Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsin canım simdi nasıl? Ben de alışveriş yaptim birazım gelsinler çoğu kesin iade olur :)

"
bu yazıyı okuyan biri, benim 1984 den daraldığımı sanabilir. 1984 ü severek okudum ve bitirdim

george orwel ın DARALMA adlı bir kitabı var. onu bitirememiştim. çok yoğun bir zamanıma denk geldi. ilerleyemedim ve pek sarmadı beni. yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim fataldanger

Albert Camus Veba bitmek üzere okudugum 1982 basım sarı ve küçük yazılı bir kitap ve ilginç bir korku geliştirdim sanki kitaptan bana veba bulaşacak gibi hissediyorum :))
:))

Virginia Woolf okuyanınız var mı?
Kendine Ait Bir Oda' yı okumuştum bir de Deniz Feneri' ne baslamıs ama yarım bırakmıştım. Çok saygı duymakla beraber şu dönem okumayı düşündügüm bir yazar degil. Belki ileriki yaşlarımda okurum.

Geçmiş olsin canım simdi nasıl? Ben de alışveriş yaptim birazım gelsinler çoğu kesin iade olur :)
iyi canım ameliyatı güzel geçti, basit bir operasyon ama komplikasyon gelişmesinden korkuyordum şuan için çok şükür iyi.

Ahahaha ben öyle anladım vallahi
Çok güldüm kendime şuan

Ben de öyle anladım hatta 1984 ü sevdiğimden yorum yazmadım dedim neyse olabilir.

yıllardır hiçbir hareket olmamıştı bu başlıkta. Hatta o kadar bekledim birileri gelse kitaplar hakkında konuşsak diye, kimse gelmedi
aslın da büyük ablamı kk ye üye yapıp buraya getirmek lazım tam bir kitap kurdu yazarlardan gidiyor sırayla kitaplarını okuyup değerlendirmesini yapıp yazarları inceliyor sonra da üniversite öğrencilerine bir kadın platformun da anlatıyor kendi iyi yada kötü eleştirileriyle beraber ders şeklin de öğrencilere yazarları kitapları sevdiriyor, okuduğu bir kitabı anlatmaya başlasın 2-3 saat ayrıntılı anlatır artık okumanıza gerek kalmaz hazıfası maşallah süperdir:))

ablanızın platformunu link olarak atabilmeniz mümkünse ziyaret etmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…