Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kendi memleketimde varmış. Oraya gittiğimde artık bulurum insllah

Çok sağ ol canım:) aynen sayfada gördükçe insan şaşırıyor .

Sakinleştirici damla dikkatimi çekti içeriği hakkında bilginiz var mı cbd oil gibi bir şey mi acaba?

Sakinleştirici damla dikkatimi çekti içeriği hakkında bilginiz var mı cbd oil gibi bir şey mi acaba?

Instagramda sayfayı da inceleyebilirsiniz:)

Bergamot, elemi, ylang ylang ve frankincence tıbbi uçucu yağları içeren bir karışım. Başka sorunlar varsa mesela konsantrasyon bozukluğu, kaygı vs. formül ona göre değişiyor.

Merhaba kızlar,
İşe başlıyorum haftada bir gün cumartesi :)
Bana çok iyi gelecek her anlamda. Bu aralar güzel haberler peşpeşe geliyor.
Bu arada @_meLinDa_ rüyamda seni gördüm :)
Annen için çok sevindim canım
Gözünüz aydın ..
İs konusunda da kesinlikle yenilenmiş olarak evine ve çocuğuna döneceksin. Hayırlı olsun.

Merhaba kızlar,
Hayır olsun canım nasıl gördün?
İşin de hayırlı olsun bu arada

Iyi geceler arkadaslar. Bir Olu Katilini Ariyor bitti. Memleket Hikayeleri sayfa 70. Bir de Yeats'in Her Sey Ayartabilir Beni adli siir kitabina baslamistim bir ara. Ara ara bir iki siir okuyordum canim istedikce. O da bitti bugun. Yeni bir kitaba baslarim belki, bakalim.

Hayır olsun canım nasıl gördün?
İşin de hayırlı olsun bu arada
2 muhabbet kuşu getirdim sana. Ama bu arada evdeki balıkların ölmüş. Çok küçük balıklardı zaten bakamıyordum kuşları daha çok severim dedin :)

Merhaba kızlar,
hayırlı olsun o nasıl bir işmiş merak ettim :))
2 muhabbet kuşu getirdim sana. Ama bu arada evdeki balıkların ölmüş. Çok küçük balıklardı zaten bakamıyordum kuşları daha çok severim dedin :)
hayırlara çıksın. İyiye yordum ben bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…