- 31 Ağustos 2012
- 22.060
- 35.269
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.921
Kendi memleketimde varmış. Oraya gittiğimde artık bulurum insllahhemen her ilde vardı halbu ki denk gelmemiş tüh. Bu tıbbi yönü olduğu için online satışa girmiyorlar. Şampuan sabun vs leri var hazır yapılmış. Diğerlerini eczacı karıştırıyor ama başka ilden biri vasıtasıyla alabilirsiniz belki.
Çok sağ ol canım:) aynen sayfada gördükçe insan şaşırıyor .burun açıcı nose mix, rahatlatıcı sakınlestirici koklama karışımı, göz altı morluğu ve double botox etkili yağ karışımlarını kullanıyorum. Bir hastamda sınav kaygısı için basladık kaygısı baya azaldı yani babası öyle söyledi :) bir de teyzemde leke tedavisi basladık sonuç muazzam oldu. Nose mix ve rahatlatıcı koklaması çok güzel. Diğerleri de fena degil ama bariz bir faydasını görmedim. İnstagram hesabında özellikle saç ile ilgili paylaşımları abartılıyor. Yani 15 günde saç follikülü uyanmaz tamamen saçmalık bunu paylaşan kişilerin heyecanına veriyorum :)) kozmetik yönü biraz ön planda tutuluyor çünkü insanları malesef ceken bu ama tıbbi tedavi de çok başarılı sonuçları var. Rahatlamak için koklama ya da bulundugun ortama diffüzer ile yayarak kullanabilirsin faydası var.
Sakinleştirici damla dikkatimi çekti içeriği hakkında bilginiz var mı cbd oil gibi bir şey mi acaba?hemen her ilde vardı halbu ki denk gelmemiş tüh. Bu tıbbi yönü olduğu için online satışa girmiyorlar. Şampuan sabun vs leri var hazır yapılmış. Diğerlerini eczacı karıştırıyor ama başka ilden biri vasıtasıyla alabilirsiniz belki.
Instagramda sayfayı da inceleyebilirsiniz:)Sakinleştirici damla dikkatimi çekti içeriği hakkında bilginiz var mı cbd oil gibi bir şey mi acaba?
Inanmıyorum ben de aynen kaç kere elime alıp bıraktım..Yanlız olmadığıma sevindim
Sakinleştirici damla dikkatimi çekti içeriği hakkında bilginiz var mı cbd oil gibi bir şey mi acaba?
Instagramda sayfayı da inceleyebilirsiniz:)
Teşekkürler, baktım biraz ama bulamamıştım içeriğini.Bergamot, elemi, ylang ylang ve frankincence tıbbi uçucu yağları içeren bir karışım. Başka sorunlar varsa mesela konsantrasyon bozukluğu, kaygı vs. formül ona göre değişiyor.
rica ederim. :)Teşekkürler, baktım biraz ama bulamamıştım içeriğini.
Annen için çok sevindim canımMerhaba kızlar,
İşe başlıyorum haftada bir gün cumartesi :)
Bana çok iyi gelecek her anlamda. Bu aralar güzel haberler peşpeşe geliyor.
Bu arada @_meLinDa_ rüyamda seni gördüm :)
çok sağol canım benimAnnen için çok sevindim canım
Gözünüz aydın ..
İs konusunda da kesinlikle yenilenmiş olarak evine ve çocuğuna döneceksin. Hayırlı olsun.
Hayır olsun canım nasıl gördün?Merhaba kızlar,
2 muhabbet kuşu getirdim sana. Ama bu arada evdeki balıkların ölmüş. Çok küçük balıklardı zaten bakamıyordum kuşları daha çok severim dedin :)Hayır olsun canım nasıl gördün?
İşin de hayırlı olsun bu arada
hayırlı olsun o nasıl bir işmiş merak ettim :))Merhaba kızlar,
hayırlara çıksın. İyiye yordum ben bunu.2 muhabbet kuşu getirdim sana. Ama bu arada evdeki balıkların ölmüş. Çok küçük balıklardı zaten bakamıyordum kuşları daha çok severim dedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?