyorum hemen :)
Biz ilgili arkadaş ile özelden konuşup anlaştık sevgili MuneHanımlar,
lütfen tartışma olmasın, yeni katılanlar kurallarınızı bilmiyor olabilir, özelden uyarabilirsiniz veya alıntılayıp kurallarınızı aktarırsınız, yeni katılanları kitap topiklerini amacı biz kurduk hoşçakalın deyip yollamak yerine kazanmak, kitap okumaya özendirmek olmalı bence.
Çok merak ediyorum o kitabı. Yorumunu merakla bekliyorumMerhabalar.
Dergi okuyarak oyalandım bir süre bildirim de yapmadım o yüzden. Bugün ne zamandır kitaplığımda bulunan "Kardeşini Doğurmak" adlı kitaba başlıyorum.
İyi okumalar kitapseverler
Bu kitabı aldım. Fakat okumaya cesaret edemiyorum.Merhabalar.
Dergi okuyarak oyalandım bir süre bildirim de yapmadım o yüzden. Bugün ne zamandır kitaplığımda bulunan "Kardeşini Doğurmak" adlı kitaba başlıyorum.
İyi okumalar kitapseverler
Cicoretti annecigine geçmiş olsun. Nasıl şimdi ...
Ben de gelmişken bildirim yapayım Sodom ve Gomorra sayfa 412.
Teşekkürler kızlarHerkese Merhaba...
Yeni gelenler hoş gelmişler
DonukPudra arkadaşımın çağrısını yineliyorum.
Sayfa ve bildirim düzeni hakkında 1.sayfadaki bildirimi okumanızı rica ederiz.
Herkese keyifli ve kaliteli paylaşımlar dilerim.
Merhaba , bitirdiğiniz kitapları diğer tarafa yazıyorsunuz.
Burada da kitap hakkında konuşuyoruz.
pas
Cicoretti annene geçmiş olsun.Allah şifa versin dilerim.
PufPuff , seni hatırlatım burçdaşım.bir ara senin konunda yazışıyorduk. hoş geldin. Nasılsın?
Oğlun olmuştu sanırım o ara ama şimdi 3 - 4 yaşında olmalı.
bildirim de yapayım;
İnce Memet 3. cilde başlamayı düşünüyorum.
o kitabı sinirlerim kaldırmayacagından dolayı okuyamayacagım sanırımÇok merak ediyorum o kitabı. Yorumunu merakla bekliyorum
bakınız bir önceki mesajımTeşekkürler kızlarannemin durum iyi bir sıkıntı yok simdilik.
o kitabı sinirlerim kaldırmayacagından dolayı okuyamayacagım sanırım
Eşimin kardeşi o seriyi okumuş ısrarla okumamı istiyor yorumunu takip ediyorum :) benim elimde de Doktor Moreau'nun Adası var bitmek üzere sanırım bağlantılıymışHerkese günaydın,
Papazın Kızı syf 136dayım çok aktif okuyamadım bu ara annem bir operasyon geçirmişti onunla ilgilendim. Kalan zamanımın çoğunda da alışveriş sitelerine girdim aslında :))) herşey ne kadar pahalı, bayadır birşey almıyordum bir kazak olmuş 250 tl, indirimle oluyor 150 tl tam alasım gelmişken 150 tlye en az 6-7 kitap alırım diyip vazgeçiriyorum kendimi. :)
Seri mi? Benimki tek kitap George Orwell' in ama aynı isimde bir seri mi var acaba?Eşimin kardeşi o seriyi okumuş ısrarla okumamı istiyor yorumunu takip ediyorum :) benim elimde de Doktor Moreau'nun Adası var bitmek üzere sanırım bağlantılıymış
Hahaha dur yanlış kitabı söyledim şimdi farkettim. Benim dediğim kitap Kaçığın KızıSeri mi? Benimki tek kitap George Orwell' in ama aynı isimde bir seri mi var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?