• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar kitap dostlarım
Yaklaşık 1 haftadır yatılı misafirim vardı, uğrayamadım buraya pek okuyamadım da
Umarım herkes iyidir

Yeni kitabım 2017 günümde canım @_Cassandra_ nın seçimi olan İki Şehrin Hikayesi :KK9:
Kanki dün izlediğim dizide bu kitabın ismi geçti, acaba ona mı başlasam dedim ama sabah başka kitaba başladım :kızgın:

Selamlar kitap dostlarım
Yaklaşık 1 haftadır yatılı misafirim vardı, uğrayamadım buraya pek okuyamadım da
Umarım herkes iyidir

Yeni kitabım 2017 günümde canım @_Cassandra_ nın seçimi olan İki Şehrin Hikayesi :KK9:
Çok beğenerek okumuştum yeni kitabınızı.
Keyifli okumalar

Nazan Bekiroğlu --Yusuf ile Züleyha bitti.
Çok beğenerek okumadım. Bitirmek için uğraştım diyebilirim.
Hikayeyi zaten konuyla ilgili başka kitap okuduğumdan da biliyordum.
Hikayelestirmesi dili çok hoşuma gitmedi. Ama bitmiş oldu.

Yeni kitabım hala.kargoda gelmedi.
O yüzden Sebahattin Ali --degirmen e baslayacagim bu aksam

Selamlar kitap dostlarım
Umarım herkes iyidir

Ben bu kitabı anlamamıştım desem . Baya bi oluyor çok karisik gelmişti yorumunu merak ediyorum

Kızlar “Çocuk Neyi Neden Yapar?” bitti☺️ CESUR YENİ DÜNYA’ya başladım☺️
Çok olmuş yazmayalı:KK43: çocukların hastalığı benim hastalık derken uğraşamadım pek:( Cesur Yeni Dünya bitti.ardından Acziyetin Tekniği, Öküzün A’sı, Çocuk neyi neden yapar( bunu yazmış mıydım acaba, emin olamadım)ve Koku kitaplarını okudum.dün de Fatih Duman’ın Ene kitabına başladım

Çok olmuş yazmayalı:KK43: çocukların hastalığı benim hastalık derken uğraşamadım pek:KK43: Cesur Yeni Dünya bitti.ardından Acziyetin Tekniği, Öküzün A’sı, Çocuk neyi neden yapar( bunu yazmış mıydım acaba, emin olamadım)ve Koku kitaplarını okudum.dün de Fatih Duman’ın Ene kitabına başladım
Geçmiş olsun. Umarım siz de çocuklar da daha iyisiniz?

Ben bu kitabı anlamamıştım desem . Baya bi oluyor çok karisik gelmişti yorumunu merak ediyorum
bu yorumu cok kisiden duydum. Ben kesinlikle ceviriden oldugu kanaatindeyim. Hangi yayinevind3n okudun ? Tahmin edeyim Can mi?

Çok olmuş yazmayalı:KK43: çocukların hastalığı benim hastalık derken uğraşamadım pek:KK43: Cesur Yeni Dünya bitti.ardından Acziyetin Tekniği, Öküzün A’sı, Çocuk neyi neden yapar( bunu yazmış mıydım acaba, emin olamadım)ve Koku kitaplarını okudum.dün de Fatih Duman’ın Ene kitabına başladım
cok gecmis olsun canim. Ciddi birsey degildir umarim.

Back