- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.121
Baba ve piçte cin yok, siyah süt güzel onu da okuyabilirsin okumadıysan.
Evet çok fazla yazınca kendini tekrar ediyor ister istenez.
Bildirimi kazen yapmış. Kitapkurdu bölümünde aktif olarak devam ediyoruz hoşgeldiniz inşallah kalıcı olursunuzama ben yıllardır ilk kez bildirim alıyorum bu sayfadan?
aa tamam ben başka bir başlıkla karıştırdım muhtemelen :) aranıza katıldığım için çok mutluyum bir kitap aşığı olarak. hoşbuldum :)Bildirimi kazen yapmış. Kitapkurdu bölümünde aktif olarak devam ediyoruz hoşgeldiniz inşallah kalıcı olursunuz
George orwell hayvan çiftliği bugün bitti. Masal tadında ama düşündüren anlatımıyla bi solukta okunabilecek bir kitap.
1984ü de okumuşsunuzdur galiba değil mi?harika bir kitap değil mi
"Bütün hayvanlar eşittir, ama bazı hayvanlar daha eşittir."
ah boxer....(bu spoiler olarak algılanmaz umarım)
Siz sanırım "kadınların kitap mekanı "başlıklı bölümle karıştırdınız ..aa tamam ben başka bir başlıkla karıştırdım muhtemelen :) aranıza katıldığım için çok mutluyum bir kitap aşığı olarak. hoşbuldum :)
Emin misiniz bu bizim ikinci başlığımız hatta 2012den beri aktif kullanıyoruz. Ortak okuma bailıklarımız da vardı hatta.evet admin o benim de dikkatimi çekti. yıllardır hiçbir yorum olmadı bu topiğe. bugün böyle olmasının sırrı nedir?
Ee yani o Ursula tabi. Onun yanında Elif Şafak'tan çok da bir şey eklememek lazım diye düşünüyorumtwşekkür ederim. baba ve piç te cin var diye hatırlıyorum. mistik bir şeyler vardı en azından- ki bundan eminim. okuyalı en az 10 yıl olmuştur. siyah sütün yarısını okudum. o kadar kurgusal geldi ki 4 ayrı karakter... bitiremedim bile. yazarı bilmeden okusam elif şafak olduğunu hemen anlardım. tekrara düşme gibi geliyor bana. gerçekçi olmak gerekirse doğal bir durum. sonuçta yazar yaşadıkları ve okuduklarından damıtıyor... çok beslenmek lazım. ama bunu başaranlar da var. ursula k. le guin nin de 5 6 kitabını okudum. her kitap ayrı dünya. kendini tekrara düşmüyor... 5 6 kitap daha okuyup ondan sonra karar vermem gerekir belki de
aa tamam ben başka bir başlıkla karıştırdım muhtemelen :) aranıza katıldığım için çok mutluyum bir kitap aşığı olarak. hoşbuldum :)
Siz sanırım "kadınların kitap mekanı "başlıklı bölümle karıştırdınız ..
Ben de önceden oraya yazardım.sonra kimse gelmez oldu bu başlığa geçtim.
okudum elbette. daralmaya da başlamıştım... kitaptan daral geldi de mi bıraktım araya çok acil işler girdi de mi, hatırlamıyorum. lâkin çok ilerlememiştim... 20-30 sayfa belki. bazı kitapların çevirisi kötü oluyor, ilerleyemiyorum...1984ü de okumuşsunuzdur galiba değil mi?
Ee yani o Ursula tabi. Onun yanında Elif Şafak'tan çok da bir şey eklememek lazım diye düşünüyorum
Alışmış olsa gerek buralarda hiç sevilmezahan da kadını gömdük. ruhuna el fatiha. ben gidip helva kavurayım bari
Alışmış olsa gerek buralarda hiç sevilmezBi on yıl önce farklı gelirdi bu kadar kendini tekrar eden kitapları çıkmamıştı o zamanlar vayyy beee deyip okurdum zamanla daha iyilerini okuyunca çok da iyi olmadığını fark ettim beğenmez oldum. Bir tek Mahrem 'i severim, gerçi orda da cin var.
Onun için sürekli aynı yazarı okumak yerine farklı farklı kişileri okuyabilirsiniz. Daha farklı bakış açıları geliştirir.twşekkür ederim. baba ve piç te cin var diye hatırlıyorum. mistik bir şeyler vardı en azından- ki bundan eminim. okuyalı en az 10 yıl olmuştur. siyah sütün yarısını okudum. o kadar kurgusal geldi ki 4 ayrı karakter... bitiremedim bile. yazarı bilmeden okusam elif şafak olduğunu hemen anlardım. tekrara düşme gibi geliyor bana. gerçekçi olmak gerekirse doğal bir durum. sonuçta yazar yaşadıkları ve okuduklarından damıtıyor... çok beslenmek lazım. ama bunu başaranlar da var. ursula k. le guin nin de 5 6 kitabını okudum. her kitap ayrı dünya. kendini tekrara düşmüyor... 5 6 kitap daha okuyup ondan sonra karar vermem gerekir belki de
Onun için sürekli aynı yazarı okumak yerine farklı farklı kişileri okuyabilirsiniz. Daha farklı bakış açıları geliştirir.
Nasıl yıllardır hareket yok hergun burdaydik ki biz emin misiniz bu sayfadan bahsettiğindeyıllardır hiçbir hareket olmamıştı bu başlıkta. Hatta o kadar bekledim birileri gelse kitaplar hakkında konuşsak diye, kimse gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?