- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.941
Hayırlı olsun canımCicoretti 3. Ve 4. Sınıf düzeyindeki çocuklara temel ders kursu vereceğim :)
Kanki dün izlediğim dizide bu kitabın ismi geçti, acaba ona mı başlasam dedim ama sabah başka kitaba başladımSelamlar kitap dostlarım
Yaklaşık 1 haftadır yatılı misafirim vardı, uğrayamadım buraya pek okuyamadım da
Umarım herkes iyidir
Yeni kitabım 2017 günümde canım @_Cassandra_ nın seçimi olan İki Şehrin Hikayesi
Kelebek , hayırlı olsun.Merhaba kızlar,
İşe başlıyorum haftada bir gün cumartesi :)
Bana çok iyi gelecek her anlamda. Bu aralar güzel haberler peşpeşe geliyor.
Bu arada @_meLinDa_ rüyamda seni gördüm :)
anaaa ortak okumanın kıyısından dönmüşüzKanki dün izlediğim dizide bu kitabın ismi geçti, acaba ona mı başlasam dedim ama sabah başka kitaba başladım
Çok beğenerek okumuştum yeni kitabınızı.Selamlar kitap dostlarım
Yaklaşık 1 haftadır yatılı misafirim vardı, uğrayamadım buraya pek okuyamadım da
Umarım herkes iyidir
Yeni kitabım 2017 günümde canım @_Cassandra_ nın seçimi olan İki Şehrin Hikayesi
Ben bu kitabı anlamamıştım desem . Baya bi oluyor çok karisik gelmişti yorumunu merak ediyorumSelamlar kitap dostlarım
Umarım herkes iyidir
Çok olmuş yazmayalıKızlar “Çocuk Neyi Neden Yapar?” bittiCESUR YENİ DÜNYA’ya başladım
Geçmiş olsun. Umarım siz de çocuklar da daha iyisiniz?Çok olmuş yazmayalıçocukların hastalığı benim hastalık derken uğraşamadım pek Cesur Yeni Dünya bitti.ardından Acziyetin Tekniği, Öküzün A’sı, Çocuk neyi neden yapar( bunu yazmış mıydım acaba, emin olamadım)ve Koku kitaplarını okudum.dün de Fatih Duman’ın Ene kitabına başladım
Teşekkür Ederim, daha iyiyiz çok şükürGeçmiş olsun. Umarım siz de çocuklar da daha iyisiniz?
bu yorumu cok kisiden duydum. Ben kesinlikle ceviriden oldugu kanaatindeyim. Hangi yayinevind3n okudun ? Tahmin edeyim Can mi?Ben bu kitabı anlamamıştım desem . Baya bi oluyor çok karisik gelmişti yorumunu merak ediyorum
cok gecmis olsun canim. Ciddi birsey degildir umarim.Çok olmuş yazmayalıçocukların hastalığı benim hastalık derken uğraşamadım pek Cesur Yeni Dünya bitti.ardından Acziyetin Tekniği, Öküzün A’sı, Çocuk neyi neden yapar( bunu yazmış mıydım acaba, emin olamadım)ve Koku kitaplarını okudum.dün de Fatih Duman’ın Ene kitabına başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?