- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.101
Kızlarzeynepppppppp benim başka bir topikten tanıdığım bir arkadaş, evet düşünmeden kitabın sonunu söylemiş ama art niyetle yapmadığına eminim. Biraz daha sevecen bir yorumla söylense silerdi ya da özür dilerdi gerçekten. Özel durumlarını da bildiğim için onu bu topikte gördüğüme sevinmiştim aslında _meLinDa_ seni de seviyorum, spoiler konusundaki hassasiyetini biliyorum, seni tanıdığım için üslubun sert gelmedi bana ama ilk defa yorumunu okuyan biri için sert gibi biraz. İkinizi de tanıdığım için yorum yazmak istedim.
:)) Bir kaç hafta önce aynı yorumu yapmıştım Elif Safakla ilgili gerçekten de severek okumuştum ki epey bir kitabını okudum sonra dediğiniz husus gözüme batmaya başladı ve anlamsiz bir soğuma oldu. Livaneli de tamam belki edebiyat için gelmemiş dünyaya ama çok da kötü sayılmaz en son Serenad'ı okudum ne kattı desem değindiği birkaç konuyu araştırdım daha önce duymadığım ve etraflıca ögrendim yeni bir bilgi sundu en azından.elif şafak iyi bir kalem... ama her kitabında bir cin muhabbeti... 3 - 4 kitaptan sonra araf ı okudum... konu itibari ile aha dedim... bunda cin geçemez... ancak. heyhat... kahramanın arap kökenli ev arkadaşı üzerinden yine sokuşturmuş kitaba cinleri... bu yönlerden tekrar gibi gelmeye başladı kitaplar...
evet admin o benim de dikkatimi çekti. yıllardır hiçbir yorum olmadı bu topiğe. bugün böyle olmasının sırrı nedir?Yeni pek çok arkadaş geldi iki gündür topiğe. Doğal olarak kim kimdir gözlemliyoruz tanımaya çalışıyoruz. Kurallarımızı hatırlatıp bazı şeylere dikkat çekiyoruz ki bundan doğal bir şey olamaz. Bir uyarı yapmanın kırıcı olmakla eşdeğer olmadığını hala düşünmekle beraber; birbirimize azami hoşgörü göstererek bu tarz polemiklerin önünü alabileceğimizi düşünüyorum.
Bildirim geldi takipçilerievet admin o benim de dikkatimi çekti. yıllardır hiçbir yorum olmadı bu topiğe. bugün böyle olmasının sırrı nedir?
yıllardır hiçbir hareket olmamıştı bu başlıkta. Hatta o kadar bekledim birileri gelse kitaplar hakkında konuşsak diye, kimse gelmediBildirim geldi takipçileri
Kitaplarımız çeyiz sayılsin diye bu gruba davet edildi.
Dikkatini çeken geldi.
nasıl gidiyor kitap?Merhaba iyi geceler herkese
Perihan Mağden-Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?-88 syf
:)) Bir kaç hafta önce aynı yorumu yapmıştım Elif Safakla ilgili gerçekten de severek okumuştum ki epey bir kitabını okudum sonra dediğiniz husus gözüme batmaya başladı ve anlamsiz bir soğuma oldu. Livaneli de tamam belki edebiyat için gelmemiş dünyaya ama çok da kötü sayılmaz en son Serenad'ı okudum ne kattı desem değindiği birkaç konuyu araştırdım daha önce duymadığım ve etraflıca ögrendim yeni bir bilgi sundu en azından.
Bildirim geldi takipçileri
Kitaplarımız çeyiz sayılsin diye bu gruba davet edildi.
Dikkatini çeken geldi.
yıllardır hiçbir hareket olmamıştı bu başlıkta. Hatta o kadar bekledim birileri gelse kitaplar hakkında konuşsak diye, kimse gelmedi
Bizim sayfamız 2 yıldır aktif şekilde devam ediyo gözden kaçırdınız sanırımyıllardır hiçbir hareket olmamıştı bu başlıkta. Hatta o kadar bekledim birileri gelse kitaplar hakkında konuşsak diye, kimse gelmedi
ama ben yıllardır ilk kez bildirim alıyorum bu sayfadan?Bizim sayfamız 2 yıldır aktif şekilde devam ediyo gözden kaçırdınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?