Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Baba ve piçte cin yok, siyah süt güzel onu da okuyabilirsin okumadıysan.
Evet çok fazla yazınca kendini tekrar ediyor ister istenez.

twşekkür ederim. baba ve piç te cin var diye hatırlıyorum. mistik bir şeyler vardı en azından- ki bundan eminim. okuyalı en az 10 yıl olmuştur. siyah sütün yarısını okudum. o kadar kurgusal geldi ki 4 ayrı karakter... bitiremedim bile. yazarı bilmeden okusam elif şafak olduğunu hemen anlardım. tekrara düşme gibi geliyor bana. gerçekçi olmak gerekirse doğal bir durum. sonuçta yazar yaşadıkları ve okuduklarından damıtıyor... çok beslenmek lazım. ama bunu başaranlar da var. ursula k. le guin nin de 5 6 kitabını okudum. her kitap ayrı dünya. kendini tekrara düşmüyor... 5 6 kitap daha okuyup ondan sonra karar vermem gerekir belki de

Bildirimi kazen yapmış. Kitapkurdu bölümünde aktif olarak devam ediyoruz hoşgeldiniz inşallah kalıcı olursunuz
aa tamam ben başka bir başlıkla karıştırdım muhtemelen :) aranıza katıldığım için çok mutluyum bir kitap aşığı olarak. hoşbuldum :)

aa tamam ben başka bir başlıkla karıştırdım muhtemelen :) aranıza katıldığım için çok mutluyum bir kitap aşığı olarak. hoşbuldum :)
Siz sanırım "kadınların kitap mekanı "başlıklı bölümle karıştırdınız ..
Ben de önceden oraya yazardım.sonra kimse gelmez oldu bu başlığa geçtim.

Ee yani o Ursula tabi. Onun yanında Elif Şafak'tan çok da bir şey eklememek lazım diye düşünüyorum

Siz sanırım "kadınların kitap mekanı "başlıklı bölümle karıştırdınız ..
Ben de önceden oraya yazardım.sonra kimse gelmez oldu bu başlığa geçtim.

Bi ara ben de yazıyordum ora olabilir bak

ahan da kadını gömdük. ruhuna el fatiha. ben gidip helva kavurayım bari
Alışmış olsa gerek buralarda hiç sevilmez Bi on yıl önce farklı gelirdi bu kadar kendini tekrar eden kitapları çıkmamıştı o zamanlar vayyy beee deyip okurdum zamanla daha iyilerini okuyunca çok da iyi olmadığını fark ettim beğenmez oldum. Bir tek Mahrem 'i severim, gerçi orda da cin var.

ben de çok severek okumaya başlamıştım. ama sonra itici gelmeye başladı. siyah sütü bitirememiştim hatta. aşk da güzeldi, araf da...Pinhan nın dili ağırdı aaaama güzeldi yine. tabi cinler yine başrolde. hatta cinlerin özellikleri güçleri ile ilgili tanımlar yapmıştı diye hatırlıyorum (yamulmuyorsam pinhanda idi... bak... emin olamıyor insan yerli yersiz her kitapta olunca)
ilk fırsatta mahremi okuyacağım...

Son düzenleme:
Onun için sürekli aynı yazarı okumak yerine farklı farklı kişileri okuyabilirsiniz. Daha farklı bakış açıları geliştirir.

Herkese günaydın,
Papazın Kızı syf 136dayım çok aktif okuyamadım bu ara annem bir operasyon geçirmişti onunla ilgilendim. Kalan zamanımın çoğunda da alışveriş sitelerine girdim aslında :))) herşey ne kadar pahalı, bayadır birşey almıyordum bir kazak olmuş 250 tl, indirimle oluyor 150 tl tam alasım gelmişken 150 tlye en az 6-7 kitap alırım diyip vazgeçiriyorum kendimi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…