• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim de 6 aylık.. emerek uyuyo ben de o zaman okuyurum bi kolumda kızım bi kolumda kitabım :KK45:
Yatırsam çabuk uyanır okuyamam diye kucağımda takılıyoruz gündüzleri
Benimki şimdilik yataga atınca kapatıyor gözleri gündüzleri az uyuyor birer saatlik kestirme şeklinde hep aralarda alıyorum kitabı eline. Doğumdan sonra bol bol kitap aldım hiç ara vermeden okuyasım var :)

Ripley Su Altında 42. Sayfadayim. Yalnız ben indirimde diye almıştım bu kitabı ancak serinin son kitabiymis. Öyküler farklı gibi gerçi başroldeki aynı olsa da. Roman olduğu için basladim. Kafam dagilsin diye. Bakalım artık beğenirsem diğer serilerini de alırım.

Güzel gidiyor insanın bir kizi olsun hep yanında arkadaş kalsın ama hiç büyümesin hissi ile okuyorum. fataldanger fataldanger

Son düzenleme:
Benimki şimdilik yataga atınca kapatıyor gözleri gündüzleri az uyuyor birer saatlik kestirme şeklinde hep aralarda alıyorum kitabı eline. Doğumdan sonra bol bol kitap aldım hiç ara vermeden okuyasım var :)
çok özendim şuan Maşaallah . Lisedeyken aşırı kitap okurdum tam bir kitap kurduydum ama üniversite sınavına hazırlanırken ara verdim veriş o veriş :) ipin ucu kaçtı şuan hafta 4 günüm boş ama pek okuyasım gelmiyor . Çoluk çocuğa karışsam hepten salarım herhalde :)r

Aranıza katılayım belki hevesim artar . Unutulmuş Türkiye ; sayfa 71

Herkese merhaba ,

"Vadideki Zambak"sayfa 190..Yavaş ilerlesemde yerimde saymıyorum en azından :)
Tudors serisini okuyan var mı aranızda,sadece Boleyn Kızını değilde tüm seriyi okumak istiyorum,okuyan varsa fikir verebilir mi ?
batı klasiklerinden beğenerek okuduğum bir kitaptı vadide ki zambak benim zihin her okuduğunu tv izler gibi canlandırdığı için kitapların içeriğini unutmam da yazarıyla kitabın ismini unuttuğum çok olur kaç kere bir kitaptan bahsederken konusu neydi bir söylermisiniz dediğim olmuştur :)

Lisedeyken nerdeyse tüm dünya klasiklerini okumuştum şimdi düşünüyorum da o zaman çok begendigim kitapların nerdeyse hiçbirini tam olarak hatırlayamıyorum o yüzden hepsini tekrar okuma planım var. Sadece Sefiller net aklımda onu da trt radyo tiyayrosu arkası yarın kuşağında dinlemiştim. Ilgilenenler varsa tavsiye ederim başka Türk, Dünya klasiklerinden, polisiye romanlardan epey bir seçenek mevcut :)

Herkese merhaba ,

Tudors serisini okuyan var mı aranızda,sadece Boleyn Kızını değilde tüm seriyi okumak istiyorum,okuyan varsa fikir verebilir mi ?
Canım ben okudum yıllar evvel, Artemis yayınlarından 7 kitabını. 2 si kuzenler savaşı serisinin, 5 i boleyn kızı serisi.

Çok çok beğenerek okudum.

Lisedeyken nerdeyse tüm dünya klasiklerini okumuştum şimdi düşünüyorum da o zaman çok begendigim kitapların nerdeyse hiçbirini tam olarak hatırlayamıyorum o yüzden hepsini tekrar okuma planım var. Sadece Sefiller net aklımda onu da trt radyo tiyayrosu arkası yarın kuşağında dinlemiştim. Ilgilenenler varsa tavsiye ederim başka Türk, Dünya klasiklerinden, polisiye romanlardan epey bir seçenek mevcut :)
Sefilleri okuyorum su an :)

ben de üniversitedeyken bir deftere okuduğum kitapların adını yazarlarıyla beraber yazmışım. yıllar sonra o deftere denk geldiğimde kitapların en az 1/3ünü hiç ama hiç hatırlayamadım. konusu hakkında bile fikrim kalmamıştı. çok korktum kendimden...

Herkese merhaba ,

Ben de okumuştum Tudor serisini, ama daha okumadıklarım da var.
Tarihe ilgim onlarla başlamıştır.
Zaten Boleyn Kızı ilk kitabı değil, tarihsel akışa göre okursanız daha iyi olur.
Ben de ilk Boleyn'i okumuştum ama hatalı bir giriş olmuştu.

latiska latiska
Bu benim de canimi sikan bir durumdu, iyi bir okur degil miyim diye de sorgulamustim hatta. Ama ben suna inaniyorum, okuduklarimiz belki net bir sekilde hafizamizda kalmiyor olabilirler ama karakterimizde, dusunce yapimizda iz biraktiklari kesin. Bir de bir ara ufak yorumlar yazmaya baslamistim kendim icin , sadece uzerine dusunup yorum yazmak bile hafizayi pekistirdi diyebilirim. O yuzden kitap sitelerine, bu sayfaya ya da sadece kendimize yorum yazisi yazmak baya faydali. Insan unuttugunda gercekten uzuluyor cunku.

Hahaha dur yanlış kitabı söyledim şimdi farkettim. Benim dediğim kitap Kaçığın Kızı :KK70:. Kafam nerdeyse artık gördüğümü yanlış okuyorum
:))))

radyo tiyatrosu cok seviyorum, benim araç üstünde bayagı bir vaktim geciyor o süreler için aslında telefona indirmeyi düsünüyorum ama hep unutuyorum :))

latiska latiska
Bu benim de canimi sikan bir durumdu, iyi bir okur degil miyim diye de sorgulamustim hatta. Ama ben suna inaniyorum, okuduklarimiz belki net bir sekilde hafizamizda kalmiyor olabilirler ama karakterimizde, dusunce yapimizda iz biraktiklari kesin. Bir de bir ara ufak yorumlar yazmaya baslamistim kendim icin , sadece uzerine dusunup yorum yazmak bile hafizayi pekistirdi diyebilirim. O yuzden kitap sitelerine, bu sayfaya ya da sadece kendimize yorum yazisi yazmak baya faydali. Insan unuttugunda gercekten uzuluyor cunku.
kesinlikle katılıyorum. Ayrıca gecenlerde bir belgesel izledim rahibeler üzerinde yapılan çok uzun süreli bir çaılşmadan bahsediyordu. Manastıra girişten ölene dek süren bir çalışma. Düzenli aralıklarla rahibelere yazılar yazdırmıslar hayatları ile ilgili vs . Betimlemeleri daha detaylı olanların alzheimer ( yada beyin deformasyonu) 'na yakalanmadıgı gözlenmiş.

latiska latiska

kitap siteleri var. üye oldum birine. okuduğun kitapları listeleyip puanlandırıyorsun. istersen yorum yapıp okuyan kişilerin yorumlarını okuyabiliyorsun. yazarlar, yazdıkları kitaplar, herbirinin konusu, vb. iyi bir çözüm... yaptığın yoruma da katılıyorum. nasıl içtiğin su aldığın vitamin tüm dokularına ulaşıyor ve o dokuyu oluşturan bir unsura dönüşüyorsa, kitabın kendisini sonradan unutsan bile okurken beynin kıvrımlarında, kişiliğinde illaki izi kalıyordur.

Back